- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Ayy ne güzel :) gözünaydın canım. Kasık ağrısı bende de var, dün de biraz daya farklı oldu alışma sürecinde olduğumuzdan diye düşünüyorum :)Selam kizlar dun topitopumu gorduk kalp atisi var fakat sesi duyulmayacak kadar kucuk .bugunde kasik agrim var ndden anlamadim
Benim oglumda serumla gezdim bunda sadece sabahlari oluyor konusuyorum valla ic sesle beni uzme ne olur diyorum hafifliyorBenim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
erkek bebekte de bulantı olabilir tabi ama kıza göre oran olarak daha az oluyormuş.Benim ilkinde hic bulantı kusma olmamıştı ve oğlum oldu bunda da hiç bulantı falan yok cok şükür çok çok rahatım lakin bunun cinsiyetle ilgisi varmidır bilmiyorum
Lakin bu bulantı kusma olayinin B6 vitaminiyle ilgili oldugunu duymustum B6 vitamini eksik olanlarda bulanti ve kusma cok olurmuş
Sagol canimAyy ne güzel :) gözünaydın canım. Kasık ağrısı bende de var, dün de biraz daya farklı oldu alışma sürecinde olduğumuzdan diye düşünüyorum :)
Bir süre sabredersen alisirsin tatlım ben tedavim esnasında bıraktım şimdi rahatım kolaylıklar diliyorumÖyle yapıyorum icmiyorum icmicem yiyip iciyorum icmeyim diye ama zor oluyor :)
seninle aynı haftalardayız sanırım. bana 17 temmuzda gel demişti kalp atışı için. kasık ağrısı üşüttüysen de olabilir.Selam kizlar dun topitopumu gorduk kalp atisi var fakat sesi duyulmayacak kadar kucuk .bugunde kasik agrim var ndden anlamadim
galeta denemedim hiç. bugün az benim bulantı inş. rahat geçer hepimizinKızlar galeta yemeyi denediniz mi bulantılar için?
Benim oğlumda bulantım cok olmamıstı sadece gece yatacağım zaman olurdu hafiften. Şimdide bulantı kusma vs yok inşallah rahat geçer bu da :)
seninle aynı haftalardayız sanırım. bana 17 temmuzda gel demişti kalp atışı için. kasık ağrısı üşüttüysen de olabilir.
Bende cumartesi tekrar gidicem .ne biliyim elimden geldiginnce korumaya calisiyorum ama hayirlisiyla su tatili sag saglim bitirseydiikk
galeta denemedim hiç. bugün az benim bulantı inş. rahat geçer hepimizin
Evet gözüktü dün gittik dr a dün gördü keseyi ben 4+1 de farkettim hamile olduğumu o gün bhcg 466 çıktı aynı gün Dr gittim baktı kese yoktu dün için tekrar çağırdı keseyi gördüBenim SAT 13mayis ama geç yumurtlamisim o yüzden SAT 5haziran diye baza alicaz sanırım Dr 4+6 günlük dedi senin değerin kaç kese gözüktü mu canim
Cinsiyetle hiç alakası yok oğlumda felaket mide bulantım vardı aynı şeklde kuzenimde oğlunda yattı 7 kilo verdi bulantıdan kızdada kötü olan varBenim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
inşallah bizim fasulyeler bizi üzmez güzel bir hamilelik geçiririz. Bu iç ses olayını ben de deneyeceğimBenim oglumda serumla gezdim bunda sadece sabahlari oluyor konusuyorum valla ic sesle beni uzme ne olur diyorum hafifliyor
Benimde doğum tarihim 12.03 tarihlerimiz yakın siz tecrubelisiniz tabi benim 2 hamileligim daha oldu ama 6.haftada kaybettim inşallah bunda herşey daha güzel olacak çok umutluyum belki tecrübelerini ihtiyacım olurİnşallah hayırlısıyla hepimiz kalp atışlarını da duyarız sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu arada bende de acayip bulantı oluyor sabahları kızımda da çok bulantım olmuştu bakalım bu nasıl olacak
Geçmiş olsun canım yat dinlenme annenlere falan gitsem bi sure orada kalsanAcilden geliyorum kizlar.hafif lekelenmelerim vardi kahverebgi.bugun kirmiziya dondu kanama seklinde az az.buyuk kesede kalp atisi duyduk cok sukur.kucuk kesede yolk sac olusumu var dedi.yapacak bise yok yatip dinleneceksin bekliycez dedi.dua edin benim icinde.esimde bende cok korktuk
Ben aydindayim canim annemler mersinde yasiyo daha haberleride yok hamile oldugumdanGeçmiş olsun canım yat dinlenme annenlere falan gitsem bi sure orada kalsan
Evet, tup bebek konusundaydim. Hic umudum yoktu, tedaviyi yarida birakmak istemistim. Esim ve doktorumun sayesinde tedavimi birakmadim. Ilac dozlarim cok yuksekti, dayanacak gucum yoktu. Bir de yumurtalar buyumeyince bosuna ugrasiyorum demistim. Ama ne olduysa birden buyuduler, cok kaliteli yumurtalar elde ettik. Transfer sonrasi da evimizde buyuk bir yangin cikti. Ben yatak istirahatinde oldugu,dan yemegi esim yapiyordu, sagolsun yakti evi :) Yangin esnasinda da kacarken saga sola kapiya falan carptim. Kesin tutmamistir diyorduk ama tutunmus minik susam tanem :) Simdi de sabirsizlikla bekliyoruz ultrasonumuzu.Canim sen tüp bebek bolumundendin dimi. Haziran ayini takip ediyorum hatta bir kaç arkadaş daha var (yani ismen orada görüp) burada bildigim...
Allahim tüm ozlemini, hasretini ,unuttursun insaallah su gibi gecsin zaman hayirla saglikla kavus yavruna
Tebrikler canim :)12 bin falandi canım.çarşamba gördük. Ben de erken dollenme olmuş. .2.47 mm minnak minnak gördüm. .
Tebrikler, kasik agrisi bende de oluyor ara ara. Kasik agrisi normal dediler ben de telas etmiyorum.Selam kizlar dun topitopumu gorduk kalp atisi var fakat sesi duyulmayacak kadar kucuk .bugunde kasik agrim var ndden anlamadim
Gecmis olsun canim, yatip dinlen. Ayaklarinin altina yastik koy. Doktor ilac verdiyse saatinde al ilaclarini. Benim de 2 gun once hafif lekelenmem olmustu. Doktor, olabilir telaslanma yat dinlen dedi bana da.Acilden geliyorum kizlar.hafif lekelenmelerim vardi kahverebgi.bugun kirmiziya dondu kanama seklinde az az.buyuk kesede kalp atisi duyduk cok sukur.kucuk kesede yolk sac olusumu var dedi.yapacak bise yok yatip dinleneceksin bekliycez dedi.dua edin benim icinde.esimde bende cok korktuk
Sat 2 haziran, gec yumurtlama oldu benim tup bebek oldum. Yumurtlama tarihimi baz alinca 4+4um su an, Sat i baz alinca da 5+2 oluyorum. Doktor 4+4 dedi.Canım SAT tarihin ne senin
Oğlun kaç yasında canım hayırlısı olsun inşallah dua edicem senin için Bebisin sana sağ saglim tutunsun seni hic bırakmasını insallajBen aydindayim canim annemler mersinde yasiyo daha haberleride yok hamile oldugumdan2 kaybimda cok uzulduler.okadar yol gelip gittiler annemde babamda hasta yasli zaten.Allah razi olsun esimden herseyi yapiyo hic kalkmiyorum bile nerdeyse yerimden.oturdugum yerden camasir duruyorum yada tarif etmek icin yemek yaparken yaninda duruyorum o kadar.oglumuzuda yediriyo uyutuyo.en cok ogluma uzuluyorum.cok istiyo bi kardesi olsun ama bisey olacak diye onada soyleyemiyoruz anne hasta diyoruz gunlerdir