2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hiç birşey kullanmadım..ikinci çocuğum benim,,,,, biri 4,5 yaşında...bu ay hiç beklemiyordum çünkü bir sefer ilişkimiz oldu ramazandan dolayı ve oda tam olamadı sandık..meğer olmuş:) baş ağrısı var bide sol boşlukta minik sancılar

H
Canım valla gece gece ilaç gibi geldin.Artık dua edicez bol bol o zaman hayırlısı için.Zaten Allah korusun Allah kimseye yaşatmasın normal olmayan gebeliklerin bazı ön belirtileri varmış.Benim şükür kasık batmam,uyku hali ve beyaz akıntı dışında bir şikayetim yok şimdilik şükür.İnşallah böyle rahat sağlıkla devam eder.Bir tek benim değil hepimizinki

Ne mutlu sana.. Ya onceki actgn konuyu gordum gecen aylarda seninde ovuvtestin.koyu cikmis ama adet mi oldun sonra

İnşallah canım.

Ne mutlu sana.. Ya onceki actgn konuyu gordum gecen aylarda seninde ovuvtestin.koyu cikmis ama adet mi oldun sonra

evet canım bende bir çok belirti yaşadığımı sandım yumurtalık testi olsun fiziksel belirti olsun...ve bu aylarca sürdü..ve bu ay benim için doğru olan zamanmış Allah ım nasip etti

sen de üzülme olmazsa olursa birlikte burda devam ederiz..sonucu mutlaka bekliyorum

Sagol canim hayirlisi olsun napalim.. Tamam insaallah yaptiktan sonra paylasirim. Topigin hayrli olsun simdiden.

Ayy merhaba kızlar.. öncelikle hepinize hayırlı olsun ben 2017 Mart annelerindenim :) 27 şubatta oğlumu aldım kucağıma allah hepinize nasip etsin başlığı görünce duygulandim ve yazmak istedim bizde sizin gibiydik :) hcg değerlerinden başladık konuşmaya şimdi ek gıda ya az kaldı 4.5 aylik olduk :) sizde bizim gibi olursunuz inşallah şimdiden hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar

Merhaba, ben de varım. Benim şu an 7 haftalık çok şükür. Sanırım Mart'ta ilk günlere denk gelecek nasip olursa.

Canım Allah
analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ☺

1. Secenek coğul gebelik yani ikiz olma ihtimali yuksek.2. Secenek benim de ilkinde bhcg hep yuksek seyretti hatta 3. Ayda dusmesi gerekiyodu onda bile dusmedi hatta onun yüzünden tarama testlerim kotu cikti amniyosentez olmak zorunda kaldim halbuki hic bir anormallik yokmus tamamen yapisal bi durum yani.ama bence sizinki ikiz cunku sizin deger baya bi yuksek.

Bir de canım benimki kesin erken döllenme ama yine de adet günündeki değerleri insanların baya düşük benimkine göre.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz benim de canım sonunda .Senin gibi kucağıma alabilirim

Banada ikiz filan dediler ben çok korkmuştum mol gebelikten değerim epey yüksekti ve hızlı katılıyordu şuan çok tatlış bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…