- 20 Haziran 2017
- 109
- 83
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Ben de bu mesajı okuyunca duygulandım :) İnşallah canım o günleri de görürüzAyy merhaba kızlar.. öncelikle hepinize hayırlı olsun ben 2017 Mart annelerindenim :) 27 şubatta oğlumu aldım kucağıma allah hepinize nasip etsin başlığı görünce duygulandim ve yazmak istedim bizde sizin gibiydik :) hcg değerlerinden başladık konuşmaya şimdi ek gıda ya az kaldı 4.5 aylik olduk :) sizde bizim gibi olursunuz inşallah şimdiden hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
Ay canım işte benim de en büyük korkum o.Ama onun birkaç belirtisi varmış çok kanama aşırı bulantı vs onlar bende yok.Cuma günü doktor randevum bakalım.İnşallah seneye ben de birilerine böyle yazabilirimBanada ikiz filan dediler ben çok korkmuştum mol gebelikten değerim epey yüksekti ve hızlı katılıyordu şuan çok tatlış bi oğlum var
Hiç korkma cnm sende yazarsın inş değerin yüksek olması sağlıklı birşey bende de kanama filan yoktu sağlıkocağındaki doktorlar çok bilinçsiz bana mol gebelik olabilir dedi kk da her kez ikiz dedi 4 aya kadar hala doktor acaba görmedi içerde bir tane daha varmı diyordum göbekte hemen fırtlayıncaAy canım işte benim de en büyük korkum o.Ama onun birkaç belirtisi varmış çok kanama aşırı bulantı vs onlar bende yok.Cuma günü doktor randevum bakalım.İnşallah seneye ben de birilerine böyle yazabilirim
Canım SAT tarihin ne seninEvet canim biraz fazla artmis :) ne guzel.
Benim de carsamba 81di, dun 171 oldu sukur. Degerlerimiz ve gunlerimiz yakin. Kaybetmeyelim birbirimizi :)
Benim SAT 13mayis ama geç yumurtlamisim o yüzden SAT 5haziran diye baza alicaz sanırım Dr 4+6 günlük dedi senin değerin kaç kese gözüktü mu canimVarmı sat 5 haziran başka
Canım bence de içini ferah tut ultrasyonda bakarlar sorarız o zaman içimiz daha rahat eder inşallah :)Canım eşim tarafında yok.Bizim tarafta babannem ve halamın olmuş ikizleri.Ya tüm gece net başındaydım araştırmda aklıma kötü kötü şeyler geldi dua ede ede uyuyabildim ancak.Rahat davranayım diyorum ama elimden gelmiyor.Çok tuhaf bir duyguymuş bu gerçekten.Bana böyle olacaksın deseler inanmazdım
Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :) bende ekim annelerine bakınca aynı duyguları yaşıyorum. Allah tüm dileyene yaşatsın inşallahAyy merhaba kızlar.. öncelikle hepinize hayırlı olsun ben 2017 Mart annelerindenim :) 27 şubatta oğlumu aldım kucağıma allah hepinize nasip etsin başlığı görünce duygulandim ve yazmak istedim bizde sizin gibiydik :) hcg değerlerinden başladık konuşmaya şimdi ek gıda ya az kaldı 4.5 aylik olduk :) sizde bizim gibi olursunuz inşallah şimdiden hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
halecim evet sen erken ogrenmissin insallah hamissindir sabirisizlikla seni bekliyoriz cnm..pazartesi bazilarimiz icin buyuk gun:)Merhabaa ben de çok erken öğrendim bata daha 5 gün var. Evde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım hcg 78çıktıBu kadar erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilemedim ama Pzt tekrar kan testi yapılacak bakalım iki katına çıkacak mı stres yaptım biraz
İnşallah canım son 5 günüm randevuya :)Canım bence de içini ferah tut ultrasyonda bakarlar sorarız o zaman içimiz daha rahat eder inşallah :)
Ben de cuma günü gidicem doktora canım sabırsızlıkla cumayı bekliyorum senin gibi :)))İnşallah canım son 5 günüm randevuya :)
Maşallah canım hangi değerde gördünKızlar ben de çarşamba günü kalp atışını duymak için randevu aldim..kese bebek görüldü.
Yaa o zaman beraber sayalım :)) Gerçi senin görme olasılığın daha yüksek sanırım bir hafta bir haftadır :) Benimki cuma akşam üstü eşimle gidebileyim diye.Ben de cuma günü gidicem doktora canım sabırsızlıkla cumayı bekliyorum senin gibi :)))
12 bin falandi canım.çarşamba gördük. Ben de erken dollenme olmuş. .2.47 mm minnak minnak gördüm. .Maşallah canım hangi değerde gördün
sayalım canım :)) Bakalım inşallah ikimiz de görürüz, cuma günü tahminen değerim 14 binlerde olacak ben de bilerek cumaya aldım ki kalp atışı da sürpriz olur inşallah diye :)Yaa o zaman beraber sayalım :)) Gerçi senin görme olasılığın daha yüksek sanırım bir hafta bir haftadır :) Benimki cuma akşam üstü eşimle gidebileyim diye.