2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de bu mesajı okuyunca duygulandım :) İnşallah canım o günleri de görürüz

Banada ikiz filan dediler ben çok korkmuştum mol gebelikten değerim epey yüksekti ve hızlı katılıyordu şuan çok tatlış bi oğlum var
Ay canım işte benim de en büyük korkum o.Ama onun birkaç belirtisi varmış çok kanama aşırı bulantı vs onlar bende yok.Cuma günü doktor randevum bakalım.İnşallah seneye ben de birilerine böyle yazabilirim

Hiç korkma cnm sende yazarsın inş değerin yüksek olması sağlıklı birşey bende de kanama filan yoktu sağlıkocağındaki doktorlar çok bilinçsiz bana mol gebelik olabilir dedi kk da her kez ikiz dedi 4 aya kadar hala doktor acaba görmedi içerde bir tane daha varmı diyordum göbekte hemen fırtlayınca ayyy sizi böyle görünce çok duygulandım çok heyecanlı musmutlu bi okadar evhamlı günlerdi şimdi ayağımda sallıyorum bebişimi İNŞ HEPİNİZ BU GÜNLERİ SAĞSALİM GÖRÜRSÜNÜZ SAĞLIKLI RAHAT GEBELİKLER HEPİNİZE

Merhabaa ben de çok erken öğrendim bata daha 5 gün var. Evde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım hcg 78çıktı Bu kadar erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilemedim ama Pzt tekrar kan testi yapılacak bakalım iki katına çıkacak mı stres yaptım biraz

Canım bence de içini ferah tut ultrasyonda bakarlar sorarız o zaman içimiz daha rahat eder inşallah :)

Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :) bende ekim annelerine bakınca aynı duyguları yaşıyorum. Allah tüm dileyene yaşatsın inşallah

halecim evet sen erken ogrenmissin insallah hamissindir sabirisizlikla seni bekliyoriz cnm..pazartesi bazilarimiz icin buyuk gun:)

Merhaba kızlar . Bende Allah nasip ederse sat a göre 6 haziran . Mart annesi olacağım inşaAllah. Kasik agrilarim ve uyku dışında bir belirtim yok . Birde benim üçüncü bebisim olacakdoktora henüz gitmedim 21 ine randevum var keseyi kalp atışını hep birlikte öğreneyim dedim

Yaa o zaman beraber sayalım :)) Gerçi senin görme olasılığın daha yüksek sanırım bir hafta bir haftadır :) Benimki cuma akşam üstü eşimle gidebileyim diye.
sayalım canım :)) Bakalım inşallah ikimiz de görürüz, cuma günü tahminen değerim 14 binlerde olacak ben de bilerek cumaya aldım ki kalp atışı da sürpriz olur inşallah diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…