- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Doğum nasıl olucak öyleyse doğum tarihi SATA göre ayarlanmicak o zamanSat 2 haziran, gec yumurtlama oldu benim tup bebek oldum. Yumurtlama tarihimi baz alinca 4+4um su an, Sat i baz alinca da 5+2 oluyorum. Doktor 4+4 dedi.
merhaba, aynı durumdayız. Bende 4 ay önce 8 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldm.ve şu an hamileyim. İlk bebek mi sizin de? neden kalbi durmuş araştırdınız mı?Bende mart annesi olucam inşallah kızlar:) kendimize dikkat etmemiz önemli ama sağlıklı bebekse öyle kolay kolay da bişey olmaz bence. 4ay önce 8.haftada kalbi durduğu için kaybetmiştim bebeğimi şimdi yeniden hamileyim bu defa çok daha sağlıklı ve güçlü bi bebeğim var hissediyorum:)
Insallah gecer canim.sabah aksam progestan kullaniyorum zaten.pruloton igne verir diye dusunmustum kanama olunca ama gerek yok dedi.yarin randevu gunum.dualarinizi eksik etmeyinEvet, tup bebek konusundaydim. Hic umudum yoktu, tedaviyi yarida birakmak istemistim. Esim ve doktorumun sayesinde tedavimi birakmadim. Ilac dozlarim cok yuksekti, dayanacak gucum yoktu. Bir de yumurtalar buyumeyince bosuna ugrasiyorum demistim. Ama ne olduysa birden buyuduler, cok kaliteli yumurtalar elde ettik. Transfer sonrasi da evimizde buyuk bir yangin cikti. Ben yatak istirahatinde oldugu,dan yemegi esim yapiyordu, sagolsun yakti evi :) Yangin esnasinda da kacarken saga sola kapiya falan carptim. Kesin tutmamistir diyorduk ama tutunmus minik susam tanem :) Simdi de sabirsizlikla bekliyoruz ultrasonumuzu.
Tebrikler canim :)
Tebrikler, kasik agrisi bende de oluyor ara ara. Kasik agrisi normal dediler ben de telas etmiyorum.
Tebrikler canim.rabbim kucagina almayi nasip etsin
Gecmis olsun canim, yatip dinlen. Ayaklarinin altina yastik koy. Doktor ilac verdiyse saatinde al ilaclarini. Benim de 2 gun once hafif lekelenmem olmustu. Doktor, olabilir telaslanma yat dinlen dedi bana da.
Oğlun kaç yasında canım hayırlısı olsun inşallah dua edicem senin için Bebisin sana sağ saglim tutunsun seni hic bırakmasını insallaj
Evet ilk bebeğim benimde, kalbinin durma nedenine doktorumuz büyük ihtimal bebeğin kromozom yapısında bi bozukluk vardır bu yüzden gelişememiştir demişti. İlk düşük olduğu için araştırılmasına gerek yok dedi bizde kabullendik. Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, seni de tebrik ederim:)merhaba, aynı durumdayız. Bende 4 ay önce 8 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldm.ve şu an hamileyim. İlk bebek mi sizin de? neden kalbi durmuş araştırdınız mı?
Teşekkür ederim güzel cevabın için:)O değere yükselirse kese görülür kalp atımı duyulmaz ancak diğer iki hafta da geçtikten sonra seni çağırır zateniçini ferah tut arkadaşım :) bebişlerimiz bizimle
çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz. benimde dünden beri açık kahve lekeler vardı geçmişti akşama doğru , biraz önce yine açık kahve leke görünce moralim çok bozuldu yarın doktora gitsem miki randevu da almadımBen aydindayim canim annemler mersinde yasiyo daha haberleride yok hamile oldugumdan2 kaybimda cok uzulduler.okadar yol gelip gittiler annemde babamda hasta yasli zaten.Allah razi olsun esimden herseyi yapiyo hic kalkmiyorum bile nerdeyse yerimden.oturdugum yerden camasir duruyorum yada tarif etmek icin yemek yaparken yaninda duruyorum o kadar.oglumuzuda yediriyo uyutuyo.en cok ogluma uzuluyorum.cok istiyo bi kardesi olsun ama bisey olacak diye onada soyleyemiyoruz anne hasta diyoruz gunlerdir
Dogum tarihi, bebegin gelisimine gore ultrasonda bakilip doktor tarafindan belirleniyor. Simdiki tarihlerimiz biraz muamma. 1-2 hafta oynayabiliyor veya basabas gidiyor sat ile.Doğum nasıl olucak öyleyse doğum tarihi SATA göre ayarlanmicak o zaman
Bir gün var aralarında çok güzel. Bu arada benim de kızımdan önce bir kimyasal gebelik kızımdan sonra bir kimyasal gebelik daha ve arkasındanda 7 haftalık olması gerekirken 5. haftadan sonra gelişmeyen ve kalp atışı duyulmadan bir düşüğüm var canım. İnşallah bu kez güzel şeyler diliyorum hepimiz için. Tabi deneyim konusunda da her daim tecrübelerimi paylaşmaya hazırımBenimde doğum tarihim 12.03 tarihlerimiz yakın siz tecrubelisiniz tabi benim 2 hamileligim daha oldu ama 6.haftada kaybettim inşallah bunda herşey daha güzel olacak çok umutluyum belki tecrübelerini ihtiyacım olur
İnşallah bu sefer her şey güzel olur senin için. benim ilk gebeliğim dünden beri açık kahverengi akıntım var. dün korkmamıştım ama hala devam edince stres yaptımBir gün var aralarında çok güzel. Bu arada benim de kızımdan önce bir kimyasal gebelik kızımdan sonra bir kimyasal gebelik daha ve arkasındanda 7 haftalık olması gerekirken 5. haftadan sonra gelişmeyen ve kalp atışı duyulmadan bir düşüğüm var canım. İnşallah bu kez güzel şeyler diliyorum hepimiz için. Tabi deneyim konusunda da her daim tecrübelerimi paylaşmaya hazırım
birşey sorayım düşük belirtileri neler, kahverengi leke mi oldu yoksa direkt kan mıBir gün var aralarında çok güzel. Bu arada benim de kızımdan önce bir kimyasal gebelik kızımdan sonra bir kimyasal gebelik daha ve arkasındanda 7 haftalık olması gerekirken 5. haftadan sonra gelişmeyen ve kalp atışı duyulmadan bir düşüğüm var canım. İnşallah bu kez güzel şeyler diliyorum hepimiz için. Tabi deneyim konusunda da her daim tecrübelerimi paylaşmaya hazırım
ÖylemiBir gün var aralarında çok güzel. Bu arada benim de kızımdan önce bir kimyasal gebelik kızımdan sonra bir kimyasal gebelik daha ve arkasındanda 7 haftalık olması gerekirken 5. haftadan sonra gelişmeyen ve kalp atışı duyulmadan bir düşüğüm var canım. İnşallah bu kez güzel şeyler diliyorum hepimiz için. Tabi deneyim konusunda da her daim tecrübelerimi paylaşmaya hazırım
Dusuk belirtileri siddetli kasik, bel agrisiyla birlikte kan gelmesi. Kisiden kisiye degisebiliyor tabi. Normal arada bir gelen agrilariniza nazaran, kasik agriniz fazlalasip kan da gelirse doktorunuza danisin veya acile gidin.birşey sorayım düşük belirtileri neler, kahverengi leke mi oldu yoksa direkt kan mı
bende önce hafif hafif kanama başladı, ardından çok şiddetli bir karın ağrısı oldu sonra büyük bir parça düştü ve ağrı geçmedi doktora gittik ertesi gün küttajla kalanı aldılar canım. Umarım açıklayıcı olmuştur.birşey sorayım düşük belirtileri neler, kahverengi leke mi oldu yoksa direkt kan mı
Dr ne dedi iğne yapmislardi bana düşmesin diye sonrada progestan vermislerdiİnşallah bu sefer her şey güzel olur senin için. benim ilk gebeliğim dünden beri açık kahverengi akıntım var. dün korkmamıştım ama hala devam edince stres yaptım
normalden farklı bir ağrı yok ama yarın yine de gidicem dr. a.Dusuk belirtileri siddetli kasik, bel agrisiyla birlikte kan gelmesi. Kisiden kisiye degisebiliyor tabi. Normal arada bir gelen agrilariniza nazaran, kasik agriniz fazlalasip kan da gelirse doktorunuza danisin veya acile gidin.
teşekkürler açıklayıcı oldu. Allah bir daha yaşatmasınbende önce hafif hafif kanama başladı, ardından çok şiddetli bir karın ağrısı oldu sonra büyük bir parça düştü ve ağrı geçmedi doktora gittik ertesi gün küttajla kalanı aldılar canım. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Dr ne dedi iğne yapmislardi bana düşmesin diye sonrada progestan vermislerdi
Bende önce kahve rengi lekelenme oldu Dr dinlen dedi ilişki yasak dedi bir iki gün sonra geçti ama sonra dikkat etmediğim için tekrar bu sefer kırmızı kan geldi ve kaybettik bebeğimizi ağrım olmadı benim 6 haftaliktı çok küçük olduğu için belki sonra kürtaj oldum bunları anlatıyorum ki ben artık duzelmistir deyip Dr u dinlemedim sen Dr a git ne diyorsa harfiyen yapbirşey sorayım düşük belirtileri neler, kahverengi leke mi oldu yoksa direkt kan mı