2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar galeta yemeyi denediniz mi bulantılar için?
Benim oğlumda bulantım cok olmamıstı sadece gece yatacağım zaman olurdu hafiften. Şimdide bulantı kusma vs yok inşallah rahat geçer bu da :)

Benim ilkinde hic bulantı kusma olmamıştı ve oğlum oldu bunda da hiç bulantı falan yok cok şükür çok çok rahatım lakin bunun cinsiyetle ilgisi varmidır bilmiyorum
Lakin bu bulantı kusma olayinin B6 vitaminiyle ilgili oldugunu duymustum B6 vitamini eksik olanlarda bulanti ve kusma cok olurmuş
erkek bebekte de bulantı olabilir tabi ama kıza göre oran olarak daha az oluyormuş.
b6 vitamini muzda serbest olarak bulunuyormuş. bol muz yiyelim o zaman

Selam kizlar dun topitopumu gorduk kalp atisi var fakat sesi duyulmayacak kadar kucuk .bugunde kasik agrim var ndden anlamadim
seninle aynı haftalardayız sanırım. bana 17 temmuzda gel demişti kalp atışı için. kasık ağrısı üşüttüysen de olabilir.
Kızlar galeta yemeyi denediniz mi bulantılar için?
Benim oğlumda bulantım cok olmamıstı sadece gece yatacağım zaman olurdu hafiften. Şimdide bulantı kusma vs yok inşallah rahat geçer bu da :)
galeta denemedim hiç. bugün az benim bulantı inş. rahat geçer hepimizin

seninle aynı haftalardayız sanırım. bana 17 temmuzda gel demişti kalp atışı için. kasık ağrısı üşüttüysen de olabilir.
Bende cumartesi tekrar gidicem .ne biliyim elimden geldiginnce korumaya calisiyorum ama hayirlisiyla su tatili sag saglim bitirseydiikk

galeta denemedim hiç. bugün az benim bulantı inş. rahat geçer hepimizin

Benim SAT 13mayis ama geç yumurtlamisim o yüzden SAT 5haziran diye baza alicaz sanırım Dr 4+6 günlük dedi senin değerin kaç kese gözüktü mu canim
Evet gözüktü dün gittik dr a dün gördü keseyi ben 4+1 de farkettim hamile olduğumu o gün bhcg 466 çıktı aynı gün Dr gittim baktı kese yoktu dün için tekrar çağırdı keseyi gördü

Benim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
Cinsiyetle hiç alakası yok oğlumda felaket mide bulantım vardı aynı şeklde kuzenimde oğlunda yattı 7 kilo verdi bulantıdan kızdada kötü olan var

Kizlar bulanti hali kişiye göre değişir. Benim 1 oğlum 2 kizim var hepsindede bulantilari had safada yaşadım. Ancak sunu diyebilirim. Kizlarda daha erken basladi ve daha ağır geçti. 5 aya kadar istifra ettim. Doğum yapana kadarda bulanti hali hiç geçmedi. Gerçekten zor zamanlar. Ama Rabbim sabrinida veriyor

İnşallah hayırlısıyla hepimiz kalp atışlarını da duyarız sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu arada bende de acayip bulantı oluyor sabahları kızımda da çok bulantım olmuştu bakalım bu nasıl olacak:110:
Benimde doğum tarihim 12.03 tarihlerimiz yakın siz tecrubelisiniz tabi benim 2 hamileligim daha oldu ama 6.haftada kaybettim inşallah bunda herşey daha güzel olacak çok umutluyum belki tecrübelerini ihtiyacım olur

Acilden geliyorum kizlar.hafif lekelenmelerim vardi kahverebgi.bugun kirmiziya dondu kanama seklinde az az.buyuk kesede kalp atisi duyduk cok sukur.kucuk kesede yolk sac olusumu var dedi.yapacak bise yok yatip dinleneceksin bekliycez dedi.dua edin benim icinde.esimde bende cok korktuk:KK43:

Mogde bulantıları benim 8.haftada başlamıştı kizimda bunda bakalım nasıl olucak en çok mogde bulantıları beni korkutuyor ewde kızım war ona nasıl bakarım diye cunku kizimda yemek yapamadigim yattigim zamanlar olmuştu kizimda yapmak zorundayım herseyini daha çok küçük o Minnacık hala gözüme küçücük geliyor 2yasinda abla olucak ama Kuzum Allahım herşeyin hayirlisini bilendir bizde kulesini nasip etti çok şükür ama ileriyi düşündükçe korkuyorum nasıl olucak 2cocukla diye kızım hala geceleri manaya kalkan bi çocuk bıraktı tanıyorum eşim karni AC mama ver diye bana laf yapiyo oda bagariyo mama istiyorum diye kiyamiyo aslında ben vermicem alışkanlıktan kalkıyor büyüdü gece beslenmesi olmaz otoriter biriyimdir biraz ama bu konuda eşime söz geciremiyorum

Acilden geliyorum kizlar.hafif lekelenmelerim vardi kahverebgi.bugun kirmiziya dondu kanama seklinde az az.buyuk kesede kalp atisi duyduk cok sukur.kucuk kesede yolk sac olusumu var dedi.yapacak bise yok yatip dinleneceksin bekliycez dedi.dua edin benim icinde.esimde bende cok korktuk:KK43:
Geçmiş olsun canım yat dinlenme annenlere falan gitsem bi sure orada kalsan

Geçmiş olsun canım yat dinlenme annenlere falan gitsem bi sure orada kalsan
Ben aydindayim canim annemler mersinde yasiyo daha haberleride yok hamile oldugumdan:KK43:2 kaybimda cok uzulduler.okadar yol gelip gittiler annemde babamda hasta yasli zaten.Allah razi olsun esimden herseyi yapiyo hic kalkmiyorum bile nerdeyse yerimden.oturdugum yerden camasir duruyorum yada tarif etmek icin yemek yaparken yaninda duruyorum o kadar.oglumuzuda yediriyo uyutuyo.en cok ogluma uzuluyorum.cok istiyo bi kardesi olsun ama bisey olacak diye onada soyleyemiyoruz anne hasta diyoruz gunlerdir:KK43:

Canim sen tüp bebek bolumundendin dimi. Haziran ayini takip ediyorum hatta bir kaç arkadaş daha var (yani ismen orada görüp) burada bildigim...
Allahim tüm ozlemini, hasretini ,unuttursun insaallah su gibi gecsin zaman hayirla saglikla kavus yavruna :emir_bebek:
Evet, tup bebek konusundaydim. Hic umudum yoktu, tedaviyi yarida birakmak istemistim. Esim ve doktorumun sayesinde tedavimi birakmadim. Ilac dozlarim cok yuksekti, dayanacak gucum yoktu. Bir de yumurtalar buyumeyince bosuna ugrasiyorum demistim. Ama ne olduysa birden buyuduler, cok kaliteli yumurtalar elde ettik. Transfer sonrasi da evimizde buyuk bir yangin cikti. Ben yatak istirahatinde oldugu,dan yemegi esim yapiyordu, sagolsun yakti evi :) Yangin esnasinda da kacarken saga sola kapiya falan carptim. Kesin tutmamistir diyorduk ama tutunmus minik susam tanem :) Simdi de sabirsizlikla bekliyoruz ultrasonumuzu.

12 bin falandi canım.çarşamba gördük. Ben de erken dollenme olmuş. .2.47 mm minnak minnak gördüm. .
Tebrikler canim :)

Selam kizlar dun topitopumu gorduk kalp atisi var fakat sesi duyulmayacak kadar kucuk .bugunde kasik agrim var ndden anlamadim
Tebrikler, kasik agrisi bende de oluyor ara ara. Kasik agrisi normal dediler ben de telas etmiyorum.

Gecmis olsun canim, yatip dinlen. Ayaklarinin altina yastik koy. Doktor ilac verdiyse saatinde al ilaclarini. Benim de 2 gun once hafif lekelenmem olmustu. Doktor, olabilir telaslanma yat dinlen dedi bana da.

Ben aydindayim canim annemler mersinde yasiyo daha haberleride yok hamile oldugumdan:KK43:2 kaybimda cok uzulduler.okadar yol gelip gittiler annemde babamda hasta yasli zaten.Allah razi olsun esimden herseyi yapiyo hic kalkmiyorum bile nerdeyse yerimden.oturdugum yerden camasir duruyorum yada tarif etmek icin yemek yaparken yaninda duruyorum o kadar.oglumuzuda yediriyo uyutuyo.en cok ogluma uzuluyorum.cok istiyo bi kardesi olsun ama bisey olacak diye onada soyleyemiyoruz anne hasta diyoruz gunlerdir:KK43:
Oğlun kaç yasında canım hayırlısı olsun inşallah dua edicem senin için Bebisin sana sağ saglim tutunsun seni hic bırakmasını insallaj

X