2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar,
bugün yani reglimden 1 gün geçince idrar testinde ve sonrasında kan testinde 790,60 değerle hamileliğimi öğrenmiş bulunmaktayım...
siz nasıl ve kaç değerle öğrendiniz:)

aaa şu anda tek öğrenen benim demekki mart ayında anne olacağımı ,,,ısrarla bekliyorum sizide:)

Hayir canim ew hanimiyim . 4. Çocuğu istermiyim bilmem ondan dedim. Tüm zorluklarina ragmen hamile olmayida çocuk dunyayi getirmeyide çok seviyorum. Inşaallah bir gün gözümü karartir yeniden anne olmayi isterim
Anladım canım Allah bağışlasın

Ben seni hamile sandım ama değilmişsin pardon..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün gece neden bu değerim yüksek çıktı diye uykuyu yaktım kızlar ya.Doktorlara da ne sorsan hep daha erken daha erken bilgi vermek için diyorlar.Var mı benim gibi yüksek artışı olan tekrar yazayım değerleri:
Adetimden 6 gün önce 39,5
Adetimden 4 gün önce 176
Adet günümde 1628

Merhaba kızlar,
bugün yani reglimden 1 gün geçince idrar testinde ve sonrasında kan testinde 790,60 değerle hamileliğimi öğrenmiş bulunmaktayım...
siz nasıl ve kaç değerle öğrendiniz:)
Hayirli olsun canim. Saglikla devam etsin insaallah. Benim bat p.tesi insaallah bende araniza katilirim sabah test yapicam.

Canım benim sıkma canını belki de ikiz ya da üçüzdür ondan yüksektir değerin :) var mı ailede ikiz ?

Canım benim sıkma canını belki de ikiz ya da üçüzdür ondan yüksektir değerin :) var mı ailede ikiz ?
Canım eşim tarafında yok.Bizim tarafta babannem ve halamın olmuş ikizleri.Ya tüm gece net başındaydım araştırmda aklıma kötü kötü şeyler geldi dua ede ede uyuyabildim ancak.Rahat davranayım diyorum ama elimden gelmiyor.Çok tuhaf bir duyguymuş bu gerçekten.Bana böyle olacaksın deseler inanmazdım

Kızlar değerlere takılmayın bu kadar.. Ultrason muayenesine kadar zaten net bir bilgi geçmiyor elimize. Düşük ya da yüksek değerlere bağlı net sonuç vermiyor hiçbir dr. Çok aşırı fark yaratan değerlerde ihtimalleri söylüyorlarmış. Ben ilk gebeliğimde de hiç araştırmadım, sizin mesajlarınızda sık görmeye başlayınca dr.a danıştım, içiniz rahat olsun, muayeneden sonra herşey netlik kazanıyor. Sadece hcg ile fikir yürütüp strese girmeyin, ne kadar rahatsanız o kadar güzel geçer. Allah hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah

hissettiğin birşeyler varmı?
Evet bu ay diger aylara gore farkli. Ben normalde adet olmadan once tamamen hissiz olurum ne karin agrisi ne bel agrisi ne gogusler. Hicbisey olmaz pek. Tam adet gunu biraz batma olur hemen ardindab da kirmizilar gelir zaten. Esas ağrı maceram ondan sonra baslar :)

Ama bu ay 5 gun kala fln sanki ogun hasta olmusum gbi agrilarm batmalarim oldu. Atesim yuksek gidiyor hep. Bir de ovulasyon testiyle gebelik ogrenmeye takmistim heray bakıyordum. Buay damlattigim.gbi koyu cikiyor beni.en cok heyecanlandiran bbu oldu acikcasi.
İnsaallah hayal kirikligina ugramam yinede kendimi olumsuza hazrlamaya çalışıyorum. Ama sabah nasil olacak.bilmem....

Ay inşallah canım ya bak içimi rahatlattın şimdiİnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız

ozaman bu gece çok kendine şunu söyle Allah ım benim için doğru zaman ne zamansa ozaman anne olmayı nasip et..eğer yarın çizgi çıkmazsa doğru zaman olmadığını anlarsın..çünkü ben 1 yıldır bekliyorum

Ay inşallah canım ya bak içimi rahatlattın şimdiİnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Aminn inşallah canım :)
Bende hiç anlamıyorum hcg değerlerinden. Daha öncede kızlarla konusuyoduk ekim topiğinde ama hcg felan araştırmadık böyle. En sonunda araştırdım sordum, dr sadece hcg değerine bakarak gebelik durumunun olduğunu söylüyo ama normal ya da diğer tür gebeliklerin ayrımını yapmıyor. O yüzden k.doğumcular usg vs ile inceleyip duruma göre hareket ediyolar. Yani söylemek istediği buydu kısaca. daha önce konuda açılmış, düşük hcg ile üçüz hamile olan, yüksek değerde tekil gebeliği olanlar felan var

Bende 2yillik evliyim 1 yildir bekliyorum canim. Allah hepimize hakkimizda en hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah... Dogal yollami oldu senin klomen fln kullandinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…