- 27 Haziran 2016
- 2.988
- 3.595
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Ayy maşallah canım ya ne güzel darısı bize inşallah az kaldı cumaya :)12 bin falandi canım.çarşamba gördük. Ben de erken dollenme olmuş. .2.47 mm minnak minnak gördüm. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah canım ya ne güzel darısı bize inşallah az kaldı cumaya :)12 bin falandi canım.çarşamba gördük. Ben de erken dollenme olmuş. .2.47 mm minnak minnak gördüm. .
Hakkında hayırlısı olsun canım :) rabbim gönlüne göre versin inşallahbata son 10 :)
Kiz hurma yeme hurma dogumu yaklasanlara yediriliyor dogum hizlansin diye. Hurma yasakli yiyeckler arasindaa kanaman falan olur Allah korusun
Evet bende ramazandan kalan hurmaları yemistim. Bisey olmadı çok şükür.aaa nasıl yani bende hergün hurma yiyorum faydalı diye bu küçük olan ramazan hurmasından bahsediyosunuz dimi ?
Amin inşallah. Bende de geceleri cok oluyor sabah 5 te istifra ettim biraz sabah yoktu bulantım. Kız bebekte daha çok bulantı oluyormuş diyorlar. Doğru mu acabaİnşallah hayırlısıyla hepimiz kalp atışlarını da duyarız sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu arada bende de acayip bulantı oluyor sabahları kızımda da çok bulantım olmuştu bakalım bu nasıl olacak
Canim bende hep erken yumurtlarim.ademime 8 gun kala idrar testinde belirgin cikmisti.adete 1 gun kala 644 adetten 1 gun sonra 2184 cikti.5+0 da tek kese 5+5 te ikinci kese gorundu.anneannemin ikizleri olmus bi kez ama yasamamis.rabbim bizimkilere sagsalim uzun omurler verir insallah.seninde ikiz ihtimali var tabi.Bir de canım benimki kesin erken döllenme ama yine de adet günündeki değerleri insanların baya düşük benimkine göre.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz benim de canım sonunda .Senin gibi kucağıma alabilirim
Benimde kızım oldu ve mogde bulantısı mahfetti beniBenim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
Ayh iyice heyecan yaptım canım bakalım.Aynen ben de adete 1 hafta kala öğrendim gebeliğimi tezcanlılık başa bela:)Hayırlı olsun bebişlerin diyelim o zaman sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Canim bende hep erken yumurtlarim.ademime 8 gun kala idrar testinde belirgin cikmisti.adete 1 gun kala 644 adetten 1 gun sonra 2184 cikti.5+0 da tek kese 5+5 te ikinci kese gorundu.anneannemin ikizleri olmus bi kez ama yasamamis.rabbim bizimkilere sagsalim uzun omurler verir insallah.seninde ikiz ihtimali var tabi.
İnşallah canımmm inşallahsayalım canım :)) Bakalım inşallah ikimiz de görürüz, cuma günü tahminen değerim 14 binlerde olacak ben de bilerek cumaya aldım ki kalp atışı da sürpriz olur inşallah diye :)
canım o zaman şimdiden başladıysa desene ayvayı yedikBenimde kızım oldu ve mogde bulantısı mahfetti beni[/QUOTE
canım sakın sigara içme yazık olur bebişine, İnşallah rabbim yardım eder. Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi geçici şeyler. Dayanıcaz inşallah yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olarak bizimle kalsınHamilelik ten önce sigara içen var mi ben iciyordum kizimda hamile olduğumu öğrendim bıraktım bunda öğrendim tek tük içtim ama dun sadece 2tane içtim bugün hic icmedim içim el vermiyor yapamam bebeğine Minnacık o daha ama canım da bi o kadar istiyorum kizimda istememişti ve 8.haftada onda Migde bulantilarim başlamıştı bakalım bu nasıl olacak tek korkum ligde bulantıları kızım var nasıl bas ederim bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Öyle yapıyorum icmiyorum icmicem yiyip iciyorum icmeyim diye ama zor oluyor :)canım sakın sigara içme yazık olur bebişine, İnşallah rabbim yardım eder. Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi geçici şeyler. Dayanıcaz inşallah yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olarak bizimle kalsın
Anlıyorum canım bir kaç hafta direnirsen belki azalır isteğinÖyle yapıyorum icmiyorum icmicem yiyip iciyorum icmeyim diye ama zor oluyor :)
Benim ilkinde hic bulantı kusma olmamıştı ve oğlum oldu bunda da hiç bulantı falan yok cok şükür çok çok rahatım lakin bunun cinsiyetle ilgisi varmidır bilmiyorumBenim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
Evet haklı olabilirsiniz çünkü kızımda bulantılarım elevit kullanmaya başlayınca azalmıştıBenim ilkinde hic bulantı kusma olmamıştı ve oğlum oldu bunda da hiç bulantı falan yok cok şükür çok çok rahatım lakin bunun cinsiyetle ilgisi varmidır bilmiyorum
Lakin bu bulantı kusma olayinin B6 vitaminiyle ilgili oldugunu duymustum B6 vitamini eksik olanlarda bulanti ve kusma cok olurmuş