- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.701
jtaime020626 ben baskalarina dua ettim kendime akil edemedkm ya rabbim onlari kabul etsin inşallah gunahlarim affolmudtut inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adın cikti artik yoksa kimdene potensiyeller var:)Kız Allah iyiliğini versin. 11 ay ne demek kız kocan nasıl dayandı. Benim kocam dayanamaz onu gecttim ben dayanamam. öpün koklayin birbirinizi. Sarılın. Bol bol mercimegi fırına verin soğumasın ayy bende burda azgınlikla meşhur oldum. Yakında gelip danisacaklar ne yapalım diye
Bizim doktorumuz 6.aydan sonra önerdiMerhaba kızlar bizde bugun 2.ay aşımızı yapturdik pazartesi günüde sünnet düşünüyoruz bizim gibi bebekliğinde sünnet dusunen yada yaptiran varmi ?
İnşallah canım. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. Günahlarımizi affetsinjtaime020626 ben baskalarina dua ettim kendime akil edemedkm ya rabbim onlari kabul etsin inşallah gunahlarim affolmudtut inşallah
Demi yanisenin adın cikti artik yoksa kimdene potensiyeller var:)
Ben iki oğlumuda çok küçükken sünnet ettirdim canım. Çok rahat atlattılar , biri kırk günlük diğeri biraz daha büyüktü. Sadece ilk gün birkaç saat ağlamaları oldu , sonrasında gayet rahattık. Lokal anesteziyke yapıldı bizimkiler.Merhaba kızlar bizde bugun 2.ay aşımızı yapturdik pazartesi günüde sünnet düşünüyoruz bizim gibi bebekliğinde sünnet dusunen yada yaptiran varmi ?
Way way way forum canlanıyo huhhuu... Bak gör şimdi sizin gerginlikler nasık geçecek. Adamlar çıldırdı aylardır , süt dökmüş kedi olmuştur artık :)jtaime020626 kizz gel gel koş valla sevaba girdindün okudum baktım mesajlarına ayiptr söylemesi ,bende kandırdım adamı 11 aylık durgunluktan sonra siftahi yaptıkvalla evli olduğumu unutmusum kizz
Yasin kac cnm ondamdir belkiDemi yani
O grubun en küçüklerinden :):) 23 yaşındaYasin kac cnm ondamdir belki
Bende hic o isi sevmem yaa offf
Yalnız değilmişim, bizde sonunda yaptık dün siftahıjtaime020626 kizz gel gel koş valla sevaba girdindün okudum baktım mesajlarına ayiptr söylemesi ,bende kandırdım adamı 11 aylık durgunluktan sonra siftahi yaptıkvalla evli olduğumu unutmusum kizz
Öylede hoş olmuyor kuzum ya, pat diye geliyolar. Hele ki kız çok huzursuzsa ağırlamak işkence oluyor.Eee daha ne kız en azından hazırlık yapmıyorsun.
Aa 3 bebesi mi var kac yasinda evlendi masallah neguzel en buyu benmiyim yarin 29 insO grubun en küçüklerinden :):) 23 yaşında
Yok canım senden büyüklerde var tabikiAa 3 bebesi mi var kac yasinda evlendi masallah neguzel en buyu benmiyim yarin 29 ins
Bebeğinle eşinle ve sevdiklerinle geçireceğin nicee mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun canımAa 3 bebesi mi var kac yasinda evlendi masallah neguzel en buyu benmiyim yarin 29 ins
:) hamile iken yazdıkların aklıma geldi kızsenin adın cikti artik yoksa kimdene potensiyeller var:)
bebegini uyutamayan kervanına benide alınjtaime020626 nerdesin kızz, uyutabildin mi minik hanımı :)
24 de girecem hayırlısıyla . Kız yaşla alakası yok bence insanın içinde olan birşey.Yasin kac cnm ondamdir belki
Bende hic o isi sevmem yaa offf
Ayy doğru valla. Ne düşüncesiz insanlar var . En iyisi haber verip gelmek yani. Zaten çocuklar var. Allah'tan benim kız gündüzleri uyuyor o yüzden bugün misafirlerimi iyi agirladim. Çok şükür.. ohh hadi sende siftahı .yapmışsın darısı olmayanlaraYalnız değilmişim, bizde sonunda yaptık dün siftahı
Öylede hoş olmuyor kuzum ya, pat diye geliyolar. Hele ki kız çok huzursuzsa ağırlamak işkence oluyor.
Geçenlerde bi avm.ye gittik bunalmıştım baya. Tlfn geldi eşimin arkadaşı ve eşi gelceklermiş. Buyrun gelin dedi eşim, ilk defa gelen insanlar tanımıyodum ben. Hoop geri eve döndük. Tam kapıdan girdik çay demlenesiye geliyoruz diye aradı kuzeniyle eşi. Gelen gelene.. Kızda çok fenaydı, ne sustu ne uyudu, bi emiyo bi kusuyo.. Kaos gibiydi.. Ben hazırlığı felan geçtim, en azından önceden söyleseler üst üste stres çekmicem
Yok kız nerdeeee. Tolgshow izliyorumjtaime020626 nerdesin kızz, uyutabildin mi minik hanımı :)