- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.681
Forumda öğrenmeyen kalmadı çok şükür :)Kız ne yapalım. Eşime bazen diyorum Allah'tan bedeva bu işler yoksa ben batardim ben başından berli azginim anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda öğrenmeyen kalmadı çok şükür :)Kız ne yapalım. Eşime bazen diyorum Allah'tan bedeva bu işler yoksa ben batardim ben başından berli azginim anam
Allah yardım ediyor, darda koymuyor şükür canım. Korku kaygı oluyor illaki ama sonunda mucizen kucağına geliyor mis gibi kokusuyla:) şükür bugünümüze..Herkes ayakttsmi yojsa tek bizmiyiz
y4zy4qmurum yapamam edemem dedim burda iki gun cekmeme ragmen sukur Rabbimde ysnindaxdi atlattik dogumu 1 aylik olduk bile
Canım büyüme atağında olabilir mi? Ben çok zorlandığında derecenin ucunu zeytinyağına batırıp uyarıyodum poposunu, ilk üç ay dr.umuz önermişti zorda kalınca. Dene istersen, varsa gazıda atar en azından. Ben kimyon içirdiğimde fayda ediyodu ama artık etmiyo içirmiyorum. Rezene denedim ilk denediğimde fayda ediyor sadece. O yüzden herşeyi bıraktım, olacağı varsa ne yaparsam yapayım oluyo.Kızlar yardımmm kızım bugün 3. Gün kakasını yapamadı zorlanıyor. Normalde gece azda olsa uyurdu yada gün içinde kucakta uyuyup yatağına koyunca azda olsa uyurdu. 2 gündür gram uyumadı, sadece memede ve kucakta uyuyor. Ateşi yok acaba zoru ne. Huyu suyu değişti. Kırkımız yeni çıktı. Ikınıp o zoruna yüzünü gözünü çizdi hep, birde çizince canı yanıp ağlıyor. Tırnakları da kısa ama yoluyor suratını humana çayı aldı eşim dün kimyonlu, gaz içinmiş. Ne yapsam bilemedim. Hasta değildir değil mi
Sorma uykusuzluk, onun ağlamasına da çok üzüldüm ve en kötüsü ne derdi var, ne yapmalıyımı bilememek. İnşallah geçicidirAllah yardım ediyor, darda koymuyor şükür canım. Korku kaygı oluyor illaki ama sonunda mucizen kucağına geliyor mis gibi kokusuyla:) şükür bugünümüze..
Canım büyüme atağında olabilir mi? Ben çok zorlandığında derecenin ucunu zeytinyağına batırıp uyarıyodum poposunu, ilk üç ay dr.umuz önermişti zorda kalınca. Dene istersen, varsa gazıda atar en azından. Ben kimyon içirdiğimde fayda ediyodu ama artık etmiyo içirmiyorum. Rezene denedim ilk denediğimde fayda ediyor sadece. O yüzden herşeyi bıraktım, olacağı varsa ne yaparsam yapayım oluyo.
Daha dün gibi dimi ya :) hamileliği öğrenir öğrenmez bu topiğe koşuşum, kalp atışları, cinsiyeti, taramaları, kontrolleri derkenn uçup gitmiş zaman:)Doğuramayanlarda bugün diye cümleye başlardık ya :) ayyy çok şükür bu günlerimize :)
Seni cidden tanımak isterdim :) üniversite de bir arkadaşıma benziyor enerjin.Canım artık ne kadar oluyorsa . Bizde o kadarını yapıyoruz .darısı isteyenlere . hic yapmayanda var. Ben olsa her gece . Ben sırt cevirecegime kocam sırt çeviriyor bana
ters emzirmeyi denedim canım masaj yaptim iste biraz daha iyi gibi sagiyorum her gun bugunde sagicam bakalım ne kadar gelcek boyle uclari acıyor ama döküm nca
aynenForumda öğrenmeyen kalmadı çok şükür :)
Keşke canım bende buradaki herkesi tanımak isterim. Ama aramızda dağlar var yollar var. Yine siz Türkiye'desiniz ben Fransa'da.Seni cidden tanımak isterdim :) üniversite de bir arkadaşıma benziyor enerjin.
Ohh sonunda misafirlerimide ağırladım buda bitti çok şükür [/QUOTE/]
Allah bana da kolaylik versin pazar gunune
Ohh geçmiş olaaa :) bnmkiler çatkapı olduğundan "misafir umduğunu değil bulduğunu yer" modundayım. Kahvaltısını ancak öğlen yapabilen biri olarak çokta şeapmıyorum artık :))Ohh sonunda misafirlerimide ağırladım buda bitti çok şükür
Aranız düzeldi mi cnm :)jtaime020626 kizz gel gel koş valla sevaba girdindün okudum baktım mesajlarına ayiptr söylemesi ,bende kandırdım adamı 11 aylık durgunluktan sonra siftahi yaptıkvalla evli olduğumu unutmusum kizz
Eee daha ne kız en azından hazırlık yapmıyorsun.Ohh geçmiş olaaa :) bnmkiler çatkapı olduğundan "misafir umduğunu değil bulduğunu yer" modundayım. Kahvaltısını ancak öğlen yapabilen biri olarak çokta şeapmıyorum artık :))
Kız Allah iyiliğini versin. 11 ay ne demek kız kocan nasıl dayandı. Benim kocam dayanamaz onu gecttim ben dayanamam. öpün koklayin birbirinizi. Sarılın. Bol bol mercimegi fırına verin soğumasın ayy bende burda azgınlikla meşhur oldum. Yakında gelip danisacaklar ne yapalım diyejtaime020626 kizz gel gel koş valla sevaba girdindün okudum baktım mesajlarına ayiptr söylemesi ,bende kandırdım adamı 11 aylık durgunluktan sonra siftahi yaptıkvalla evli olduğumu unutmusum kizz