Ayyy bu mesjna koptum valla :) sonra gördüm ki gelmekten vazgeçmişler. Ayyy sinir oldum o kadr hazırlık yap, aman biz ayarlayamadk ondan sonra.. Valla ben olsam onlar geleceği zaman kabl etmem bahane bılurm
bi de lafımı esirgemem, lohusa halimle onca hazırlık yaptım der bozard.m.zatem bi daha gelmzler o lafa:)) ayy ne fenayım :)
Ayyy koptum yaa.. Valla aile gibi olduk burda. Herkes ayrı telden çalıyor. Senin tespitler de süper.. tabi
A Albeni7 nin de hakkını vermek lazım.
Canm benim bebiş de gün boyu uyudu. Ara ara uyandı çok az emdi uyudu. Hiç mi uyanmıyor?
Hahahah kız o adrenalin hormonundan. Fazla mutluluk salgılamaktan Allah seni napmasın :)
Canm ben biraz ORmantiğim bu hkonulardan hiç anlamam :) düşünüyorum bulamıyorum :) ya bi kolye var cnm benm durumum olsa aldırırdım. Anne sütü ve bebeğin saçından kolye yapıyorlar. Duydun mu hiç? İlerde de kızına kalır. Bence en güzel hediye..
Yaa ben anlamıyorum bu insanlara sizi yadırgayacak cesareti siz mi veriyorsunuz onlar mı arsız.. Valla sinirleniyorum böyle okuyunca. Ağızlarının payını vermiyor musunuz kızlar?
Neyse sakinleşip besmele çekelim.
Cnm bebeğinle ilgili, bu konularda her zaman takip önemli. Tek seferse birşey olmaz. Yediklerimz bebeğe geçiyor. Sen takip et, tekrarlarsa o zaman dr a götürürsün