2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oh maşallah canım herşy iyi gidiyomuş...
Hepimiz uyku hasreti çekiyoruz :):)
Fatma iki gün önce doğrdu epidural normal doğum yaptı.
Ohh ya sizinki iyiymiş, kanama olayının bitmiş olması , gerçi benmki küçğk şuan 14 gnlük bebeğim benm kanamada çok aza indi şükür. Bunalttı beni 9 ay temiz kalınca :):)
Memlekete dönmenizede ayrı bi sevindimm.

Kahverngi çizgi hemen geçmiyor canım aylar bazen yyılları bulduğu oluyor :) geçmesi veya silikleşmesi için. Neyse ona şükür diyelim.

Cnm dogurdum sukur rabime bende lohusslik sendromu aglion icim sikilio bi tuhafin ya sarolik bizdede var hatta glzlerinik beyazi az degismis yarin doktor ebe eve gelio sorcam bi agliomm korkuomm öle isze cok sukur Rabbim var

Cnm dogurdum sukur rabime bende lohusslik sendromu aglion icim sikilio bi tuhafin ya sarolik bizdede var hatta glzlerinik beyazi az degismis yarin doktor ebe eve gelio sorcam bi agliomm korkuomm öle isze cok sukur Rabbim var
İlk bebekte daha çok oluyor canım böyle duygular. Hepsi normal , alışmaya çalışıyosun, bak benim üçüncü bebeğim ama ben bile zorlanıyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum çoğu zaman.

Sanki dünyadaki üç çocuklu ve herşeye yetişen güçsüz bi kadın gibi hissediyorum ama bi bakıyorum hoop geçmiş :) o duygu. Zamanla atlatırsınız kızınla . Annen yanında değilmi canım ? Toparlanana kadar yardımcı olurdu sana.

Sarılığıda hemen geçer inşallah , iyi besleniyosa takma kafana güle güle büyüt bebeğini. O uyudukça sende yat dinlen.

Annem gidecek carsamba gubu oda uzuluom tabi yanliz kalcam esim ise gidince falan neypim aizde ilkte yanliz miydiniz

sarilik icin bol bol emzir canim. aglayipta kendini strese sokma bebiste hisseder ve huzursuz olur sütün etkilenir canim dikkat et sütün keselir sonra daha cok üzülürsin lohusalik biliyorum bende 2.gunu oturup agkadim herkese bagirip cagirdim sabahina uyandigimda sütüm gelmemisti . bebegime mama vermek zorunda kalmistim sonra kendime dedim sen ne yapiyorsun diye ilik dusa girdim hemen kafami toparladim sütüm gelmeye basladi . ogün bugündür kendimi üzmemeye calisiyorum sende bebeginin güzelligine bak mutlu ol motive et kendini :)

kizlar ben uyuyamiyorum yaa dun uyuya kalmisim saati kurmustum sesini duymamışim bebegim 5.bucuk saat uyumuş o saate kadar aç ac uyudu diye vicdan yapiyorum simdide 3 bucuk saattir uyuyor uyandirip emzirsem diyorum uykusunu bölmüş olucam uyandirmasam ya açsa diyorum napayim ben ya

Memlekete dönüyor olmak en büyük moralimiz canım ya valla. Sizlerinde iyi olması beni çok mutlu etti, hep aklımdan geçiyordunuz emzirirken falan, diyordum ne yaptılar acaba ?! Şuraya girmeyi bırak, duşa zor giriyorum, onun için yazamadım, aynı duurmda olduğumuz için herkes konuyu biliyor Ama hepimiz sağa salim kavuştuk ya yavrularımıza, herşeye bedel, çok şükür. Kahverengi tek derdim olsun o zaman anam, nediyim. Daha düne kadar birbirimizin ağzına bakıyorduk, kim doğurdu acaba, sancısı var mı acaba diye.. Kanamam aslında yok denecek kadar az oldu benim bir doğumdan sonra 2-3 gün oldu sonra hep löşi akıtısı geldi, rahimin içinde kalan sıvı ve parçacıkların olduğu akıntı.. Ne kan gibi ne de şeffaf akıntı gibi.. Ama evet ped takmaktan öğğhhh oldum bende
Fatma en çok sen aklımdaydın canım ya valla dua ettim hep, panikleme, korkma herşey yolunda gitsin diye, bak normal doğurmuşsun hemde helal olsun Çok sevindim senin adına da, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi inşallah

herkes dogurdu cok sukur.. ben tabiki en son isiklari kapilari kapatmayim kalsin boyle.. arada muhabbet gerek firsat buldukca.. siz uc cocuktan bahsediyorsunuz ben ne yapayimm lavobaya gitmeye korkuyorum.. ufakliklari yalniz birakmamak adina..

Canım ben bizimkini uyandırdığımda emmiyor. Kendi uyanınca emicek illa. Çok denedim artık uyandırmıyorum o ne zaman uyanırsa zaten3 satte falan uyanıyor kendisi :)

Canım ben bizimkini uyandırdığımda emmiyor. Kendi uyanınca emicek illa. Çok denedim artık uyandırmıyorum o ne zaman uyanırsa zaten3 satte falan uyanıyor kendisi :)

bende uyandirdigimda emziremiyorum ama bu kadar saatte ac kalmasina üzülüyorum zorla emzirmeye calistim ama olmadi
kizlar ayni durumdayiz bizimkide emmiyor uykusunda ve coook zor uyandiriyoruz soyarak falan ama bizde sarılık var onun etkisi olablir iki saate bir emmesi gerek kac gunkuk sizinkiler

Arkadaşlar sizler şuan minik kuzularinizla misler gibi hasret gidiyorsunuz uykusuz kalıyorsunuz ve adapte olmaya çalışıyorsunuz. Ama ben hala kuzuma kavusamadim. Gün sayıyorum artık.

Doğum yapmış en yakın sizler varsiniz. Ve sizlere bi sorum var.

Ankara zekai Tahir de dogum yapan varmi aranızda?

Ben normal dogum yapacam,özel doktora gittim bugüne kadar muayene icin. Ama dogum icin zekaide olacagim. Bu yüzden hastaneyi ve yonetmeligini bilmiyorum.

Şimdi sorum su?

Normal doğuma eşi de alıyorlar mi ?

Bide tecrubeleriniz ne yönde oldu? Doktorları ebeleri nasıldı?

Hastane ile ilgili hiçbir fikrim yok :) sadece dogum icin ilk kez gideceğim .

Kuzum maşallah 5buçk saat iyi uyumuş. Boşver bebekte sen de dinlenmiş oldun üzme kendini. Ama uyuyor diye uyandırmamazlık yapma. En geç 3saate uyandır.

Kızlar bebeğinin huyu değişen varmı ya bizimki uyuyodu ama bi kaç gündür uykuya dalamıyo bi türlü gazınıda çıkarıyo ama yok. kaç saattr uyuyamadı yoruldu artk böyle deidi ya

kizlar ayni durumdayiz bizimkide emmiyor uykusunda ve coook zor uyandiriyoruz soyarak falan ama bizde sarılık var onun etkisi olablir iki saate bir emmesi gerek kac gunkuk sizinkiler
benmki 41gunluk oldu canim bizim sariligimiz cok hafif. vardi artmadan bitti cok sukur . uyumasi normal canim sariliktan dolayi uyuyor sen hep uyandir bol bol emzir

Benim 33 günlük. Sarılık olunca daha fazla uyuyorlarmış. Seninki kaç günlük sarılığı tez zamanda geçer inşallah

benmki 41gunluk oldu canim bizim sariligimiz cok hafif. vardi artmadan bitti cok sukur . uyumasi normal canim sariliktan dolayi uyuyor sen hep uyandir bol bol emzir
benim kiz bugun bir haftalik oldu dun yogun bakimda yattik fototerapi aldik sariligimiz 16ydi 10a dusmus eve gelince cok güzel emdi iki gogusude 20 ser dk emdi ama iki saat sonra yok...diger emme saatine kadar ugrastik yari uyudu uyandi gene uyudu yani o iki saatte anca tek gogsu icmistir o da 30cc nasi uyandircam bilmiyorum cok zor rabbim yardimcim olsun bi an once iyi olması icin emmesi lazim ama emmiyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…