2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bebeğinin huyu değişen varmı ya bizimki uyuyodu ama bi kaç gündür uykuya dalamıyo bi türlü gazınıda çıkarıyo ama yok. :KK43: kaç saattr uyuyamadı yoruldu artk böyle deidi ya
Benimk8 debazen huysuzluk yapiyor uyumuyor, supurge sesi aciyorum youtube'dan 5 dkkaya gozler kapaniyor:KK48: tavsiye ederim:KK15:

herkes dogurdu cok sukur.. ben tabiki en son :KK71::KK70: isiklari kapilari kapatmayim kalsin boyle.. arada muhabbet gerek firsat buldukca.. siz uc cocuktan bahsediyorsunuz ben ne yapayimm:mad::mad: lavobaya gitmeye korkuyorum.. ufakliklari yalniz birakmamak adina..
Gunleri dakikalari sayarken sonunda kavustuk ya saga salim hersrye deger arkadssim, en son ilk once fark etmez ama eski mesajlarimizi okuyunca duygulandim ya, ota b.ka aglama durumundayim zaten:cry: cok uzakta olsak hep birlikte dogurduk gibi geldi sanki:-) bende wc falan zor gidiyordum ama alistim gibi ya, aglamasina hic dayanamiyordum simdi biraz daha sabirli olmsyi ogrendim. arada sohbet lazim ya, biz bi geri donelim, bi duzene kavusalim da bende sik sik girmeye calisirim:KK36:

Kızlar bebeğinin huyu değişen varmı ya bizimki uyuyodu ama bi kaç gündür uykuya dalamıyo bi türlü gazınıda çıkarıyo ama yok. :KK43: kaç saattr uyuyamadı yoruldu artk böyle deidi ya
Bizimde öyle ilk kizimda çok cektim halada çekiyoruz bunda baya umutluydum ilk zamanlar ama 25 gunluk olduk ve son günler uyumuyor gibi normalmi bilemedim yalnız su varki bence kesinlikle ayakta uyutmayin kızlar ilerki aşamada çok zor oluyo

Normaldogum yapan annelerkanamalariniz nasil benim iki-dort saatte pedi degistirecek kadar oluyor bugun bir hafta olduk,dikisim alincakti bugun ama gidemedim dikisi alinan oldu mu hic doktor alicam dedi aciyo mu o islem birde boyle vajinamin içi mi yani mi yaniyo yani kolonya dökülmüş yada dikis tam tutmadi mi ne onun gibi tam oturabikiyo musunuz siz bir haftadan sonra artik ben oturamiyorim

bende uyandirdigimda emziremiyorum ama bu kadar saatte ac kalmasina üzülüyorum zorla emzirmeye calistim ama olmadi
Ben ilk on gün biraz dikkat ettim sonra zaten kemdi alıştı zaten uyanmaya çokta iki saat olayına dikkat etmemek lazım bence çünkü on günden sonra bebek uyandirilinca tekrardan uyutmasi zor oluyor bence tabi bu benim fikrim benim kiz beş saat uyumayinca bir cinnet anında bu kararı aldım ve kendi uyanmadikca uyandirmiyorum

benim kiz bugun bir haftalik oldu dun yogun bakimda yattik fototerapi aldik sariligimiz 16ydi 10a dusmus eve gelince cok güzel emdi iki gogusude 20 ser dk emdi ama iki saat sonra yok...diger emme saatine kadar ugrastik yari uyudu uyandi gene uyudu yani o iki saatte anca tek gogsu icmistir o da 30cc nasi uyandircam bilmiyorum cok zor rabbim yardimcim olsun bi an once iyi olması icin emmesi lazim ama emmiyo iste
40 dakika mi masallah canim acikmamiştir belki benim kiz 10dakikayi gecmiyor emmesi toktur belki ondan ikincide az emmistir canim sariligida düşmüş masallah yakinda tamamen atlatir

Ben ilk on gün biraz dikkat ettim sonra zaten kemdi alıştı zaten uyanmaya çokta iki saat olayına dikkat etmemek lazım bence çünkü on günden sonra bebek uyandirilinca tekrardan uyutmasi zor oluyor bence tabi bu benim fikrim benim kiz beş saat uyumayinca bir cinnet anında bu kararı aldım ve kendi uyanmadikca uyandirmiyorum
siz kac gunluksunuz canim en fazla kac saat uyuyor senin bebis

kizlar ben uyuyamiyorum yaa dun uyuya kalmisim saati kurmustum sesini duymamışim bebegim 5.bucuk saat uyumuş o saate kadar aç ac uyudu diye vicdan yapiyorum simdide 3 bucuk saattir uyuyor uyandirip emzirsem diyorum uykusunu bölmüş olucam uyandirmasam ya açsa diyorum napayim ben ya
Senin soruların cevapları bizim dr.da fazlaca mevcut anladıgım kadarıyla :))
Dr.a uyumuyo diye gitmiştim oğlumda artık tahammülüm kalmamıştı. Bi başkasıda çok uyuyo emziremiyorum diye gelmiş. Dr, ben ne diyeyim şimdi, uyusa geliyosunuz uyumasa gelmiyosunuz demişti:)) eğer bir problemi yoksa uyuması çokta sorun teşkil etmiyormuş. Benimde oldu geçenlerde, gaz yüzünden saatlerce ugraştık sonrada 5 saat uyumuşuz alarmı da duymamışım. İlk zamanlar 3 saat diyodu dr sonra 4e çıkması normalmiş. Ondan da bişey olmaz bence canım. Her bebek farklı, genelde 4 saate kalmıyolar

Kızlar nasıl uyutuyosunuz bebisleri:KK43: sallamaya alistirmiyom gogsumde uyutuyorum ama çoğu zaman 5 saat uyanık kalıyor yani kendi keyfi ne zaman isterse öyle uyuyor ve zor oluyor :KK43: nasıl uyutacam ben bu kızı .sizinkiler nasıl uyuyor

Normaldogum yapan annelerkanamalariniz nasil benim iki-dort saatte pedi degistirecek kadar oluyor bugun bir hafta olduk,dikisim alincakti bugun ama gidemedim dikisi alinan oldu mu hic doktor alicam dedi aciyo mu o islem birde boyle vajinamin içi mi yani mi yaniyo yani kolonya dökülmüş yada dikis tam tutmadi mi ne onun gibi tam oturabikiyo musunuz siz bir haftadan sonra artik ben oturamiyorim
Benimde öyleydi canım bebek bezi koyuyodum dusun bide o yanma hisside idrar yolu enfeksiyonundandir yani normal dogum yapanlarda oluyormuş o yüzden antibiyotik veriyolarlar ve çok rahatlatiyo bide ayağına hep çorap giy 15 gün sonra geçiyor

Kızlar nasıl uyutuyosunuz bebisleri:KK43: sallamaya alistirmiyom gogsumde uyutuyorum ama çoğu zaman 5 saat uyanık kalıyor yani kendi keyfi ne zaman isterse öyle uyuyor ve zor oluyor :KK43: nasıl uyutacam ben bu kızı .sizinkiler nasıl uyuyor
Sü gaz geçsin canım ben bu çocukta sss pat pat yöntemi uygulaycamins 2 yaşındaki kizim hala uyumuyor bunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bide çocuğun karakteriylede çok alakalı benim kizim takıntılı oyuzden alışkanlıklardan kolay vazgeçmiyor ins seninki öyle olmaz:)üç ay ayakta sallama dışında bence her yöntemi deneyebilirsin bence en ideali müzik

Canım benim 10gün oldu doğum yapalı. Doktor dikişlerin eriyecek kendisi dedi. Benimkiler alınmayacak. İki gündür vajina içi benim de yanıyor anlayamadım neden..kanama benim üçüncü günden sonra epey azaldı. Sarı akıntı geliyor kandan ziyade. Ama aşırı rahatsız ettiği için ben de dört saate kalmadan değiştiriyorum. Bi de bugün kağıt havlu koymaya başladım pedim üstüne daha rahat oldu yapışmıyor rahatsız da etmiyor. Oturmakla alakası yok ama acıyor benim de, ayaktayken bile. :/

X