2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyy maşallah canım rabbim güle güle böyle halaylar zumbalarla büyütmek nasip etsin , gözünüz aydın... Hoşgekmiş prensesin.

Kızlar bu iç dikiş , dış dikiş olayı varya.
Dış belli vajinaya atılıyorda iç dikiş nereye atılıyor? Kendimi düşüyor dikişler. Bende görünende bişey yok , ama doktor bitane sıyrığın var tek dikiş attım dedi.
Kendimi düşecek acaba aldırmaya mı gideceğiz?

Kendi duser cnm dogum dikisi alinmaz sezeryanda dahil

Aynı sıkıntı bende de var makata kadar nerdeyse dikişler ve afedersiniz gaz çıkarırken bile zorlanıyorum büyük tuvalet isi nasil olcak bilmiyorum zorlandığında dikiş açılır diye tedirginim
canım magneyum kasiyum tozu verdi mi doktor toz suda eritip iciyosun inan tuvalete yerisemeyip yapiyosun yani etkili bi sey..sali oglen dogum yaptim bu sabah 5te ilkdefa ishal seklinde diskiladim o ilac ishal gbi yapiyo zaten kolay olsun diye ondan korkma gazdagelince birak sal bisey olmuyo benim iste tuvaletten sonra makattan kan geliyo korkuyorum ya dikis yerlerimde aciyo zaten her yeri..
ay canım maşallah bir aylik olmussunuz biz bugun 2.gunumuzdeyiz bebegim emerken gogsum cok aciyo ama dikis yerlerimle napicam bilmiyorum canım ya su anyaniyo mesela vajinama dogru olan bi yer peceteye sanki bende de dikis ipi geldi emindegilum.ama boyle pamuksu gibi mi

25. Gün itibariyle bizim de Nur topu gibi gaz sancılarımız oldu, soluğu doktorda aldık. Özet geçersem bizim kız 4-5 gündür yeşil sulu kaka yapıyo;normal, yüzünde minik sivilceler çıktı;Bebek aknesidir normal hiç birşey sürme, deli gibi gaz sancısı; normal dedi doktor, buradakilere göre herşey normal yani

Ic dikiş nereye atiliyo bilmiyorum ama hemsire aldırmaya gelmeyeceksin kendiliğinden düşecek dikişler dedi, bide dikiş aldırma olmasin zaten ya şuan yürüyemiyorum oturamıyorum korkudan dikiş aldırmaya gidemezdim :)

:) geçmiş olsun sizede. Bende çok sorun yok , sanırım bir dikiş olmasından dolayı...
Arkadaşlar , saç kurutma mak. Falan kuruttuklarını söylüyodu canım. Hemen kuruması için , nemli bölge ister istemezde kanamamız var düşmesi uzun sürebilir.

Damla veya ilaç kullanıyomusunız gaz için. Bizimki başlamadı ama korkuyorum bende gazlı bebek çok zor çünkü diğer oğlumdan biliyorum.
Bize zinco yazmışlar , gazı başlarsa alın diye. Siz ne kullanıyosunuz?

Benim ebe içi dikerken sen gormezsin o kendi kendine erir gider dedi .seninkide öyledir canım kendiliginden erir

A Albeni7 canım seni kontrole cagirdilarmi kendin için ? Bana 1 hafta sonra gel dediler ama gitmedim gitmem gerekirmiki? Diğer iki doğumda kontrol falan gel demediler bunda onemsemedim onun için .gitmem gerekirmiki?

Bebek nasıl canım? Nasıl gidiyor. Sende üç çocuk annesisin , yetişebiliyomusun ben zorlanıyorum yaa
Zor canım ya hiç bi şeye yetisemiyorum 5 yaşındaki oğlum tırnak yemeye başladı içten içe kiskaniyor uyanikken sürekli kucak ta kalmak istiyor bebis o uyanikken hiç bişey yapamiyorum .ödüm kopuyor misafirler gelmeye baslarsa diye çünkü sabah tan ogleye kadar uyumuyor genelde işimi ogleden sonra yapiyorum

A Albeni7 canım seni kontrole cagirdilarmi kendin için ? Bana 1 hafta sonra gel dediler ama gitmedim gitmem gerekirmiki? Diğer iki doğumda kontrol falan gel demediler bunda onemsemedim onun için .gitmem gerekirmiki?
ben 1 hafta sonra gittim dikişin varsa onu kontrol ediyorlar bende yoktu sadece ultrasonda Rahime baktılar içerde bişey kalmış mı diye, öncekilerde de gitmiştim ben git bence bir sorun varsa erkenden anlarlar

ben 1 hafta sonra gittim dikişin varsa onu kontrol ediyorlar bende yoktu sadece ultrasonda Rahime baktılar içerde bişey kalmış mı diye, öncekilerde de gitmiştim ben git bence bir sorun varsa erkenden anlarlar
Bebisi birakacagim yer yok hastaneye koymak istemwdim dikiş yokta dediğin gibi rahime bakiyolar alttanmi baktı karindanmi? Çatali görmek istemiyorum

Bebisi birakacagim yer yok hastaneye koymak istemwdim dikiş yokta dediğin gibi rahime bakiyolar alttanmi baktı karindanmi? Çatali görmek istemiyorum
ben bebeği de götürdüm aynı gün onu da kontrol ettiler, dikiş yoksa alttan bakmazlar zaten sadece karından ultrason

Brnimde büyük oğlan tuhaflaştı, ben üç yaşındakinden korkarken yedi yaşındaki çok agresif , konuşulmuyor bile. Sürekli sinirli. Bizde de var kıskançlık krizleri...

Misafirler doğum yaptığım ilk günden beri peşimi bırakmadı valla , artık yeteeer diye bağırasım var. Kendime eve bakamıyorum , birde misafir gelecek dye diken üstünde oluyoruz. Annrm yakın olmasa halim harap

Banada bunda bişey demediler canımda diğerlerinde 20 gün sonraya gel demişlerdi. Şikayetin yoksa biraz toparlanınca kendin git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…