Kızlaarrrr ben bugün doğurdum
41+0 da kavuştum meleğimeeee çok şükür
Ancak fırsat buluyorum teli elime almaya :))
Hemen Doğum hikayemi anlatıyorum. Sabah 9 da geldik hastaneye doktorum bugün doğurtucaz artık seni dedi hadi inşallah dedim. Nst ye bağladılar hemen sancılar 20 var yok :/ doktor geldi açıklığa baktı 1,5 2 cm silinme yüzde kırklarda dedi ama biz bu açıklığı kullanırız dedi kanlar alındı önlüğü giydirdiler lavman yaptılar hemen ordan odamız hazırlandı odamıza geçtik. Suniyi taktılar saat 10 buçuktu. 15 dk da bir gelip arttırdılar biz o sırada eşimle danslar ediyoruz zumba yapıyoruz odada squat benzeri hareketler filan nst de sancı en fazla 40 lara çıkıyor. Saat 1 oldu ben hala halaylar
baya sürecek bu harelde böyle dedim sancılar ara ara 80 olmaya başladı ama dayanılmayacak gibi değildi saat 3e geliyordu doktor geldi açıklığa bakıp suyunu patlatıcam dedi açıklık 3,5 4 cm olmuş suyumu patlattı. İlerliyor ama yavaş ilerliyor dedi. Aman yarabbi suyu patlattıktan sonra sancı 30 ama hiç 30 değil az önceki 80 halt etsin yanında. Doktor dayanamam dersen epidural deneyebiliriz dedi eşinle de bi konuş dedi. İlk önce dayanırım gibi geldi 20 dk sonra nereyi sıksam napsamda sancım hafiflese derdine düştüm eşimde beni öyle görünce dayanamadı epidural alalım bu böyle olmaz dedi. Ebeye söyledi biz anestezi uzmanını bekliyoruz gelecek diye açıklığı bi daha kontrol edelim dediler ben kıvranıyorum çok fena. Ebe açıklığa baktı galiba epidurale gerek kalmayacak dedi bi panikle çıktı odadan baktım tekerlekli sandalye geldi başka ebeler geldi meğer benim dayanamıyorum dediğim sancılar Doğum sancısıymış Doğum başlamış apar topar doğumhaneye götürdüler 15.13 te girdik hemen ekip hazırlandı doktora sürekli telefon ebeler bana ıkınma sakın dedi durdu
doktor geldi 15.39 da da bebişimiz geldi çok şükür. Bu sancıyı çekemem ben daha ne kadar bekleyecez kim bilir derken doğumhaneye zor yetiştik :))) Ayy çok uzun anlattım hakkınızı helal edin. Emme de bi sıkıntı yaşamadık şimdilik ben hala bakıp bakıp ya bu şimdi benim mi diyorum :)) Rabbim herkesin evladını bağışlasın, kimseyi bu yolda eylemesin.
@Happyanne biz atlattık şimdi sıra sende