• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba. Aranıza katılıyorum inşallah. İlk hamileliğim benim de. Sat 20 hazirandı. Kan testi yaptırdım ama henüz doktora gitmedim biraz beklemek istiyorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :anne::KK200:
Hosgeldın canım.hayırlı olsun.ıstersen bı doktora görün.benımde sat 19 hazıran .salı gıdıcem .belkı kesenı gorebılır doktor .

kızlar ben ağız yarası için tantum almıştım ama kullanmadım kağıdını okudum yeterli inceleme yapılmamış gebelerde ama birşey olur mu ki kullansam bilen var mı birde başka neyle geçirebilirim şu ağız yarasını evde dut pekmezi bulamadım malesef
Ben aktardan karadut surubu almıştım. 2. Gunde hemen gecti. Agiz yaralari bagisiklik sistemiyle alakaliymis aurubun yaninda ekinezya cayi da kullanmistim. Ama gebelikte bitki cayi icemeyiz ama dut surubunu keainlikle tavsiye ederim.
Immm tadi da cok guzeldi canim cektii :KK48:

benim oğluşumda doğumda nerdeyse 3 yaş olcak 33 aylık olcak ona haksızlık etmiş gibi düşünüyoruz bazen o_O
Benim küçükde 32 aylık olacak doğuma . Sevgisini çalacakmışız gibi hissediyoruz bizde bazen ama planlı bi gebelik değildi spiralle hamile kaldım ben yeni yeni kabulleniyorum desem yeridir :(

kızlar 10 dk kadar yağlı boya kokusuna maruz kaldım bişey olurmuki?tadilat yapacak bugünü buldular sanki

Beşinci hafta da b-hcg değeri 1617 normalmidir acaba ? Sizinkiler ne durumda. Çarşamba tekrar bakılıp diğer kan testleride istendi... Dört hafta 6 günüz şuan.

Hosgeldın canım.hayırlı olsun.ıstersen bı doktora görün.benımde sat 19 hazıran .salı gıdıcem .belkı kesenı gorebılır doktor .
Hoşbuldum canım. Sağlık ocağında hemşire 6. Haftada git dedi erken görünmezse kese strrs olurum diye korkuyorum ama ya bir aksilik varsa diye de endişeliyüm

Beşinci hafta da b-hcg değeri 1617 normalmidir acaba ? Sizinkiler ne durumda. Çarşamba tekrar bakılıp diğer kan testleride istendi... Dört hafta 6 günüz şuan.[/QUO
Beşinci hafta da b-hcg değeri 1617 normalmidir acaba ? Sizinkiler ne durumda. Çarşamba tekrar bakılıp diğer kan testleride istendi... Dört hafta 6 günüz şuan.
Benim sat 20 haziran.sata gore 4 hafta 6 gunluguz bizde.en son 22 temmuzda kan verdim.ozaman <1000.0 çıktı.yani binden büyük ama tam kac bilmiyorum.baskada yaptırmadım.bu cuma dr gidecegim.se. gitmedin mi dr daha

Merhaba anne adayları... Ben de aranıza yeni katılanlardanım... Geçen hafta bazı belirtileri fark edince önce evde var olan ovulasyon testini denedim, aynı anda kopkoyu çıktı. Ardından eczaneden normal test alıp denedim, onun sonucunu da aynı görünce kan verdim ve 20 Temmuz'da beta hcg 517 çıktı :)) Sat 24 Haziran. Ben de Mart 2018'i son günleriyle yakalayanlardanım... Bu arada ilk hamileliğim.. Tüm anne adaylarına sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci diliyorum..
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza inşalla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı :)

Benim sat 20 haziran.sata gore 4 hafta 6 gunluguz bizde.en son 22 temmuzda kan verdim.ozaman <1000.0 çıktı.yani binden büyük ama tam kac bilmiyorum.baskada yaptırmadım.bu cuma dr gidecegim.se. gitmedin mi dr daha
Benimde Sat 20 haziran. Adetim gecikince idrarda öğrendim gebeliği. Kan vermeden doktora gttik , kese oluşmuştu . Bugünkü sonuç 1617 iki gün sonra yeniden tekrarlayacağız

Benim küçükde 32 aylık olacak doğuma . Sevgisini çalacakmışız gibi hissediyoruz bizde bazen ama planlı bi gebelik değildi spiralle hamile kaldım ben yeni yeni kabulleniyorum desem yeridir :KK43:
Benim oğlumda 32 aylık olacak ama bizim planliydi öyle düşünmeyin sizin sevgimiz ikisinde yeter onun en sevdiği arkadaşı olucam inşallah beraber buyucekler

Selam kızlar bir sorum var aranızda bel fıtığı olan var mı ya benim 4tane fıtık var belimde ilk hamileligimde 9ay neredeyse yatmak zorunda kalmıştım afedersiniz 2 3 defa lavaboya emekleyerek gitmek zorunda kalmıştım o kadar aşırı belim agriyodu. Şimdi daha 6 haftalık ama bel agrilarim başladı bile aynı sorunları yaşayıp yatmak dışında çözüm bulan var mı bu sefer yatamam çünkü küçük prensim var

Herkese merhaba. Bir süredir sessiz takipçiydim. Öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sat 4 haziran. Yurtdışında yaşıyorum. İlk kez ctesi dr a gittim. Özellikle bekledim sabırla ki kalp atışını duyayım diye. 6+6 da gittim ancak elim boş döndüm vajinal muayene etti. Sadece keseyi görebildi. Orda yuvarlak bişey vardı sanırım yolk sac deniyormuş. Kendim araştırdım, dr bişey demedi. 4 ya da 5 haftalık görünüyor dedi. Çok mantıksız geldi 4 hafta. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne test istedi ne başka bişey. Soğuk nevalenin tekiydi.. Endişelendim açıkçası. Bebeği bişe göremedik.. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Yorumu olan olursa sevinirim...

Eklentiler

• IMG_2038.JPG
    IMG_2038.JPG
    52,8 KB · Görüntüleme: 82
Herkese merhaba. Bir süredir sessiz takipçiydim. Öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sat 4 haziran. Yurtdışında yaşıyorum. İlk kez ctesi dr a gittim. Özellikle bekledim sabırla ki kalp atışını duyayım diye. 6+6 da gittim ancak elim boş döndüm vajinal muayene etti. Sadece keseyi görebildi. Orda yuvarlak bişey vardı sanırım yolk sac deniyormuş. Kendim araştırdım, dr bişey demedi. 4 ya da 5 haftalık görünüyor dedi. Çok mantıksız geldi 4 hafta. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne test istedi ne başka bişey. Soğuk nevalenin tekiydi.. Endişelendim açıkçası. Bebeği bişe göremedik.. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Yorumu olan olursa sevinirim...

Kese 18 mm çıktı. Beta değerim de 18 temmuzda 7000 di. Biraz nazlı artıyor. 2 ye katlamıyor ama yüzde 65 in üstünde artış...

Back