• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım doktorun kim? Şuan hangi ilaçları kullanıyosun şu ilaçlar benim kafama çok takılıyor da
Acıbadem de tayfun bağış canım dr um. İlaç olarak sadece crino jel ve folik asit kullanıyorum başka hiç ilaç kullanmadım tüp bebek için. Ama romatizma hastası olduğum için yıllardır kullandığım prednolü kullanmaya devam ediyorum, bide tsh ım yükseldi onun için ilaç kullanıyorum

aynen 64 üm canımboyda fazla olmadığına kilo problem oluyor zaten önceden de ne zman zayıflayacağım desem benim iştah bir açılırdı ki sorma:) bende ilk zamanlarda depolardan aldığı için dikkat edeyim diyorum bende şimdiden almayayım ama nerdeee :) sağ salim kucağımıza alalımda veririz elbet kiloları napalım :)
Kız ben kilo aldığımı sırf bu sağlık ocağındaki gıcık hemşire yüzünden taktım. 14ten fazla almak yok vs vs söylenip durdu sinir etti beni. Napıyım yemek istiyorum ya. Zaten kuru kuru takılıyorum. Alırsam alırım artık napıyım söylensin dursun:)

arkadaşlar bu hafta kalp atışlarını duydum . Tahlilleri ne zaman vermem gerekiyor doktorumu değiştirdim de şun 7+0 ım.
Bugün mü duydunuz kalp atışlarını bende gideceğim de tahlilleri sağlık Ocak'ları da yapıyor bildiğim kadarıyla

bende öyle bir beslenme bulmak istiyorum kilo yapmayan ama bebeğede yararlı olan bakalım hayırlısı boğazı tutabilirsek buluruz :)
Ben doğuma girdigimde 61 kiloydum onu da son 2 haftada almistim normalde 58le falan girecektim digumdan 2 gunsonra 61 den 56 ya dustum 15 20 gun sonra da 53 e dustum yani 0 kiloyla tamamladim hamileliği.bi yandan ac kaldim diye uzuluyodum kurukuruya salata ve ayranla doymadan kalktigim cok oluyordu ama dogumdan sonra ohhhh be iyiki yememisim dedim.

Kizlar benim bir haftadir kasik ve karin agrim vardi bugun yok ve beyaz akintim var 3 gundur falan bir supheye kapildim. Normal mi bu? Bebegi gorsem kalp atisini duysam rahatlayacagim artik :KK43:(
Canım rahım bebeğe yer açmak için kendını genişletiyormus.ilk aylarda olması normal ama son aylarda olması sıkıntı olabılırmıs

Acıbadem de tayfun bağış canım dr um. İlaç olarak sadece crino jel ve folik asit kullanıyorum başka hiç ilaç kullanmadım tüp bebek için. Ama romatizma hastası olduğum için yıllardır kullandığım prednolü kullanmaya devam ediyorum, bide tsh ım yükseldi onun için ilaç kullanıyorum
Ay ben de tayfun hocaya gitmiştim 4 ay önce bir düşüğüm oldu o da tüptü. Benim doktorum farklıydı tayfun hocayla devam etmek istedim ama embriyolar başka hastaneydi kabul etmedi nasıl dondurdular bilmiyorum dedi ben de mecburen eski drla devam ettim. Ben clexane, corasprin, crinone, proluton, prednol, estrofem, folbiol, benexol içiyorum bıktım artık iğne olacak yerim kalmadı. Tayfun hoca ben iğne vermiyorum demişti ama benim dr ısrarla iğne veriyo:(

Ben doğuma girdigimde 61 kiloydum onu da son 2 haftada almistim normalde 58le falan girecektim digumdan 2 gunsonra 61 den 56 ya dustum 15 20 gun sonra da 53 e dustum yani 0 kiloyla tamamladim hamileliği.bi yandan ac kaldim diye uzuluyodum kurukuruya salata ve ayranla doymadan kalktigim cok oluyordu ama dogumdan sonra ohhhh be iyiki yememisim dedim.
ayy keşke bende öyle olsam bencede çok iyi olmuş senin için peki çocuk kaç kilo doğmuştu

Kız ben kilo aldığımı sırf bu sağlık ocağındaki gıcık hemşire yüzünden taktım. 14ten fazla almak yok vs vs söylenip durdu sinir etti beni. Napıyım yemek istiyorum ya. Zaten kuru kuru takılıyorum. Alırsam alırım artık napıyım söylensin dursun:)
onlara kalırsak zaten kendileri sanki hiç almıyorlar :)

Ay ben de tayfun hocaya gitmiştim 4 ay önce bir düşüğüm oldu o da tüptü. Benim doktorum farklıydı tayfun hocayla devam etmek istedim ama embriyolar başka hastaneydi kabul etmedi nasıl dondurdular bilmiyorum dedi ben de mecburen eski drla devam ettim. Ben clexane, corasprin, crinone, proluton, prednol, estrofem, folbiol, benexol içiyorum bıktım artık iğne olacak yerim kalmadı. Tayfun hoca ben iğne vermiyorum demişti ama benim dr ısrarla iğne veriyo:KK43:
Evet cici doktorum benim mecbur olmadığı sürece iğne vermiyor :) ben sadece transfere kadar kullandım iğne sağolsun sayesinde

benim ikinci bebek olcak ilkinde hiç mide bulantısı çekmedim iştahım yerindeydi bunda midem hem ağrıyo hem bulanıyo yeme isteğim hiç yokk :KK14:

ayy keşke bende öyle olsam bencede çok iyi olmuş senin için peki çocuk kaç kilo doğmuştu
Cocuk 2.5 kilo doğdu ama ben erken dogum yapmak zorunda kaldim normal dogum tarihime 3 haftadan fazla vardi acil doğuma girmek zorunda kaldim o sureyi doldursam bormal kilodunda doğardi bu arada doğmdan sonra cok sukur sarilik dahi olmadi masallahhhh cok sağlikliydi erken dogmasina rağmen hatta dogduğu andan itibaren kafasini dahi tutabiliyordu ben unu beslenmeme bağlıyorum cunku gercektwn saglikli seyler yedim ornegin her gün 1 avuc ici kabak cekirdegi yiyirdum esimin tavsiyesiyle o da icerigindeki cinkodan dolayi bence cok cok ise yaramisti.bunun disinda makarna pilav tatli hic yemedim ekmek her ovun iki veya 3 dilim hakkim vardi corba icersem 1 dilimini yemiyordum ya da 3 4 kasik bulgur yersem ekmegin 1 dilimini yemiyordum tabi her hafta diyetisyen kontrolunde yiyecek listem hazirlaniyordu tabi zor bir hamilelik gecirdim cunku hamilesin her seyi yemek istiyosun ama yiyemiyosun bu da kolay degil.

merhaba kızlar kalp atışlarını dıuyanlara hayırlı olsun bekleyenlere Allah sabır versin..
bende cumartesi duyacagım inşallah..Ağzımda hep böyle kötü bir tat var hissi var..
ayrıca ultrason resimlerimiz koysakmı buraya :)

Merhaba lar bende bugün aranıza katıldım.4 hafta 5 günlüğüz.dogum 30 mart görünüyor.heoinize sağlıklı neşeli hamilelik diliyorum.yeniyim ve ilk bebeğim çok heyecanliyim
Hayırlı olsun csnım.dr gittin mi peki.sata göre bende 4 hafta 6 günlügüm.dogum 27 mart gözüküyor.hemen hemen aynıyız.benim doktorla ilk randevum cuma günü.heyecanlıyım bende

Back