• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı olsun csnım.dr gittin mi peki.sata göre bende 4 hafta 6 günlügüm.dogum 27 mart gözüküyor.hemen hemen aynıyız.benim doktorla ilk randevum cuma günü.heyecanlıyım bende
Hayırlı olsun csnım.dr gittin mi peki.sata göre bende 4 hafta 6 günlügüm.dogum 27 mart gözüküyor.hemen hemen aynıyız.benim doktorla ilk randevum cuma günü.heyecanlıyım bende
MErhaba canım.benımde burdaki sat a göre 27 mart.yarın inş doktora gıdıcem jhayırlı haberle donerım

MErhaba canım.benımde burdaki sat a göre 27 mart.yarın inş doktora gıdıcem jhayırlı haberle donerım
Yaz canım bende merak ediyorum gelişmeleri.ben subatta kürtaj olmustum.6 hafta 3 günlüktü.dr bana hemen progestan iç dedi.sabah aksam progestan iciyorum.bir de günde 1 defa folikasit

Canım senin sat da 20 haziran mı?aynıyız.dr hic gitmedim bende.merak ediyorum nasıl diye.buraya yaz mutlaka gelişmeleri kese gözükmesi gerekiyor galiba
İnş gözükür.benım 2.gebeliğim.kendı doktoruma gıdemıcem.annemlerdeyım gecıcı doktora gıdıcem .inş ewde donmek zorunda kalmam.doktorum iyi çıkar

İnş gözükür.benım 2.gebeliğim.kendı doktoruma gıdemıcem.annemlerdeyım gecıcı doktora gıdıcem .inş ewde donmek zorunda kalmam.doktorum iyi çıkar
İnsallah canım hersey güzel olacak.benim de 8 yasinda 1 oglum var.ona kardes istiyorduk.2.gebeligim kürtajla sonlandı.insallah bu kez bebegim benimle kalır

Büyük 6 küçük 4 30 şimdilik iyi benim belirtim yok pek sadece göğüs hassasiyeti o kadar tiksinti felan yok cok şükür.. .
Sizinkilerin yaşları çokk iyi. Ben biraz küçüğü kaygı ediyorum. Doğuma Allah izin verirse üç olucak işte. Sizinkileri kız erkek? Benim ikiside oğlan:)

Sizinkilerin yaşları çokk iyi. Ben biraz küçüğü kaygı ediyorum. Doğuma Allah izin verirse üç olucak işte. Sizinkileri kız erkek? Benim ikiside oğlan:)
benim oğluşumda doğumda nerdeyse 3 yaş olcak 33 aylık olcak ona haksızlık etmiş gibi düşünüyoruz bazen o_O

Cocuk 2.5 kilo doğdu ama ben erken dogum yapmak zorunda kaldim normal dogum tarihime 3 haftadan fazla vardi acil doğuma girmek zorunda kaldim o sureyi doldursam bormal kilodunda doğardi bu arada doğmdan sonra cok sukur sarilik dahi olmadi masallahhhh cok sağlikliydi erken dogmasina rağmen hatta dogduğu andan itibaren kafasini dahi tutabiliyordu ben unu beslenmeme bağlıyorum cunku gercektwn saglikli seyler yedim ornegin her gün 1 avuc ici kabak cekirdegi yiyirdum esimin tavsiyesiyle o da icerigindeki cinkodan dolayi bence cok cok ise yaramisti.bunun disinda makarna pilav tatli hic yemedim ekmek her ovun iki veya 3 dilim hakkim vardi corba icersem 1 dilimini yemiyordum ya da 3 4 kasik bulgur yersem ekmegin 1 dilimini yemiyordum tabi her hafta diyetisyen kontrolunde yiyecek listem hazirlaniyordu tabi zor bir hamilelik gecirdim cunku hamilesin her seyi yemek istiyosun ama yiyemiyosun bu da kolay degil.
maşallah canım kabak çekirdeğini duymamıştım.bende sağlıklı şeyler yemek istiyorum ya ölçüyü kaçırmadan en azından.Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah

kızlar ben ağız yarası için tantum almıştım ama kullanmadım kağıdını okudum yeterli inceleme yapılmamış gebelerde ama birşey olur mu ki kullansam bilen var mı birde başka neyle geçirebilirim şu ağız yarasını evde dut pekmezi bulamadım malesef

Merhaba anne adayları... Ben de aranıza yeni katılanlardanım... Geçen hafta bazı belirtileri fark edince önce evde var olan ovulasyon testini denedim, aynı anda kopkoyu çıktı. Ardından eczaneden normal test alıp denedim, onun sonucunu da aynı görünce kan verdim ve 20 Temmuz'da beta hcg 517 çıktı :)) Sat 24 Haziran. Ben de Mart 2018'i son günleriyle yakalayanlardanım... Bu arada ilk hamileliğim.. Tüm anne adaylarına sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci diliyorum..

Back