• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhabalar.Benim hastanedeki doktorlarım içime pek sinmedi.O yüzden yarın için özel bir muayenehaneden randevu aldım.Lakin aklıma bir soru takıldı doktora bağlanmadan burda sormak istedim.Tecrübeli arkadaşlar varsa.Bu tarz özel doktorlar doğumda ne kadar alırlar?
Ben sordum ortalama Doğum ücreti 2000₺-3500₺ Doğum yapacağın hastahenye göre değişiyor . Muayene de 100₺

Yani doktor para almıyor mu kendine ayrı?Çoğu yerde doktor doğuma geleceği için özel hem o alıyor hem de doğum yaptığın hastane ayrı alıyor yazmışlar.Bizim muayenesi 150

Yani doktor para almıyor mu kendine ayrı?Çoğu yerde doktor doğuma geleceği için özel hem o alıyor hem de doğum yaptığın hastane ayrı alıyor yazmışlar.Bizim muayenesi 150
Ayrı alıyor diye biliyorum hastaneye de ayrı ödeniyor İzmir'de özel muayeneler 200 Den Başlıyor

Ultrasona göre 6 hafta 4 günlüksünüz ayrıca kese 18mm değil de 12,5 mm gözüküyor.
Gözümü açtınız . Ben rapora bakmıştım orda 18 mm yazmış. Yanlış yazdı herhalde. Şimdi de 6 hafta 4 Günlüğü gördüm. Niye bana 4-5 hafta dedi acaba.. Enteresan.. Teşekkürler tekrar umarım boş gebelik değildir..

Kızlar merhaba bişey sorucam yüzük falını bilen varmı? Yüzükle cinsiyet ve kaç cocuk olacagına bakılıyormus denedim kızımda tutmustu simdi erkek gösteriyor birde cocuk sayım hep aynı ve aynı sırada ilerliyor e-k-e-e-k-e ilki kürtajdı ikincisi kızım işte buda erkek gibi:)) düşükler ve kürtajlarda sayılıyormus

Gözümü açtınız . Ben rapora bakmıştım orda 18 mm yazmış. Yanlış yazdı herhalde. Şimdi de 6 hafta 4 Günlüğü gördüm. Niye bana 4-5 hafta dedi acaba.. Enteresan.. Teşekkürler tekrar umarım boş gebelik değildir..
Hayır boş gebelık degıl.gec döllenme olmuş sizde .sadece adet tarıhınıze göre degıl de .bebegın suan kı büyüklüğü neyı göstermiyorsa ona göre ılerlıyorsunuz.ama ılerde toparlarsınız.yetısir yanı normal haftasına .

Bende yapmıyorum eşim yaptirmiyor benimde ilk hamileligim acemiyiz
eşim yapıyor ama benimde içime sinmiyor çünkü çok hızlı yapıyo hemen bitti diyor:olamaz: neyse ki 1ay sonra ev tadilata giricek de dipbucak temizlik olucak annemler yardıma gelicek allahtan bende çok ağır olmayan işleri yaparım artik:KK55:
:)) ayni bana da dun diyor ki senin kac saatte yaptigin isi ben yarim saatte yaptim diyo :) ama olsun bunu yapmalari bile guzel degil mi

Canım benim bebeğim tüp ama evde işlerimi mecbur yapıyorum aslında hep yatmak istiyorum ama kalkınca rabbim yardım ediyor şimdi evimi sildim süpürdüm yemeğimi yedim balkonumu yıkadım ağır kaldırma ve dinlenerek yap sadece düşün Ki ben her gün iki doz progestan iğne vuruluyorum ve estrofem 2 şer içiyorum sabah akşam Allah onu verdiyse hiçbir şey olmaz transfer olduktan sonra 2 hafta süpürge yapmadım sadece bulaşık ve evi topladım ama nereye kadar :temizlik:[/QUOTE
ben de yavastan yapmaya baslayim o zamn :) haklisin Allah koruyor gercekten ben de agir kaldirmadan dinlene dinlene yapayin o zamn :) Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah

Ben yarın uçağa binecegim kızlar ce benim uçak fobim var :bicak: hamile degilken ayıla bayıla biniyordum hele ki o kalkışta içim cekilecek gibi oluyor ama en azindan o zaman idare ediyordum ama simdi cok korkuyorum bir saatlik korkudan bisi olmaz bebege herhalde demi :110: iki yılda zar zor bir çocuk yapabildik zaten :işsiz:

Merhaba arkadaşlar ilk kontrolüme gittim kese göründü şükürler olsun :) bulantılar, tiksinmeler bas gösterdi baya baya kötü oluyorum yani. Ilk gebeliğim bu kadar kötü değildi demek yaşla beraber her hamilelik de farklı olabiliyor
Masallah darısı bizlere.bende henüz bulanti kusma tiksinme yok.yeni oldugu icin mi acaba.

Back