Kızlar çok alakasız ama biraz dertlesmeye ihtiyacim var eslerinizle araniz nasil?size karşı tutumları,ilgileri,bebek bakımına yardımları ne derece,tabiki hepsi bebeğini seviyordur ama lafta mi kalıyor yoksa sorumluluğu paylasiyo msnz geceleri onlar da uyanıyor mu.ben dün çok ağladım ve artık esimden çok sogudum ayrılmak istiyorum ve icim hiç acimiyo o kadar umursamaz ki dediğim herşeyi sallıyor,daha kırkım çıkmadı dikislrrim iyileşmedi geceleri yalnız bebegimle ayrı odada yatıyoruz ilk günden beri hep ben ne yapıyorum ki emziren sensin mecbur kalkacaksin ben ayrı yatayim diyodu,artik git ayrı yat tamam dedim gitti günlerdir de çok rahat hiç yapabiliyor msn demiyi yanimdayken de kalkmiyodu gerçi bi de daha lohisayim kendim iyilesmedim anne babası burda hergun yemek yap etrafı mutfağı topla ,yardim eden yok,Olsun diyorum Allah rızası için yapıyorum ama sabrım Zorlanıyor eşim bu kadar ilgisiz olunca canım bisey yapmak istemiyor ben o.kadar uykusuz kalıp yoruluyorum bebegjm kolik anne babası çocuğu çok kucaklayıp simartiyosn yatr karışma ağlasın diyo,annesi ne demisse artık eşime bi akşam baktım getrdi emzigj lap diye çocuğun ağzına soktu her agladiginda almayalım sussun diyo ,Belki abartiyorum ama çok üzgünüm inşaallah sütüm etkilenmez bebegimle kendimi teselli ediyorum surekli gözlerim yasariyo biraksam hıçkıra hıçkıra aglayacagjm içime atıyorum nereye kadar bakalım