2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
@zeyay ilkduyansenol ilkduyansenol y4zy4qmurum y4zy4qmurum kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.ben biraz kendini degistirmeliyim galiba ne kadar iyi niyet o kadar eziklik.ailesi burda ben lohusa halimle onlara hizmet ediyorum kocam nankor olmasa önce bunu görür.bugun hazırlamadim herkes yedi içti ben daha kahvaltı bile yapamadim kendim yapmasam aç kaliyomusum onu da deneyimledim .neyse burayı kendi meselemle meşgul etmeyeyim bebisler konusulsn.ben de Allaha sığınıyorum valla ben kötü olamam kendimi boazamam Allah ona merhamet versin
Kv yardımcı olmayacaksa neden sizde ki? İnsanın kafası bazen kimseyi kaldırmıyor ya. En güzelini yapıyosun canım hiç bozma kendini. Hepimiz türlü sıkıntılar yaşıyoruz, en azından burda bari destek oluyoruz birbirimize. Yoksa halden anlayacaklar diye beklersek ohooo :)

bana da sadece perşembe günleri geliyor o aşı dedi, tam bir ay sonraya baktı 4 mayıs cumaya denk geldiği için 10 mayıs dedi bebek de en az 2 aylık olacak demek ki 5 mart doğumlu benimki
Bizim 2 mart doğumumuz. Ayın üçü perşembeye geliyo, belki burda da dediğin gibidir aşının gelişi. İnşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırız bundan sonrali aşılarıda

Kizlarr hepiniz atlattiniz hepinizin bebeklerine Allah uzun omurler versin. mayis anneleri olarak sira bize geldi darısı basimiza. Sizlere bir sorum olucak sisli memorial ve istanbul florence nightingale de dogum yapan var mi. Biseyler sormak istiyorum yardimci olabilcek kimse var mi

@zeyay ilkduyansenol ilkduyansenol y4zy4qmurum y4zy4qmurum kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.ben biraz kendini degistirmeliyim galiba ne kadar iyi niyet o kadar eziklik.ailesi burda ben lohusa halimle onlara hizmet ediyorum kocam nankor olmasa önce bunu görür.bugun hazırlamadim herkes yedi içti ben daha kahvaltı bile yapamadim kendim yapmasam aç kaliyomusum onu da deneyimledim .neyse burayı kendi meselemle meşgul etmeyeyim bebisler konusulsn.ben de Allaha sığınıyorum valla ben kötü olamam kendimi boazamam Allah ona merhamet versin
Canim ole dusunme varsa sıkıntın paylas seve seve dinlerim ozeldende yazabilirsin tecrubelerimi paylasirim yeterki psikojin bozulmasin bosver bu zamanlarda elbet gececek

Tam 15 saat belki daha fazla uyumadı.ALLAH biz annelere sabır versin.Uykusuzluk cok zor .
Aynen..
Cuma günü doktora gidicez biz. Gece gündüz denen bişey kalmadı. Çok uzun süre uyanık kalan bi biz değilmişiz, ona sevindim. İster istemez birsürü şey geçiyo aklımdan.

Bizimkide gun ici yanindaysam sikinti yok. kalktigim an mizirdaniyor surekli .esim bazen sabah biraktigim gibi buluyorum seni diyor gercekten hicbir is yaptirmiyor.butun gun salon daki koltuk yasam alanimiz gibi oldu yarin asimiz var karma bakalim ne olacak

Aynen..
Cuma günü doktora gidicez biz. Gece gündüz denen bişey kalmadı. Çok uzun süre uyanık kalan bi biz değilmişiz, ona sevindim. İster istemez birsürü şey geçiyo aklımdan.
bizimki de bazen uzun süre uyanık kalıyor ben iki gündür kundak yapıyorum daha uzun uyuyor veya sancısı varsa karın üstü daha iyi uyuyor bilmem denedin mi

Bizde aldık kuzum garmastanda krem hiç kalamıyoki göğsümde. Sürekli emme halinde olduğumuzdan , sür yıka sür yıka işe yaramıyo. :KK43:
Ondan dolayı biberon verdim işte şimdide nazlanıyo sıpa yaa.
Teşekkür ederim sağol canım.
Hmm evet biraz uyuycakki iyi gelsn canm Allah kolaylk versn soğan ve ayva çekrdeği demişlerdi onları denedn mi

Kizlar ben kontrole gitim bebek kafasi kanala inmis ama beyine giden kan dolasimi iyi degilmis bigun
Neyse nst ye bagladilar kalbi sukur iyi sanci bazen 20 bazen 0 bazen 3 5 6 iste sonra o uyi diye eve yolladilar yarin yine
Ama cuma yatis var dedilerr ve aciklik varmi diye bakacaklar yoksaaaa asadan balon gibi sey koyupp yavas yavas 3 4 gunde aciklik sahlanacakmis sonra suni sanci ve dogum ama herkrs cogu o asadan baloncuk olan seyi bilmioo neki o

Suan sut konusunda okadar üzgünümki bilmiyorum lohusalk da tetikloyor bnce :KK43:

Kolostrumu lacrmadim tqbiki hepsini verdim sutum 2.gun geldi. Bikac gundur dolu dolu içiyordu. Hatta göğsüm tasiyordu da. Bi gece cok agladi annem.bi mama da deneyelim dedi. Ki iki gogsumu de vermiştim. Memenin ardindan mama yaptik deli gibi icti.... ac olmasina ihtimal vermemstm cunku taşan gogus nasil yetmez anlamiyorum... sonra da aglayan bebek misil mışıl uyudu.... açtı demekki...
Surrkli emziriodum anlamadimki emzirin her annenin sutu yeter diolar ama hani.... :KK43:
Bide hep sut arttiran seylerde yiyorum deli gibi. Caylardan iciyorum. Ne bileyim bu kizimda mamasz devam etmeye kararlıydım. Az once sütümu bitirdgni gordum ustune mama yaptm ve yine hepsini icio uyudu. Aç birakmaya gonlum el vermiyor...
Aynen tüm söylediklerini yaşıyorum bazen günde bir bazen iki mama veriyorum emzirdikten sonra lıkır lıkır iciyo ve uyuyo ama ben biberonla vermiyorum emmeyi unutmasin diye siringayla veriyorum mama verirken çok üzülüyorum ama aç birakamayiz sonucda

Sen daha dogurmadinmi kız ? Çok tuhaf ya bide 4. Dogumun olcak demekki 1 3 fark etmiyor bebeğe bağlı

yok daha doguramadim... bekliyorum bende gelsin diye ama hicc niyeti yok:KK12::KK12: yarin kontrolum var gun verip gel dogurtayim der artik... vucut yapinla alakali sanirim 3.-4. farketmiyor.. benim 3.de 41+2 de dogmustu.. birakamiyo bedenim bebekleri :anneadayı::anneadayı:

Kizlar ben kontrole gitim bebek kafasi kanala inmis ama beyine giden kan dolasimi iyi degilmis bigun
Neyse nst ye bagladilar kalbi sukur iyi sanci bazen 20 bazen 0 bazen 3 5 6 iste sonra o uyi diye eve yolladilar yarin yine
Ama cuma yatis var dedilerr ve aciklik varmi diye bakacaklar yoksaaaa asadan balon gibi sey koyupp yavas yavas 3 4 gunde aciklik sahlanacakmis sonra suni sanci ve dogum ama herkrs cogu o asadan baloncuk olan seyi bilmioo neki o

rabbim saglik sihhat versin bebegine ins.. o baloncuk seyi bende bilmiyorum.. burdada aciklik olsun diye mudahele etmiyolar sanirim. suni verirler olmadi suyunu patlatirlar daha baska ne yapiliyor bilmiyorum..
saglicakla kucagina al bebegini... :anne::anne:

Hmm evet biraz uyuycakki iyi gelsn canm Allah kolaylk versn soğan ve ayva çekrdeği demişlerdi onları denedn mi
Onu ilk emzirmeden önce sürülürecek diye biliyodum canım. Denemedim
Senin bebek nasıl? Henüz yok değilmi gaz falan. Olmazda inşallah. Şimdilik bizde yok ama daha 8 günlük oladabilir diğer haftaya belli olur :KK66:

X