- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.541
Aiii o gunleri bizde glrelim insaAllah cnm ya ben raziyim uykusuzluyaaAncak bakabildim canım, bebiş uyumuyo, ne yaptıysam rahatlatamadım, beş dk dalıyo sonra hoop ağlamalar bağırmalar, hıçkırıklar, sinir olmalar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aiii o gunleri bizde glrelim insaAllah cnm ya ben raziyim uykusuzluyaaAncak bakabildim canım, bebiş uyumuyo, ne yaptıysam rahatlatamadım, beş dk dalıyo sonra hoop ağlamalar bağırmalar, hıçkırıklar, sinir olmalar..
Cok zor ya benimkide sürekli sancılı ıkınıyo bide deein sesli nefes alıyo.Normalmi bu acabaAllah bağışlasın canım. Ben dört gündür gece gündüz nöbetteyim. Bugün gündüz ancak iki saat uyudu ve bütün yapabildiğim işi o iki saate sığdırdım. Kalan kalsın napayım. Bu gecede sancılı geçerse sabah doktora gidicez.
beginizin gazı varmıydı .Ve bu kimyon işe yarıyormu gercektenBen de yarım çay kaşığı tohum kimyonu yarım çay bardağı kaynar suda 2 dk demledim 10 ml kadar verdim inşallah çok gelmemiştir. Hala uyuyo benim kız, birdahakine toz yapayım bari ben de..acemilik başa bela :)
Hic durmadan aglıyormu yoksa sadece gazı var.Benim ilk kizim hic durmadan aglardı kolikti.Ama oglum sadece ıkınıyo sıkıyo kendini.Uyumuyo tabi ama cok fazla siddetli aglamıyorAncak bakabildim canım, bebiş uyumuyo, ne yaptıysam rahatlatamadım, beş dk dalıyo sonra hoop ağlamalar bağırmalar, hıçkırıklar, sinir olmalar..
İki çay kaşığı yeterli dedi bizim dr ve ebe. Çok gelse de rahatlatmış o kesin :) bir dahakine miktarı azaltırsın canım.Ben de yarım çay kaşığı tohum kimyonu yarım çay bardağı kaynar suda 2 dk demledim 10 ml kadar verdim inşallah çok gelmemiştir. Hala uyuyo benim kız, birdahakine toz yapayım bari ben de..acemilik başa bela :)
Uykusuzluk zorrr öyle deme :)Aiii o gunleri bizde glrelim insaAllah cnm ya ben raziyim uykusuzluyaa
Cok zor ya benimkide sürekli sancılı ıkınıyo bide deein sesli nefes alıyo.Normalmi bu acaba
Nefesi normaldir diye düşünüyorum. Hem hızlı alıyolar hem düzensiz.Hic durmadan aglıyormu yoksa sadece gazı var.Benim ilk kizim hic durmadan aglardı kolikti.Ama oglum sadece ıkınıyo sıkıyo kendini.Uyumuyo tabi ama cok fazla siddetli aglamıyor
Canım aslinda tane kimyon daha sağlıklı işlem görmemiş,olcusu bir buyuk kupa bardağa bi tatlı kaşığı koyup 15 dakika demleye bırakıp süzüp iciyosunBen de yarım çay kaşığı tohum kimyonu yarım çay bardağı kaynar suda 2 dk demledim 10 ml kadar verdim inşallah çok gelmemiştir. Hala uyuyo benim kız, birdahakine toz yapayım bari ben de..acemilik başa bela :)
Benimki de öyle nefas aliyo ve maalesef kolik bebeğim var,doktor teşhis koydu,hatta doktorun yanında o kadar inledi ki doktor böbrek taşı kum vs den şüphelenip usg çektirdi,sukur bisey çıkmadı ama kolik oldugu kesinleşti ve iki damla verdi ,hergun aynı saatlerde durmadan agliyo artık bende ona eşlik ediyorum Allah hepimize güç versinCok zor ya benimkide sürekli sancılı ıkınıyo bide deein sesli nefes alıyo.Normalmi bu acaba
Canım ishal veya kabızlık var mı herşeyi yolundaysa bol su iç geçerKızlar bana bişey dokundu galiba.. Tabi benden de bebeğe geçti. Farklı bişeyde yemedim gerçi ama anlamadım. Akşam bi karın ağrısı oldu geçti sonrada mide bulantısı başladı. Halen ara ara geliyo bulantı. Şimdide karnım o kadar gurulduyoki anlatamam. Bebişin karnından da geliyor gurultu. Napcam böyle
ALLAH yardimcın olsun .Gecer gider bu günler ins yeterki iyi saglikli olsunlar.Peki gündüz uyuyormu.Benimki de öyle nefas aliyo ve maalesef kolik bebeğim var,doktor teşhis koydu,hatta doktorun yanında o kadar inledi ki doktor böbrek taşı kum vs den şüphelenip usg çektirdi,sukur bisey çıkmadı ama kolik oldugu kesinleşti ve iki damla verdi ,hergun aynı saatlerde durmadan agliyo artık bende ona eşlik ediyorum Allah hepimize güç versin
Canım şu an lohusa sendromu yasıyoruz.Inan senden daha kötü durumdayız .Bizde ayrı yatıyoruz .Kendi basıma bakıyorum uykusuz kalıyorum.Tek bekledigim gelip bi sarılıp bu günler gecicek ben yanindayım demesi öyle olsa uykusuzluk vs. Hepsime daha cok katlanırim ama yok .Malesef bazı erkeklerin huyu böyle.Bastan beri böylemisiniz .İns zamanla hersey duzene gircek kendini daha iyi hissedeceksin.Bende sürekli aglıyorum.Kimseyi görmek istemiyorum hayatimda.Telefonları dahi acmıyorum.Hep böyle kalcam diye cok korkuyorumKızlar çok alakasız ama biraz dertlesmeye ihtiyacim var eslerinizle araniz nasil?size karşı tutumları,ilgileri,bebek bakımına yardımları ne derece,tabiki hepsi bebeğini seviyordur ama lafta mi kalıyor yoksa sorumluluğu paylasiyo msnz geceleri onlar da uyanıyor mu.ben dün çok ağladım ve artık esimden çok sogudum ayrılmak istiyorum ve icim hiç acimiyo o kadar umursamaz ki dediğim herşeyi sallıyor,daha kırkım çıkmadı dikislrrim iyileşmedi geceleri yalnız bebegimle ayrı odada yatıyoruz ilk günden beri hep ben ne yapıyorum ki emziren sensin mecbur kalkacaksin ben ayrı yatayim diyodu,artik git ayrı yat tamam dedim gitti günlerdir de çok rahat hiç yapabiliyor msn demiyi yanimdayken de kalkmiyodu gerçi bi de daha lohisayim kendim iyilesmedim anne babası burda hergun yemek yap etrafı mutfağı topla ,yardim eden yok,Olsun diyorum Allah rızası için yapıyorum ama sabrım Zorlanıyor eşim bu kadar ilgisiz olunca canım bisey yapmak istemiyor ben o.kadar uykusuz kalıp yoruluyorum bebegjm kolik anne babası çocuğu çok kucaklayıp simartiyosn yatr karışma ağlasın diyo,annesi ne demisse artık eşime bi akşam baktım getrdi emzigj lap diye çocuğun ağzına soktu her agladiginda almayalım sussun diyo ,Belki abartiyorum ama çok üzgünüm inşaallah sütüm etkilenmez bebegimle kendimi teselli ediyorum surekli gözlerim yasariyo biraksam hıçkıra hıçkıra aglayacagjm içime atıyorum nereye kadar bakalım
Baştan beri böyle degiliz ama hsmilelligimde de böyleydi simdi de böyle bi yol oldu duzelmeye hiç niyeti yok ki geçen gun dedim hiç sabredilecek gibi degilsn artık dayanamıyorum boşan diyo,lohisa kadına söylenecek şey mi?sarılmak nerde konuşmuyo bile,yanjnfa artık ustumu bile değiştirmiyorum çok yabancı geliyo ,herşeyin farkında ve hiç rahatsız olmuyor,neyse napalim..Canım şu an lohusa sendromu yasıyoruz.Inan senden daha kötü durumdayız .Bizde ayrı yatıyoruz .Kendi basıma bakıyorum uykusuz kalıyorum.Tek bekledigim gelip bi sarılıp bu günler gecicek ben yanindayım demesi öyle olsa uykusuzluk vs. Hepsime daha cok katlanırim ama yok .Malesef bazı erkeklerin huyu böyle.Bastan beri böylemisiniz .İns zamanla hersey duzene gircek kendini daha iyi hissedeceksin.Bende sürekli aglıyorum.Kimseyi görmek istemiyorum hayatimda.Telefonları dahi acmıyorum.Hep böyle kalcam diye cok korkuyorum
Boyle zamanda yaninda olmucaksa nezaman olucak.bosan gtsin dusunme bile.dunyalari ayagima serse affetmem yerinde olsamBaştan beri böyle degiliz ama hsmilelligimde de böyleydi simdi de böyle bi yol oldu duzelmeye hiç niyeti yok ki geçen gun dedim hiç sabredilecek gibi degilsn artık dayanamıyorum boşan diyo,lohisa kadına söylenecek şey mi?sarılmak nerde konuşmuyo bile,yanjnfa artık ustumu bile değiştirmiyorum çok yabancı geliyo ,herşeyin farkında ve hiç rahatsız olmuyor,neyse napalim..
Bebisi sormussn gündüz değişiyor canım bi gün çok iyi uyuyo bi gün hiç uyumuyo ama huzursuz olmuyor gündüz alsam 7 olunca başlıyor ağlamaya saatlerce susmuyo saç kurutma makinası biraz sakinlestiriyo ya da salliyorum ayağımda emmek istemiyo o saatlerde zaten tam kolik krizine giriyor yagluyorum masaj vs sattleri geçirmeye calisiyorum
Dünyaları ayağıma sermsz ki zaten benim için bisey yapar mı acaba? Şimdi sve alışveriş yapınca ya da iki el temizliğe yardım edince herşeyi yaptı sanıyor,evliligimizi bundan ibaret goruyo kaç kere yanıma gek uzan sarılayim ihtiyacım var dedim yok basım ağrıyo yok halsizim ya da tamam deyip gelmeyi unutuyor!!! Nasıl oluyorsa.boyle gidedr sonumuz belli zatenBoyle zamanda yaninda olmucaksa nezaman olucak.bosan gtsin dusunme bile.dunyalari ayagima serse affetmem yerinde olsam
İlkkez bu kadar gaz krizi yaşadı diye verdim işe yaradı sanki ama çok uyku yaptı Bebeğime. Umarım bu rahatladığı anlamına geliyordur. Doktor bulmak sormak büyük sıkıntı burda siz kesinlikle doktorunuza aile hekiminize danışın alerjik bir durum olmasınBe
beginizin gazı varmıydı .Ve bu kimyon işe yarıyormu gercekten
Ilk bebek.deme cnm bakalim benimni nasil olcak simdiye kadar hicc birsey yaomadii almadi sormadi yalandan diorun zibini yok eehh alaydinnnn Allahimmm hamileyim.agirim.annem.gelmis yinedeee yemek yemekkk dusunnnKızlar çok alakasız ama biraz dertlesmeye ihtiyacim var eslerinizle araniz nasil?size karşı tutumları,ilgileri,bebek bakımına yardımları ne derece,tabiki hepsi bebeğini seviyordur ama lafta mi kalıyor yoksa sorumluluğu paylasiyo msnz geceleri onlar da uyanıyor mu.ben dün çok ağladım ve artık esimden çok sogudum ayrılmak istiyorum ve icim hiç acimiyo o kadar umursamaz ki dediğim herşeyi sallıyor,daha kırkım çıkmadı dikislrrim iyileşmedi geceleri yalnız bebegimle ayrı odada yatıyoruz ilk günden beri hep ben ne yapıyorum ki emziren sensin mecbur kalkacaksin ben ayrı yatayim diyodu,artik git ayrı yat tamam dedim gitti günlerdir de çok rahat hiç yapabiliyor msn demiyi yanimdayken de kalkmiyodu gerçi bi de daha lohisayim kendim iyilesmedim anne babası burda hergun yemek yap etrafı mutfağı topla ,yardim eden yok,Olsun diyorum Allah rızası için yapıyorum ama sabrım Zorlanıyor eşim bu kadar ilgisiz olunca canım bisey yapmak istemiyor ben o.kadar uykusuz kalıp yoruluyorum bebegjm kolik anne babası çocuğu çok kucaklayıp simartiyosn yatr karışma ağlasın diyo,annesi ne demisse artık eşime bi akşam baktım getrdi emzigj lap diye çocuğun ağzına soktu her agladiginda almayalım sussun diyo ,Belki abartiyorum ama çok üzgünüm inşaallah sütüm etkilenmez bebegimle kendimi teselli ediyorum surekli gözlerim yasariyo biraksam hıçkıra hıçkıra aglayacagjm içime atıyorum nereye kadar bakalım
Benimki de öyle nefas aliyo ve maalesef kolik bebeğim var,doktor teşhis koydu,hatta doktorun yanında o kadar inledi ki doktor böbrek taşı kum vs den şüphelenip usg çektirdi,sukur bisey çıkmadı ama kolik oldugu kesinleşti ve iki damla verdi ,hergun aynı saatlerde durmadan agliyo artık bende ona eşlik ediyorum Allah hepimize güç versin
Canım mesajını okuyunca ilk doğumumda yaşadıklarımı gördüm. O kadar ağladım ki o zamanlar. Yalnız eşim hiçbir zaman boşanma lafı bile ettirmemiştir. İlgisiz alakasız oluşlarının farkında olmuyolar. Sanıyolarki her yük onlarda. Daha geçen gün eşimden bir iki şey istedim evle ilgiliydi. Niye herşeyi bana yaptırıyon dedi:) ama bize gelince yemek,bulaşık, çamaşır, sil süpür, bebeğe bak, hangisine yetişcen diyen yok. Zaten uykusuzluktan hal kalmıyo..Canım ishal veya kabızlık var mı herşeyi yolundaysa bol su iç geçer
Ailesi yokkende böyle canım elinde surekli telefon whatsap grupları hiç bırakmıyor çocuk gibi ben bisey söylesem de ya duymuyo ya yanlış anlıyor dinlemediği için.sabrimi çok zorluyor silkelenmeye ihtiyacj var ama farkında değil.kabullenmiyo yani kendini yeterli goruyo yapacak bisey yok yani konuşmuyoruz işte pek bi iş olursa resmi bi iliskimiz var şuan.canimi çok skiyo hepimiz birşeyler yaşıyoruz elbette bunları yaşayan bi ben değilim farkındayım Allah büyük.insallah çok geç olmadan toparlanmaya calisirCanım mesajını okuyunca ilk doğumumda yaşadıklarımı gördüm. O kadar ağladım ki o zamanlar. Yalnız eşim hiçbir zaman boşanma lafı bile ettirmemiştir. İlgisiz alakasız oluşlarının farkında olmuyolar. Sanıyolarki her yük onlarda. Daha geçen gün eşimden bir iki şey istedim evle ilgiliydi. Niye herşeyi bana yaptırıyon dedi:) ama bize gelince yemek,bulaşık, çamaşır, sil süpür, bebeğe bak, hangisine yetişcen diyen yok. Zaten uykusuzluktan hal kalmıyo..
Bu dönem hiç geçmicek gibi geliyo, kendimizce bi biz yaşıyoruz bizim durumumuz farklı gibi düşünüyoruz ama geçicek inan. Eşinin silkelenmeye ihtiyacı var bence. Annesi babası yanında diye mi yüz buluyo acaba.. Erkekler direkt anasının arkasına saklanıyo genelde, onlar geldiğinde huyları tüyleri değişiyor.
Sen kendini üzüp sütünü etkileme canım. Zor biliyorum ama bir süre sabır. Sonra lohusalıkta geçet, ona göre bir yol çizersin.