2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
rabbim saglik sihhat versin bebegine ins.. o baloncuk seyi bende bilmiyorum.. burdada aciklik olsun diye mudahele etmiyolar sanirim. suni verirler olmadi suyunu patlatirlar daha baska ne yapiliyor bilmiyorum..
saglicakla kucagina al bebegini... :anne::anne:
Rahim yumusasin diye hap fitil varya buda baloncuk ama istemuorum yaaa sunidr falan acilirr saniorum yani iice konusacam

Canim ole dusunme varsa sıkıntın paylas seve seve dinlerim ozeldende yazabilirsin tecrubelerimi paylasirim yeterki psikojin bozulmasin bosver bu zamanlarda elbet gececek
Çok sağol canım saçma gelecek belki ama eşim beni senin bu yazdığın mesajdaki samimiyetle dusunseydi böyle olamazdım,psikolojimde böyle olmazdı,hala eve gelmedi maça gitmiş ben sormadan da söylemiyor ya sabır...sutum etkilenmesin de valla artık başka bisey umrumda değil

Kv yardımcı olmayacaksa neden sizde ki? İnsanın kafası bazen kimseyi kaldırmıyor ya. En güzelini yapıyosun canım hiç bozma kendini. Hepimiz türlü sıkıntılar yaşıyoruz, en azından burda bari destek oluyoruz birbirimize. Yoksa halden anlayacaklar diye beklersek ohooo :)
Aynen canım buradan destek hissediyo rum işte doktora goturuyorz kayinvalidemi bizim için gelmedi yani,masallah bütün değerleri iyi çıkıyor ama hasta diyorlar bisey anlamadım bugün alıp tüm tahlillerjni inceledim hepsi benimkinden iyi...aman Allah iyilik versin herkese bana da sabir

Bizimkide gun ici yanindaysam sikinti yok. kalktigim an mizirdaniyor surekli .esim bazen sabah biraktigim gibi buluyorum seni diyor gercekten hicbir is yaptirmiyor.butun gun salon daki koltuk yasam alanimiz gibi oldu yarin asimiz var karma bakalim ne olacak
İnş çok etkilenmez canım.
bizimki de bazen uzun süre uyanık kalıyor ben iki gündür kundak yapıyorum daha uzun uyuyor veya sancısı varsa karın üstü daha iyi uyuyor bilmem denedin mi
kundak denemedim ama karın üstü hiç yatmıyor kıyameti koparıyor. Oğlumda böyleydi ya. Yatsa azcık rahatlıcak belki ama yok.
Alıyor canımda biri düzeldi , diğeri düzelemedi henüz... Ben kendimi kastıkça sütte azaldı bayağı ama devam ediyo şükür şimdilik emmeye. Şırınga aklımdaydı kuzumda evde yokmuş unttum sonrada :)
O da düzelir inşallah canım. Emdikçe geliyor strese girme sakın. İlk zamanlar bnmde oluyodu. Allah bol bol versin yavrularımızın nasibini inşallah:)

Aynen canım buradan destek hissediyo rum işte doktora goturuyorz kayinvalidemi bizim için gelmedi yani,masallah bütün değerleri iyi çıkıyor ama hasta diyorlar bisey anlamadım bugün alıp tüm tahlillerjni inceledim hepsi benimkinden iyi...aman Allah iyilik versin herkese bana da sabir
Bizim kp gibi desene:) insanın dinlenmesi gereken dönemde bi de insan ağırlaması zor. Bende yasadım ama çok uzun süreli değildi şükür. Sen kendini sıkma canım, yaz paylaş rahatla

Çok sağol canım saçma gelecek belki ama eşim beni senin bu yazdığın mesajdaki samimiyetle dusunseydi böyle olamazdım,psikolojimde böyle olmazdı,hala eve gelmedi maça gitmiş ben sormadan da söylemiyor ya sabır...sutum etkilenmesin de valla artık başka bisey umrumda değil
Nereye giderse gitsin bosver sen suan bebegine odaklan elbet ki o cocuk buyuyecek bir gun oda senin eline dusecek

Aynen tüm söylediklerini yaşıyorum bazen günde bir bazen iki mama veriyorum emzirdikten sonra lıkır lıkır iciyo ve uyuyo ama ben biberonla vermiyorum emmeyi unutmasin diye siringayla veriyorum mama verirken çok üzülüyorum ama aç birakamayiz sonucda
Bugun arkds soyledi mama aniden bebegin şekerini yukselttiginden hemen uyuyormus.... adamakilli emzirebilinse bence artar ama işte.... :KK43: yarin 1.hafta kontrolune gidecegiz. Kilosuna bakip bir tahminde bulunur doktor herhalde. Mama gereklimi degilmi acaba.

bende icmezdim.ilac canim ilaca karsi bi yapim var cok nadir olmustur ictigim o da daha kucukken
bu arada etimedde ahmet hocanin nesine iyi diyolar hic yuzu gulmuyo rapor icin geldim dedim ondan da bi haber ben taeif ettim de sekreteri oyle yazdi raporu
Alla alla çok şaşırdım :KK64:dedim ya ben bi kez gittim ona. Ama baya güler yüzlüydü. Eşim bile ahbap gibi çıkmıştı yanından.

Amaan biz bize yeteriz bacım , boşver kafanı takma. Geneli aynı.
Benim herifte benden önce lohusa depresyonuna girdi. Geliyor , yemek yiyor uyuyor keyfi yerine gelince iki agu gugu yapıyor tamam mesaisi bitti...

İmkanın varsa, önce evdekileri gönder canım. Şu halinle birde misafire izzet ikram yapma. Sana bakılacağı yerde , sen ağırlıyosun....
Güle güle büyüt bebeğini... Heppsi geçecek inan , daha fazlasını yaşamış ve şuan yaşayan biri olarak söylüyorumm ... Sabır ...

Sende almadin birsey demekki masallah ya bendee icmiom agdet agrisinda hatta ben br gun yatarim öle agrim olurkii aglarim amaa ama sancidami öle agdet agrisi gibi benim tuhafima giden su ikinmaaa ben ondan cekiniomm ordaa dusunuomkii acayipp agri oluorr cunku kafa cikioryaaa yani beynim oynuor benle
Canım valla sen kafa filan hissetmiosun zaten. İçinden çıkarken birşey akıp gidiyor bi rahatlama oluyor. Acı filan hissetmiosun sancılar uyuştırmuş oluyor seni :) kendini kasmayıp bebeği düşünüp ıkıncaksın o kadar. Ben başta ıkınmayı beceremedim. Nefesi tutup ıkınmam gerekirken nefes alıp vererek ıkınmaya çalşıomuşum :KK70:
Sonra doktor nefesi tut diyince iki ıkınmada geldi bebiş :)

Lansinoh kullandım ama 37. Haftamda başladım kullanmaya. Belki ondan 3 günde atlattım. Bebeğim ortalama 2- 2.5 saatte bir emiyor.
Ben de 37.haftada başlamıştım cnm. Lansinoh aynen. Benim geçmedi ama epey rahatladı. Ağlatacak bir ağrı olmuyor. İlk aldığında bi acıyor. İkş üç pırt çekince geçiyor. Gerçekten emzirmek faydalı.. Ben de 2-2,5saatte bir emziriyorum. Bazen gece 3saat olabiliyor malum o uyanmıyor ben de alarmı ertelemiş bulunuyorum ilk günlerin alışma evreleri :KK55:

Bugun arkds soyledi mama aniden bebegin şekerini yukselttiginden hemen uyuyormus.... adamakilli emzirebilinse bence artar ama işte.... :KK43: yarin 1.hafta kontrolune gidecegiz. Kilosuna bakip bir tahminde bulunur doktor herhalde. Mama gereklimi degilmi acaba.
İlk hafta Dr bize önerdi çok zayıf diye 2700 du benimki kuvvetli cekemiyo ondan sanirim

Kızlar ya süt arttırmak için önerilerini var mı çok muzdaribim kızım kuvvetli cekemiyo goguslerim çok yumuşak çok az geliyor sut humana falan iciyorum dereotu tahin helvası falan yiyiyorum cok da su iciyorum ama daha ne yapayim bilemedim

Kızlar ya süt arttırmak için önerilerini var mı çok muzdaribim kızım kuvvetli cekemiyo goguslerim çok yumuşak çok az geliyor sut humana falan iciyorum dereotu tahin helvası falan yiyiyorum cok da su iciyorum ama daha ne yapayim bilemedim
Naturpy milk tea denedinmi canm bide kayisi kompostosu

Humananın hanhi çayını içiyosun bilmiyorum ama yemeklerine kimyon eklemeyi dene canım. Ben bir çay kaşığı kimyonu iki üç kaşık yemeğe pay ederek yiyorum. Sonra kalan yemeğime devam ediyorum. İstersen demleyip öylede içebilirsin. Rezene çayı da içebilirsin.

UV

Dünyaları ayağıma sermsz ki zaten benim için bisey yapar mı acaba? Şimdi sve alışveriş yapınca ya da iki el temizliğe yardım edince herşeyi yaptı sanıyor,evliligimizi bundan ibaret goruyo kaç kere yanıma gek uzan sarılayim ihtiyacım var dedim yok basım ağrıyo yok halsizim ya da tamam deyip gelmeyi unutuyor!!! Nasıl oluyorsa.boyle gidedr sonumuz belli zaten
Yemek yapma temizlkte yapma sen kendi keyfine bak bebegine bak.onlarida gormezden gel cevap bile verme.bu surecte bencil ol bence kimse senden ve bebrginden kiymetli degil

X