- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.281
Aynen canım doktor istedi hamileliğin başında yapılması lazımmışNeden yaptıyorsun canım bu testleri kadın doğumcu mu istedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım doktor istedi hamileliğin başında yapılması lazımmışNeden yaptıyorsun canım bu testleri kadın doğumcu mu istedi?
cok sukur masallah . agrilarim uyutmayacak sekikdeydi ama bugun yok bi sey mi oldu ki bir de benim idrar yolu enfejsiyonum cikti gecen ay ilaclari tam kullanamadim 1 hafta falan ancak kullandim acaba enfeksiyonun etkisinden miydi o agrilarCanım dünden beri benim de kasıklarım ağrıyo rahim büyüyo diye oluyomuş çok şiddetli değilse tedirgin olma bugün ben ilk defa kalp atışını duydum meleğimin çok şükür herşey yolunda..
Benimde 17 Haziran'da transferim olmuştu :) bizde tüp bebeğiz :)Benim sat 5 haziran canım ama tüp bebeğiz biz 26 haziranda donmuşlarla transfer yapıldı :)
Aynen canım ben bugün özele gittim orda çok tutar üniv de de ücretsiz yaptırırım dedim belki sistemleri öyledir neyse yaptırcam bi şekilde inşallah :)Allah Allah ne saçma şey ya dahiliye al o zaman o zaten yapamadıklarını yönlendirir seni ama bence yapar
Bilemiyorum ki canım doktora git bi sor istersen inşallah bişeyin yokturcok sukur masallah . agrilarim uyutmayacak sekikdeydi ama bugun yok bi sey mi oldu ki bir de benim idrar yolu enfejsiyonum cikti gecen ay ilaclari tam kullanamadim 1 hafta falan ancak kullandim acaba enfeksiyonun etkisinden miydi o agrilar
Dualarına talibim hayırlısı olsun..
Tamam canım sorarım orda onu da teşekkür ederimDiğerlerini kesin yapıyorda su çiçeğini bilmiyorum canım.benim doktorum istemedi.
Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum.benum sat 20 haziran.iliskimiz 28 haziran 1 temmuz ve 3 temmuzda oldu baskada olmadı.iki regl arası 25 gun sürer.geç döllenme olduysa 3 temmuzda olan iliskiden mi hamile kaldım acaba.Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin.Düşuk ama geç döllenme olmuş olabılır.benım sat 19 hazıran.21 Temmuz'da 108 çıktı .yarın doktora gıdıcem ıns.hayırlısıyla donerım.kızımda da 180 çıkmıştı ama o 5 gün gecıkmelıydı.bu sefer kı gebelıgım 3 gün gecıkmelı.
Kızlar merhaba bugün içim içimi yiyor sabah uyandım mide yanmam yoktu göğüslerimdeki ağrı çok azalmıştı kasıklarımdaki hafif ağrıda yok hamilelik belirtilerim gitmiş gibi geldi beni aldı bi korku kalp atışını duymuştum ya durduysa diye ilk hamileliğimde kalbi durduğu için kaybetmiştim napsam doktora mı gitsem boşa mı evham yapıyorum anlamadım korkuyorum
aynen 64 üm canımboyda fazla olmadığına kilo problem oluyor zaten önceden de ne zman zayıflayacağım desem benim iştah bir açılırdı ki sorma:) bende ilk zamanlarda depolardan aldığı için dikkat edeyim diyorum bende şimdiden almayayım ama nerdeee :) sağ salim kucağımıza alalımda veririz elbet kiloları napalım :)Al benden de o kadar. Kilodan korktukca daha da yiyesin geliyor mu seninde? Şuan 64 kilo civarındasın yanlış anlamadıysam. Yine çok değil ki kuzum. Ama dr.unun bilgisi olması en doğrusu tabi. Şuan bebişler bizim depolardan kullanıyo, ikinci dönemde yediklerimiz onlara daha fazla etki ediyo. O yüzden normal limitlerde yemek sıkıntı olmaz sanırım.
Selam canım korkma birşey yoktur hayırlısıyla. Ama doktora git en azından için rahat eder. Hem korku bebeğede zarar.Kızlar merhaba bugün içim içimi yiyor sabah uyandım mide yanmam yoktu göğüslerimdeki ağrı çok azalmıştı kasıklarımdaki hafif ağrıda yok hamilelik belirtilerim gitmiş gibi geldi beni aldı bi korku kalp atışını duymuştum ya durduysa diye ilk hamileliğimde kalbi durduğu için kaybetmiştim napsam doktora mı gitsem boşa mı evham yapıyorum anlamadım korkuyorum
Stres de yapmak istemiyorum ama hep kendimi dinliyorum inş herşey yolundadır. Dediğin gibi bi kaç gün gözlemleyeyim teşekkür ederimAynı şey banada oluyor bazen ya sonra yine geri geliyor bulantılarım bence bi kaç gün gözlemle... bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim bu korkumuz o yüzden bence...
bende öyle bir beslenme bulmak istiyorum kilo yapmayan ama bebeğede yararlı olan bakalım hayırlısı boğazı tutabilirsek buluruz :)Be
Ben ilkinde toplamda 8 kilo almistim tabi tum hamileliği ac gecirdim diyebilirim gebelik sekeri ciktigi icin diyetisyen kontrolunde beslendim yararli ama kilo yapmayan seyler yedim bol protein bol sebze ve yesillik ve kalsiyum ozellikle yoğurt ayran tukettim tabi sebze ve kalsiyum haric hepsinin bir miktari vardi salata yogurt ayran sinirsizdi ama diger her sey sınırliydi.suanda ilk 3 ayda oldugunuz icin pek onemsemiyorum ama 3 aydan sonra yine ayni diyetten yapicam hem yine şeker cikmamasi adına hem de salikli beslenme adina.
Canım doktorun kim? Şuan hangi ilaçları kullanıyosun şu ilaçlar benim kafama çok takılıyor daBenimde 17 Haziran'da transferim olmuştu :) bizde tüp bebeğiz :)
Bu doğru çıkan varmı acaba
- Bu arada benim ultrason kağıdında kesem sağ taraftaydı... sağ olunca kız sol olunca erkek diyorlar, sizin hangi tarafta?
Aaa benimde sağ taraftaydı çünkü sol yumurtalığımda kist varmış kist burada bebek burada demişti doktor
- Bu arada benim ultrason kağıdında kesem sağ taraftaydı... sağ olunca kız sol olunca erkek diyorlar, sizin hangi tarafta?
Belki de canım Rabbim bizleri için en hayırlısını verir her zaman. Bekle bakalım hiç belli olmuyo bu işler 2. keseyi olmayıp sonra birden ortaya çıkanlar var ben burda neler neler okudumCanım benimki ilk gittiğimde iki kese var dedi biri 12 mm ikincisi 10 mm e 10 gün sonra gittim birinde kalp atışı var bebek canlı dedi ikinci kese içinde 13 mm şuan icin bos dedi ...kafama takılan ilk gittiğimde keselerin boyutu birbirine yakındı tamam kalp atışı görmesin bebek niye göremedi gerçekten boş kesemi.onuda 10 gun sonra anca öğrenebileceğim hayırlısı olsun canim ben üzülmüyorum iki tane ile cok zorlanirdim evdede iki tane aslanım var..