2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar benim bir haftadir kasik ve karin agrim vardi bugun yok ve beyaz akintim var 3 gundur falan bir supheye kapildim. Normal mi bu? Bebegi gorsem kalp atisini duysam rahatlayacagim artik (
Canım dünden beri benim de kasıklarım ağrıyo rahim büyüyo diye oluyomuş çok şiddetli değilse tedirgin olma bugün ben ilk defa kalp atışını duydum meleğimin çok şükür herşey yolunda..

Keşke bana da deseydi biz bakmıyoruz enfeksiyon bakıyo dedi varicellayı bulamadım sadece diğer 3 ü dahiliyeymiş perşembeye randevu aldım saol canım
Varicella burusella olabilir mi.ayrıca yukarıdaki bütün tahlilleri aile hekimi yapıyor.aç olmaya gerek yok.şimdi bile gidip yaptırabilirsiniz.

Canim direk keselerin kalp atislarin duyuldumu bana boş kese olabilir dedi bir tanesi...
Duyuldu canım hatta doktor duyulmaz haftaya bakarız dedi sonra birden sesi açtı duyduk ikisini de ayrı ayrı:) kalp gözüküyodu ama ultrasonda
Sen hiç kafana takma 8 haftaya kadar duyulamayabilirmiş

Canım ben yaptıramadım biz yapmıyoruz dedi üniv hast de başka bi doktor bana.. enfeksiyon dahiliye flnmış galiba şeker için hangi bölüme gidicem bilmiyorum bulamıyorum

Ben hepsini hatta daha fazlasını sağlık ocağında yaptırdım, sağlık ocağına gidebilirsin bence... hatta kendi doktorumun hastanedinde yaptırsam 1.500₺ ydi testler ama sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım...

Geçmiş olsun canım. Benim idrar yolu enfeksiyonum cocuklugumdan beri var ve son 4 5 senedir hiçbir belirti olmuyo yanma ve ağrı gibi. Çok halsizleşirsem ve yemeğe ilgim azalırsa şüpheleniyorum.
Canım ben yaptıramadım biz yapmıyoruz dedi üniv hast de başka bi doktor bana.. enfeksiyon dahiliye flnmış galiba şeker için hangi bölüme gidicem bilmiyorum bulamıyorum
Şeker için endokrine gitmelisin ama oraya gitmeden önce dahiliye muayene ediyor ve gerekirse yolluyor burda artık.

Kızlar benim içime hep kız doğuyordu, doktorum geçen hafta kontrole gittiğimde sordu içine ne doğuyor dedi ben de kız dedim o da bencede kız dedi... çok erken değil mi tahmin için gerçi adam prof bi bildiğide vardır diye düşünüyorum... kesin demedi ama büyük ihtimal dedi... geçen hafta 8 haftalıktım...

Tamam canım teşekkür ederim

Tamam canım ben yarın sabah aç karnına gidiym sağlık ocağına yaptırım inşallah hepsini :) teşekkür ederim

Duyuldu canım hatta doktor duyulmaz haftaya bakarız dedi sonra birden sesi açtı duyduk ikisini de ayrı ayrı:) kalp gözüküyodu ama ultrasonda
Sen hiç kafana takma 8 haftaya kadar duyulamayabilirmiş
Canım benimki ilk gittiğimde iki kese var dedi biri 12 mm ikincisi 10 mm e 10 gün sonra gittim birinde kalp atışı var bebek canlı dedi ikinci kese içinde 13 mm şuan icin bos dedi ...kafama takılan ilk gittiğimde keselerin boyutu birbirine yakındı tamam kalp atışı görmesin bebek niye göremedi gerçekten boş kesemi.onuda 10 gun sonra anca öğrenebileceğim hayırlısı olsun canim ben üzülmüyorum iki tane ile cok zorlanirdim evdede iki tane aslanım var..

Bende kiz istiyorum yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum nerden anladiki acaba nub teorisimi acaba. Sağlıkla sıhhatle gelsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…