2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
cok sukur masallah . agrilarim uyutmayacak sekikdeydi ama bugun yok bi sey mi oldu ki bir de benim idrar yolu enfejsiyonum cikti gecen ay ilaclari tam kullanamadim 1 hafta falan ancak kullandim acaba enfeksiyonun etkisinden miydi o agrilar

cok sukur masallah . agrilarim uyutmayacak sekikdeydi ama bugun yok bi sey mi oldu ki bir de benim idrar yolu enfejsiyonum cikti gecen ay ilaclari tam kullanamadim 1 hafta falan ancak kullandim acaba enfeksiyonun etkisinden miydi o agrilar
Bilemiyorum ki canım doktora git bi sor istersen inşallah bişeyin yoktur

• Bu arada benim ultrason kağıdında kesem sağ taraftaydı... sağ olunca kız sol olunca erkek diyorlar, sizin hangi tarafta?

Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum.benum sat 20 haziran.iliskimiz 28 haziran 1 temmuz ve 3 temmuzda oldu baskada olmadı.iki regl arası 25 gun sürer.geç döllenme olduysa 3 temmuzda olan iliskiden mi hamile kaldım acaba.Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba bugün içim içimi yiyor sabah uyandım mide yanmam yoktu göğüslerimdeki ağrı çok azalmıştı kasıklarımdaki hafif ağrıda yok hamilelik belirtilerim gitmiş gibi geldi beni aldı bi korku kalp atışını duymuştum ya durduysa diye ilk hamileliğimde kalbi durduğu için kaybetmiştim napsam doktora mı gitsem boşa mı evham yapıyorum anlamadım korkuyorum

Aynı şey banada oluyor bazen ya sonra yine geri geliyor bulantılarım bence bi kaç gün gözlemle... bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim bu korkumuz o yüzden bence...

aynen 64 üm canımboyda fazla olmadığına kilo problem oluyor zaten önceden de ne zman zayıflayacağım desem benim iştah bir açılırdı ki sorma:) bende ilk zamanlarda depolardan aldığı için dikkat edeyim diyorum bende şimdiden almayayım ama nerdeee :) sağ salim kucağımıza alalımda veririz elbet kiloları napalım :)

Selam canım korkma birşey yoktur hayırlısıyla. Ama doktora git en azından için rahat eder. Hem korku bebeğede zarar.

Aynı şey banada oluyor bazen ya sonra yine geri geliyor bulantılarım bence bi kaç gün gözlemle... bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim bu korkumuz o yüzden bence...
Stres de yapmak istemiyorum ama hep kendimi dinliyorum inş herşey yolundadır. Dediğin gibi bi kaç gün gözlemleyeyim teşekkür ederim

bende öyle bir beslenme bulmak istiyorum kilo yapmayan ama bebeğede yararlı olan bakalım hayırlısı boğazı tutabilirsek buluruz :)

Belki de canım Rabbim bizleri için en hayırlısını verir her zaman. Bekle bakalım hiç belli olmuyo bu işler 2. keseyi olmayıp sonra birden ortaya çıkanlar var ben burda neler neler okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…