• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar şampuan hunca yada otacı kullanıyorum otacı doğal ama hiç memnun kalmadım:KK43: hunca hakkında bilgisi olan var mı? Çok memnun kaldım :) paraben içermiyor hem
ben hunca hiç kullanmadım ama ilk gebeliğimde kullandığım watsonslarda satılan nude isimli şampuanı önerebilirim. içinde sülfat fosfat paraben boya yok. 5 ay önce filan gittiğimde fiyatı 25 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, ben de aybaşında almak için gideceğim

Merhaba kızlar doktordan geliyorum bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinletmedi doktor ama kalp atışları da normal dedi. Adet tarihine göre bugün tam 8 haftalık ama ölçümde 14,9 mm çıktı 7 hafta 6 günlükmüş çok fark yok yani. Baya da kan verdim ilk kez gittiğim için.
Canım gözün aydın maşallah :)

Ben de bu sabah ilk defa kalp atışını duydum test yaptır dedi ama aç olmam lazımmış harın gidip yaptırcam inşallah

Sonuçlarını yazarsan sevinirim canım inşallah hepsi iyi çıkar

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç öyle şimdiden moralinizi bozmayın bence, bizde de arada 17 ay var ve ben hep yaparım diye düşündüm sonuçta çok da zorlanmadım. Büyüdükçe daha da kolaylaşıyor zaten ikisinin ilgi alanları ihtiyaçları aynı oluyor. Yalnız tavsiyem ilk çocukların uyku ve yeme düzenini iyice oturtun yeni bebek doğmadan ve sadece size bağımlı kalmasın yani ara sıra akrabalarda kalsın bir kaç saat veya yatsın böylece bebek gelince fazla kıskanmasın.
yeme düzenini oturttuk, gece emzirmeyi bıraktık, uyku eğitimi verdik, çalıştığım için kayınvalidemde kaliyor gündüzleri uykusunu da o uyutuyor, oh rahat olucam dedim ki 1 haftadır gece tekrar uyanmalara başladı, gece ne yapsam sakinleşmiyor, ilginç bir şekilde ben sakinleştirmeye çalışırken artık ne sıkıntısı varsa (azılar mı nedir) bana vurmaya başladı geceleri, çaresizlikten en son birlikte uyursak sakinleşir belki diye yanına yatmak istedim beni resmen tepikledi, psikolojisini şuan anlayamıyorum, inşallah bu günler kısa zamanda sağlıkla geçer

Canımm ne mutlu sana. Allah bize de nasip etsin haftaya pazartesi bizim kontrol. Bir mucizeye tanık olmak gibi annelik. Tadını çıkaralım:)
Banada cumartsi gel dedi canım şuan sadece kese gördüm bende.Bende pazartesi den sonra gideyim diyorum cumartsi erken gibi geldi.Bizim seninle aynı

Kızlar ben bi de yemek pişiremiyorum bikaç gündür. Yemek denince bile midem ağzımda. Pratik şeyler yapıyorum mecburen. Onlarıda yerken iyi ama sonra midemi kaldırıyo. Ben ilkinde bu kadar olmamıştım ya. Sizin yemeklerle aranız nasıl?
Bende durum hala şu; bir şeyi canım çok istiyor, yiyorum ama yedikten sonra ben bunu nasıl yedim diye tiksiniyorum, midem sürekli ekşimiş gibi, böyle içerde birşey köpürüyor gibi, ıyy derken de midem bulandı :(
sen rahatına bak karıcığım, ben hallederim, yemek işini bana bırak sen diyip fiiiuuuv mutfakta bir şeyler yapmaya çalışan ya da elimden tutup kuzum dışarda yiyelim sen iyi olana kadar diyen bir eşim olmadığı için :) :) :) mecburen idareten pratik birşeyler yapmaya çalışıyorum, mesela hafta sonu buzluğa rulo börek attım, yiyeceğimi hiç sanmıyorum ama eşim gelince belki fırına atıveririm üstüne yumurta sürmeye midem izin verirse tabi :(

merhaba hanımlar sayfaların hepsini okuyamadım burda çok güzel dostluklar oluşmuş aklımaza takılanı paylaştığımız çok güzel bir yer bence.hepinize hayırlı haftalar.ağız yaram daha geçmedi benimde zorlana zorlana yemek yiyorum haftaya salı da kalp atışı için gideceğim nasipse inşallah bir sıkıntı olmaz.mide bulantılarım oluyor ara ara.çok fazla kilo almaktan korkuyorum birde :) siz neler yapıyorsunuz nasıl dikkat ediyorsunuz kilonuza ?

Banada cumartsi gel dedi canım şuan sadece kese gördüm bende.Bende pazartesi den sonra gideyim diyorum cumartsi erken gibi geldi.Bizim seninle aynı
Evet daha iyi olir canim. Görülemeyebilir erken gidersek. Bu defa icin icimizi yer. Sende bulanti basladi mi canim? Benim biraz basladi da..

Bende durum hala şu; bir şeyi canım çok istiyor, yiyorum ama yedikten sonra ben bunu nasıl yedim diye tiksiniyorum, midem sürekli ekşimiş gibi, böyle içerde birşey köpürüyor gibi, ıyy derken de midem bulandı :KK43:
sen rahatına bak karıcığım, ben hallederim, yemek işini bana bırak sen diyip fiiiuuuv mutfakta bir şeyler yapmaya çalışan ya da elimden tutup kuzum dışarda yiyelim sen iyi olana kadar diyen bir eşim olmadığı için :) :) :) mecburen idareten pratik birşeyler yapmaya çalışıyorum, mesela hafta sonu buzluğa rulo börek attım, yiyeceğimi hiç sanmıyorum ama eşim gelince belki fırına atıveririm üstüne yumurta sürmeye midem izin verirse tabi :KK43:
Aynen benimde eşim boyle. hazır yemeği bile getirip önüne koyman gerek. Hakkına girmiym dışarı çıkar dersem reddetmez ama evde hazırlama konusunda beceriksiz olduğunu iddia ediyor

Benimde geldi aklıma hep ikiz gibi his vardı içimde ama doktor kesin birşey söylemedi kese 11.1 mm diye ölçtü
Güzel haberlerrrr :) gözünaydın canım, bundan sonrada sorunsuz geçer umarım. Benimde ilk aklıma ikiz geldi, başından beri hep söylüyodun, tekrar ne zaman gidiceksin?
merhaba hanımlar sayfaların hepsini okuyamadım burda çok güzel dostluklar oluşmuş aklımaza takılanı paylaştığımız çok güzel bir yer bence.hepinize hayırlı haftalar.ağız yaram daha geçmedi benimde zorlana zorlana yemek yiyorum haftaya salı da kalp atışı için gideceğim nasipse inşallah bir sıkıntı olmaz.mide bulantılarım oluyor ara ara.çok fazla kilo almaktan korkuyorum birde :) siz neler yapıyorsunuz nasıl dikkat ediyorsunuz kilonuza ?
Benim midem geçen hafta çok fenaydı ama bastırcak bişeyler yediğimde de sürekli yiyesim geliyodu. Zaten yemekleri kendime göre pratik şeylerdn hazırlıyodum sonra da yeme isteğim geçmiyodu. Çok kilo mu alırım diye korkuyorum ya. 56 ile hamile kaldım, ilkinde de aynıydı ve toplamda 17 kilo almıştım belli olmuyodu bile.

Güzel haberlerrrr :) gözünaydın canım, bundan sonrada sorunsuz geçer umarım. Benimde ilk aklıma ikiz geldi, başından beri hep söylüyodun, tekrar ne zaman gidiceksin?

Benim midem geçen hafta çok fenaydı ama bastırcak bişeyler yediğimde de sürekli yiyesim geliyodu. Zaten yemekleri kendime göre pratik şeylerdn hazırlıyodum sonra da yeme isteğim geçmiyodu. Çok kilo mu alırım diye korkuyorum ya. 56 ile hamile kaldım, ilkinde de aynıydı ve toplamda 17 kilo almıştım belli olmuyodu bile.
ben de ilkinde 57 ile hamile kalmıştım ve hatta 7 kilo aldım bende de hiç belli olmuyordu ama doğumdan sonra bende hipotroidi çıktı metabolizmam çok yavaşladı ve ben doğuma girdiğim kilodayım şuan bunun üstüne daha da alacağız mecbur ama daha şimdiden almak istemiyorum ya buna dikkat etsek sorun çıkmaz inşallah birde yürümek de sorun yaratmaz dimi ya ikinci ama inan ilk gibiyim bu konularda:)

Back