2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Güzel haberlerrrr :) gözünaydın canım, bundan sonrada sorunsuz geçer umarım. Benimde ilk aklıma ikiz geldi, başından beri hep söylüyodun, tekrar ne zaman gidiceksin?

Kısmet değilmiş demek ki ama diğer herşey çok iyi görünüyor o yüzden mutluyum :) 2-3 hafta sonra tekrar gitmek istiyorum bakalım. Kan ve idrar sonuçlarımda çıkmış kan sonuçları hepsi iyi görünüyor, idrarda lökosit ve yassı epitel çok fazla çıkmış

ben de ilkinde 57 ile hamile kalmıştım ve hatta 7 kilo aldım bende de hiç belli olmuyordu ama doğumdan sonra bende hipotroidi çıktı metabolizmam çok yavaşladı ve ben doğuma girdiğim kilodayım şuan bunun üstüne daha da alacağız mecbur ama daha şimdiden almak istemiyorum ya buna dikkat etsek sorun çıkmaz inşallah birde yürümek de sorun yaratmaz dimi ya ikinci ama inan ilk gibiyim bu konularda:)

:)))dün akşam canım bişey istedi yazmayım buraya eşimde diyorki 5 gr bebek taşıyosun 500 gr yiyosun :)))he dedim o 5 gr beni yatağa düşürdü 1 haftadır farkındamısın dedim neler yediriyor valla insana .hatta acı turşu istedim onuda oğluma dedim bakkaldan alırmısın diye çocuk yüzüme baktı baktı anne sen iyice şaşırdın valla dedi çocuktan utandım

Be
Ben ilkinde toplamda 8 kilo almistim tabi tum hamileliği ac gecirdim diyebilirim gebelik sekeri ciktigi icin diyetisyen kontrolunde beslendim yararli ama kilo yapmayan seyler yedim bol protein bol sebze ve yesillik ve kalsiyum ozellikle yoğurt ayran tukettim tabi sebze ve kalsiyum haric hepsinin bir miktari vardi salata yogurt ayran sinirsizdi ama diger her sey sınırliydi.suanda ilk 3 ayda oldugunuz icin pek onemsemiyorum ama 3 aydan sonra yine ayni diyetten yapicam hem yine şeker cikmamasi adına hem de salikli beslenme adina.

Evet sadece sonuca bakarak dedi.288 cok mu düşük bir deger ki!
Düşuk ama geç döllenme olmuş olabılır.benım sat 19 hazıran.21 Temmuz'da 108 çıktı .yarın doktora gıdıcem ıns.hayırlısıyla donerım.kızımda da 180 çıkmıştı ama o 5 gün gecıkmelıydı.bu sefer kı gebelıgım 3 gün gecıkmelı.

Al benden de o kadar. Kilodan korktukca daha da yiyesin geliyor mu seninde? Şuan 64 kilo civarındasın yanlış anlamadıysam. Yine çok değil ki kuzum. Ama dr.unun bilgisi olması en doğrusu tabi. Şuan bebişler bizim depolardan kullanıyo, ikinci dönemde yediklerimiz onlara daha fazla etki ediyo. O yüzden normal limitlerde yemek sıkıntı olmaz sanırım.

Kızlar nub teorisi diye birşey öğrendim facede grubu var bebegin kesesine falan bakım cinsiyet tahmini yapıyorlar ben pek inanmak öyle şeye ama çoğu doğru cikiyormus hafi bakalım sizde deneyin kimin neyi olacakmış hem cinsiyeti öğrendiğimize tam olarak tutacak mi merak konusu kizimda boyle bsey duymamıştır yeni öğrendim :))

Enfeksiyon sanırım değil mi? Dr. İnceledi mi peki yoksa sonraki gidişinde mi göstericeksin sonuçları?

Kızlar birkaç test yaptırmam lazım ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim ona göre şimdi randevu alcam..

Toksoplazma
Rubella
Cmv
Varicella

Teşekkür ederim, birde boş bir kese gördü kanaman oldu mu diye sordu. O boş kese ne olabilir dedim ama emin olamayız takip edeceğiz dedi acaba ne olabilir?
Canım bende aynı durumdayım bekleyelim dedi doktor iki kese gözüküyor birinin kalp atışları gözüktü buymuş dedi ama diğeri boş dedi ama yinede belli olmaz büyüyebilir dedi düşünmeyi biraktim

Enfeksiyon sanırım değil mi? Dr. İnceledi mi peki yoksa sonraki gidişinde mi göstericeksin sonuçları?
Kendim internetten baktım sonuçlara doktora göstermedim yani. Lökosit enfeksiyonda olurmuş doğrudur çünkü boğazımda enfeksiyon var şu an ama diğerini anlayamadım idrar yolu enfeksiyonunda olurmuş ama şu an o yönden bir ağrım sızım yok, bakalım bekleyeceğiz :)

Canım bende aynı durumdayım bekleyelim dedi doktor iki kese gözüküyor birinin kalp atışları gözüktü buymuş dedi ama diğeri boş dedi ama yinede belli olmaz büyüyebilir dedi düşünmeyi biraktim
Bana kesin birşey demedi, boş bir kese var dedi şu an ne olduğunu göremiyorum takip edeceğiz dedi, ama diğeri çok sağlıklı görünüyor çok şükür. İnternette araştırdım biraz kaybolan ikiz sendromu olabilir, kendi kendine kayboluyormuş zamanla. Hakkımızda hayırlısı olsun

Boş kesenin boyutunu söyledimi veya bhgc yuksekmiydi canim senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…