- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.241
Cok tesekkurler canim o zaman benim bu haftadan itibaren kalp atisi duyma ihtimalim var o yuzden sordum6. Haftadasin cnm, 5 bitmis
Güzel haberlerrrr :) gözünaydın canım, bundan sonrada sorunsuz geçer umarım. Benimde ilk aklıma ikiz geldi, başından beri hep söylüyodun, tekrar ne zaman gidiceksin?
ben de ilkinde 57 ile hamile kalmıştım ve hatta 7 kilo aldım bende de hiç belli olmuyordu ama doğumdan sonra bende hipotroidi çıktı metabolizmam çok yavaşladı ve ben doğuma girdiğim kilodayım şuan bunun üstüne daha da alacağız mecbur ama daha şimdiden almak istemiyorum ya buna dikkat etsek sorun çıkmaz inşallah birde yürümek de sorun yaratmaz dimi ya ikinci ama inan ilk gibiyim bu konularda:)Güzel haberlerrrr :) gözünaydın canım, bundan sonrada sorunsuz geçer umarım. Benimde ilk aklıma ikiz geldi, başından beri hep söylüyodun, tekrar ne zaman gidiceksin?
Benim midem geçen hafta çok fenaydı ama bastırcak bişeyler yediğimde de sürekli yiyesim geliyodu. Zaten yemekleri kendime göre pratik şeylerdn hazırlıyodum sonra da yeme isteğim geçmiyodu. Çok kilo mu alırım diye korkuyorum ya. 56 ile hamile kaldım, ilkinde de aynıydı ve toplamda 17 kilo almıştım belli olmuyodu bile.
Ben ilkinde toplamda 8 kilo almistim tabi tum hamileliği ac gecirdim diyebilirim gebelik sekeri ciktigi icin diyetisyen kontrolunde beslendim yararli ama kilo yapmayan seyler yedim bol protein bol sebze ve yesillik ve kalsiyum ozellikle yoğurt ayran tukettim tabi sebze ve kalsiyum haric hepsinin bir miktari vardi salata yogurt ayran sinirsizdi ama diger her sey sınırliydi.suanda ilk 3 ayda oldugunuz icin pek onemsemiyorum ama 3 aydan sonra yine ayni diyetten yapicam hem yine şeker cikmamasi adına hem de salikli beslenme adina.merhaba hanımlar sayfaların hepsini okuyamadım burda çok güzel dostluklar oluşmuş aklımaza takılanı paylaştığımız çok güzel bir yer bence.hepinize hayırlı haftalar.ağız yaram daha geçmedi benimde zorlana zorlana yemek yiyorum haftaya salı da kalp atışı için gideceğim nasipse inşallah bir sıkıntı olmaz.mide bulantılarım oluyor ara ara.çok fazla kilo almaktan korkuyorum birde :) siz neler yapıyorsunuz nasıl dikkat ediyorsunuz kilonuza ?
Düşuk ama geç döllenme olmuş olabılır.benım sat 19 hazıran.21 Temmuz'da 108 çıktı .yarın doktora gıdıcem ıns.hayırlısıyla donerım.kızımda da 180 çıkmıştı ama o 5 gün gecıkmelıydı.bu sefer kı gebelıgım 3 gün gecıkmelı.Evet sadece sonuca bakarak dedi.288 cok mu düşük bir deger ki!
Al benden de o kadar. Kilodan korktukca daha da yiyesin geliyor mu seninde? Şuan 64 kilo civarındasın yanlış anlamadıysam. Yine çok değil ki kuzum. Ama dr.unun bilgisi olması en doğrusu tabi. Şuan bebişler bizim depolardan kullanıyo, ikinci dönemde yediklerimiz onlara daha fazla etki ediyo. O yüzden normal limitlerde yemek sıkıntı olmaz sanırım.ben de ilkinde 57 ile hamile kalmıştım ve hatta 7 kilo aldım bende de hiç belli olmuyordu ama doğumdan sonra bende hipotroidi çıktı metabolizmam çok yavaşladı ve ben doğuma girdiğim kilodayım şuan bunun üstüne daha da alacağız mecbur ama daha şimdiden almak istemiyorum ya buna dikkat etsek sorun çıkmaz inşallah birde yürümek de sorun yaratmaz dimi ya ikinci ama inan ilk gibiyim bu konularda:)
Enfeksiyon sanırım değil mi? Dr. İnceledi mi peki yoksa sonraki gidişinde mi göstericeksin sonuçları?Kısmet değilmiş demek kiama diğer herşey çok iyi görünüyor o yüzden mutluyum :) 2-3 hafta sonra tekrar gitmek istiyorum bakalım. Kan ve idrar sonuçlarımda çıkmış kan sonuçları hepsi iyi görünüyor, idrarda lökosit ve yassı epitel çok fazla çıkmış
Kuzum hepsini kadın Doğumda yaptırdım benKızlar birkaç test yaptırmam lazım ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim ona göre şimdi randevu alcam..
Toksoplazma
Rubella
Cmv
Varicella
Canım bende aynı durumdayım bekleyelim dedi doktor iki kese gözüküyor birinin kalp atışları gözüktü buymuş dedi ama diğeri boş dedi ama yinede belli olmaz büyüyebilir dedi düşünmeyi biraktimTeşekkür ederim, birde boş bir kese gördü kanaman oldu mu diye sordu. O boş kese ne olabilir dedim ama emin olamayız takip edeceğiz dedi acaba ne olabilir?
Kendim internetten baktım sonuçlara doktora göstermedim yani. Lökosit enfeksiyonda olurmuş doğrudur çünkü boğazımda enfeksiyon var şu an ama diğerini anlayamadım idrar yolu enfeksiyonunda olurmuş ama şu an o yönden bir ağrım sızım yok, bakalım bekleyeceğiz :)Enfeksiyon sanırım değil mi? Dr. İnceledi mi peki yoksa sonraki gidişinde mi göstericeksin sonuçları?
Canım ben yaptıramadım biz yapmıyoruz dedi üniv hast de başka bi doktor bana.. enfeksiyon dahiliye flnmış galiba şeker için hangi bölüme gidicem bilmiyorum bulamıyorumKuzum hepsini kadın Doğumda yaptırdım ben
Bana kesin birşey demedi, boş bir kese var dedi şu an ne olduğunu göremiyorum takip edeceğiz dedi, ama diğeri çok sağlıklı görünüyor çok şükür. İnternette araştırdım biraz kaybolan ikiz sendromu olabilir, kendi kendine kayboluyormuş zamanla. Hakkımızda hayırlısı olsunCanım bende aynı durumdayım bekleyelim dedi doktor iki kese gözüküyor birinin kalp atışları gözüktü buymuş dedi ama diğeri boş dedi ama yinede belli olmaz büyüyebilir dedi düşünmeyi biraktim
Hosbuldum :) evet yakinmis tarihlerimiz doktora gittiniz mi ? ben 4 haftalikken gitmistim kan tahlili iki hafta sonra gel demisti kese ve bebegi gormek icin . siz gordunuz muMerhAba.aamıza hoşgeldin.tAhmını Doğum tarıhlerınız yakın.bızım sat 27 mart
Canım kadın doğum dr.u istemişti benden ilk gidişimdeKızlar birkaç test yaptırmam lazım ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim ona göre şimdi randevu alcam..
Toksoplazma
Rubella
Cmv
Varicella
Boş kesenin boyutunu söyledimi veya bhgc yuksekmiydi canim senin..Bana kesin birşey demedi, boş bir kese var dedi şu an ne olduğunu göremiyorum takip edeceğiz dedi, ama diğeri çok sağlıklı görünüyor çok şükür. İnternette araştırdım biraz kaybolan ikiz sendromu olabilir, kendi kendine kayboluyormuş zamanla. Hakkımızda hayırlısı olsun
Keşke bana da deseydi biz bakmıyoruz enfeksiyon bakıyo dedi varicellayı bulamadım sadece diğer 3 ü dahiliyeymiş perşembeye randevu aldım saol canımCanım kadın doğum dr.u istemişti benden ilk gidişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?