- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres bastı canım , belirsizlik insanı yoruyor. Bir an öncr sabah mı olsun istiyorum ,istemiyormuyum ben de anlamadım.
Kafamda hala normal doğum var.. Ben onu istiyorum da o beni istemiyor anlaşılanAynen öyle. Benim 4 cm açıklığım varken hiç ağrı sızı hissetmiyodum mesela , keza bak bizim.topikte katinanınelindemakası :):):)
Haftalarca 2 cm açıklıkla gezdi.
o zaman senin kafanda ne var? Ne yapmayı planlıyosun? Ne zor işler dimi yaa
Aynen öyle cnm mevlam bakalım neyler...Stres bastı canım , belirsizlik insanı yoruyor. Bir an öncr sabah mı olsun istiyorum ,istemiyormuyum ben de anlamadım.
Duşumu alıp ,duamı edip uyuyayım.en iyisi. Mevlam görelm neyler,neylerse güzel eyler.
Zaten kasılmalar düzene girince sancıda beraberinde geliyo canım.
Zaten kasılmalar düzene girince sancıda beraberinde geliyo canım.
Yaa bilmiyorum ama bende korkanlardanım sezeryandan ondan dolayı suni sancı daha masum geliyor bana.
Açıkcası hissettiğim iki doğum arasındaki fark ; evet kendi sancım daha kolay atlatılabilir tarzdaydı , en azından dinlebiliyodum birkaç dk olsa bile.
Suni sancıda , sancı süresi uzun dinlenme sürem çok kısa gibiydi.
Belki senin doktorda önce suyu patlatır suniye gerek kalmaz. Bende önce o denendi ama bebeğin kalp atışları düzensizleşti yavaşladı ondan dolayı suni sancı verildi.
Hayırlısı inşallah canımSuni benide korkutuyoo. Sezeryan dan hiç bahsetmeyeyim.
Kendi sancim daha kolaydı. . Suni de yatakta olman gerekiyo öyle olunca sanci hiç gitmiyormus gibii. Dk tutamiyordum. Ben yürümek istiyorum demiştim. Gobegimde nst aletleriyle. İki adimlik alanım vardı iki ileri bi geri gidip gelmiştim ayakta daha kolay karşılanıyor. Şimdi yine suniye doğru gidiyoruz bakalım gelmek gibi bi niyeti yok bizim minnakin. .
Hayirlisi hepimiz için. . Yarin benimde kontrol var. Ne dicek şu gün gel dermi 41 ide bekleriz mi der Allah kerim..
Kız fatmaa :):) Allah iyiliğini versin senin.Ya kizlar suannn yuruyemiommm bebek tamm vajinaminn ordaaa sisikk ve tekmelio karnimi dönuormu ne kemiköerim acioo ve ayakta duramiom vajinam yirtilioo sanki batmas varxa esim bilmiorya ya giyin gidelimm dioo bu karin ne dalgalanio diooo o vajina batmada gidilmez deme hastaneye ve bebek cok hareketlidede gidilmez galiba acemiximm
Sukur agri yokk sade batmaa yirtiooo oramiii kizzz kaburgamm kalmadiiiKız fatmaa :):) Allah iyiliğini versin senin.
Valla bir merak ediyomki senin doğum hikayeni , hayırla kurtul inşallah canım yaaa.
Acemilik , panik halleri zordur tabi , birde ilk bebek olunca heyecan da var ohooooo ...
Ben olsam gitmem kuzum yani anlattığın ağrılarda , keyfi yerinde demekki.kızının içerde coşuyor. Ama ağrım var ve duramıyorum dersen , git bi hastaneye eşinin dediği gibi. İçiniz rahatlasın.
Valla ben fatmayı da çok merak ediyorum doğumu da :) ilk buraya yazmaya başladığından beri dikkatimi çekiyo. Hem yurt dışında olması hem tecrübesiz olması panikleri gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Sen çok yaşa inşallah. F Fatmae20 önemli bir şey değildir korkma. Belki de kanala gidiyor bebekKız fatmaa :):) Allah iyiliğini versin senin.
Valla bir merak ediyomki senin doğum hikayeni , hayırla kurtul inşallah canım yaaa.
Acemilik , panik halleri zordur tabi , birde ilk bebek olunca heyecan da var ohooooo ...
Ben olsam gitmem kuzum yani anlattığın ağrılarda , keyfi yerinde demekki.kızının içerde coşuyor. Ama ağrım var ve duramıyorum dersen , git bi hastaneye eşinin dediği gibi. İçiniz rahatlasın.
Amin hepimiz insaAllahh evet yaaa merak ediom ya bide 5 sene oluor panik atak hastasiyim ins kolay dogum olur daaa surda gulelim halimeee
Hayırlısı inşallah canım
Ama ben yürüyebiliyodum suni sancıda. Serum bağlı evet ama tekerlekli bişeye takılıya onunla gezinip durdum odanın içinde. Ara ara almışlardı nst ye ondada mecburen yatıyoz.
Sizin orda işleyiş mi farklı acaba?
Bi bakmışın seninde doğum başlamış yarın kontrolde
Sukur agri yokk sade batmaa yirtiooo oramiii kizzz kaburgamm kalmadiii
Bende merak ediom yirtarim orayi hastaneyi kesinnn amaa bugun komsumla konustum oda epefural almis 4cm ve hic hizezmedim cok guzeldi dior ama o 4cm kadarrr esimi isirdimm yiktim diooo bennn bbb... yedim galiba dedim hihiiiu
Kızların yorumları okuyunca yazmadan geçemedim kuzum :)) diğer topikte tanıştığımızdan beri şikayetlerin aynı ritimde devam ediyor, korkma canım normal şeyler sadece son haftalar biraz daha artıyor ve başka belirtilerde ekleniyor. Hem bak millet şikayetim yok diye yakınıyo, sende en azından bunlar var :)) panik atak fazla tetikliyor seni, bir de yalnız olunca devamlı kaygılanıyosun sende biliyosun beynin oyunu bu :) Allahın izniyle sende sağ salim kucaklıcaksın yavrunu inşallah..Sukur agri yokk sade batmaa yirtiooo oramiii kizzz kaburgamm kalmadiii
Bende merak ediom yirtarim orayi hastaneyi kesinnn amaa bugun komsumla konustum oda epefural almis 4cm ve hic hizezmedim cok guzeldi dior ama o 4cm kadarrr esimi isirdimm yiktim diooo bennn bbb... yedim galiba dedim hihiiiu