2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese günaydıın ...
Kahvaltımı yapıp 9 da gideceğiz bakalım hastaneye :) çok garip nasıl doğuracamı bilmeden gidip yatış yapmam.

Allah hepimizi hayırla ,kolayca , sağlıkla kavuştursun... Dualarımdasınız. Soran , yazan güzel dileklerde bulunan çiçeği burnunda annişlerim hepinize teşekkürler...

Allah 'a emanet olun. Bi gittim ama dönücem :KK66:
hadi bakalim canım güzel haberlerle don kolay bir dogumun olur inşallah:))

Herkese günaydıın ...
Kahvaltımı yapıp 9 da gideceğiz bakalım hastaneye :) çok garip nasıl doğuracamı bilmeden gidip yatış yapmam.

Allah hepimizi hayırla ,kolayca , sağlıkla kavuştursun... Dualarımdasınız. Soran , yazan güzel dileklerde bulunan çiçeği burnunda annişlerim hepinize teşekkürler...

Güzel haberle inşallah sağlıkla al.bebeğini kucağına inşallah cnm

Herkese günaydıın ...

Hayirli haberlerini bekliyoruz inş. Rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

Herkese günaydıın ...

Bi gittin ama çift dön hayırlısıyla emii :)

Canım erkek bebeklerde daha çok oluyormuş gaz sorunu. Oğlumda dört çeşit kolik maması ve üç farklı gaz ilacı denedik ama bana mısın demedi. En son netten biogaiga diye bir gaz giderici öğrendim dr.umdan onay alıp kullandım. Bağırsak probiyotiğiymiş, ondan sonra azcık rahatladık. Bir de kimyonun faydası oluyordu. Hem ben katıyodum yemeklerime hemde oğluma bir iki çay kaşığı veriyodum. Nette tarifi var istersen bi dene sende.
Kızçemde de başlamıştı gaz sorunu, ilac vs olmayınca bende direkt bu müzikleri indirdim :)) oğlumda çok işime yaramıştı :) bazen evi süpürüyodum sakinleşiyodu onun sesiyle, bende işimi yapıyodum:))

Ayy sağol canım yaa ben de biogaia aldırayım da kullanayım
içinde kimyon rezene olan bi çay aldım aktardan onu içtiğimde hem sütüm artıyo hem daha rahat çıkarıyo gazını yemeklere de katarım bundan sonra kimyonu. İki kız büyüttüm gazları oluyodu ama sancıdan böyle katıla katıla ağlamadılar hiç
Müzik su sesi süpürge sesi vs. Derken daha rahat uyuyoz artık

Ne zaman geçiyo canım bu gaz sancıları :işsiz:

Bu gaz sıkıntısı ne zaman bitecek bende merak ediyorum :KK43:
Bio gaia damlatı dün aldım bende doktor tavsiyesi ile dün akşam ilk damlasını damlattik inşallah ise yarar bağırsakları düzene sokuyormus siseside çok küçük bı ay gidiyormu canım o damla , bende sabah akşam rezene çayı içiyorum yemeklerime kimyon katıyorum ama bitmeyen bi gazı var kızımın

Bu gaz sıkıntısı ne zaman bitecek bende merak ediyorum :KK43:
Bio gaia damlatı dün aldım bende doktor tavsiyesi ile dün akşam ilk damlasını damlattik inşallah ise yarar bağırsakları düzene sokuyormus siseside çok küçük bı ay gidiyormu canım o damla , bende sabah akşam rezene çayı içiyorum yemeklerime kimyon katıyorum ama bitmeyen bi gazı var kızımın
Bebekten bebeğe değişiyor canım, insallah cabuk gecer. Biz günde 5 damla veriyoduk ve 20 gün gidiyodu bir şişe. 3 kere aldık. İnşallah sancılarınızı keser. Bizde kolik şiddetli olduğundan sıkıntılıydı, antikolik mamalar bile dokunuyordu. Öyle olmasa daha fazla etki ederdi muhtemelen.

Kafamda hala normal doğum var.. Ben onu istiyorum da o beni istemiyor anlaşılan :işsiz:
O yüzden suni ile deneyeceğim cnm. Zaten sunide de olmazsa sonu belli sezeryan. Sezeryanı damla araştırmadım korkudan. Belden iğne bana yetiyor korkı vermesi için. Sonra hemen toparlanamama korkusu vs. Bi de ben yalnızlığı seven birisiyim bir hafta yatakta yatıp bana hizmet etsinler korkusu filan off neler düşünüyorum bak..
Suni sancı ile normal sancı arasında çok büyük fark var mı kuzum acı vs yöndn
Bana suni verdiler 120yi gordum en fazla dayanilmayacak kadar degildu rahattim hatta esimke konusutken ilk o gordu 120 ben farkinda degildim 50den baslattilar giderek cogalttilar rn fazla 150 vardi ama hic acilma olmayinca kestiler cohaltmadilar sezeryana gittik

Bir turlu dogurma emaresi goremeyenlerden biri olarak ben de yarin sezaryene gidiyorum 10.30 da :halay: oglusum 4100 gram olmus kendi gelmesini beklersek daha da kilo alacak zaten kordon boynunda riske atmayalim dedi doktorum. Zaten henuz kanala da inmedi, milim aciklik yok rahim agzinda. o yuzden suniyi de deneyemiyoruz. Cok heyecanliyim. Sessizca takipteydin nadiren yazdim ama hepinizi taniyor biliyorum. Kalanlara dua edicem :KK54: herkese gonlunce saglikla dogumlar diliyorum. Sevgiler

kizlar acilmam 3 cm olmus,cuma yatis yapilcak suyumu patlatip sanciyi beklicez:)

Bir turlu dogurma emaresi goremeyenlerden biri olarak ben de yarin sezaryene gidiyorum 10.30 da :halay: oglusum 4100 gram olmus kendi gelmesini beklersek daha da kilo alacak zaten kordon boynunda riske atmayalim dedi doktorum. Zaten henuz kanala da inmedi, milim aciklik yok rahim agzinda. o yuzden suniyi de deneyemiyoruz. Cok heyecanliyim. Sessizca takipteydin nadiren yazdim ama hepinizi taniyor biliyorum. Kalanlara dua edicem :KK54: herkese gonlunce saglikla dogumlar diliyorum. Sevgiler

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızlar :)

Peki ne kadar sürdü? Yani bebeğinizi gördükten sonra daha ne kadar ameliyathanede kaldınız? video falan da seyredemiyorum (seyredersem daha çok gerilicem) soracağım da kmse yok..
Kusura bakma canım geç cevap veriyorum ama bebegi gördükten sonra 20 25 dakik sürdü sanırım. Cok uzun sürmedi. Korkacak bir şey degil gercekten. Zaten sürekli konuşarak rahatlatıyorlar seni

Suni sancı alıp normal doğum yapan, ya da suni sancı alıp da doğumu başlamayan sezeryana giren kimler vardı. Azckk tecrübeleriniizi yazın kızlar da. Karar vereyim direk sezeryan mı, yoksa önce suni ile şansımı deneyim mi? Hiç bilmediğim ve araştırmadığm konular hep normal istediğimden :110: hala da araştırmak istemiyorum kfam karışmasın. Ama doktor sorarsa diye de hazırlıklı olayım :KK14:
İki doğumumda da suni sancı aldım CNm gayet rahat ve hızlı doğumdu birinci de 2 cm açıklık vardı ikinci de 3 cm
Açıklığım
Vardı 2.5 saate dogum yaptim umarım Hakkı'nızda en hayırlısı olur :dua:

Herkese günaydıın ...

Canimm insaallah minnosun kucağındadır Suan da iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla :KK49:

Kızlar merhaba deneyimli annelerin yorumlarına ihtiyacım var. Suyum azaldığı için bebek hareketleri de azaldığı için 29 martta Doğum başlatacak doktorum. İlk normal deneyelim dedi, rahim ağzım yumuşamış, suni sancıya kolay cevap verirsin dedi. Baktık olmadı hemen sezeryana alacak beni. Suni sancı çok can yakıyor diye duymuştum :KK43: açılmam yok ama rahim yumuşaması normal doğumumu kolaylaştırdı mı sizce

X