2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ja bende anlamiom.sabahtan beri usutme.agrilari var yaaa sol.yumurtam.ara sira batio karnim suan karnimin alti falan agrio ama gaz agrisi yanii onu biliom ama niye oluor öleee

Olsun canm hayrlısyla kavşta darısı sana inşallah.Papatyann sancıları mı geldi
Düzenli sancısı varmış canım ama suni sancıyla doğum yapmış , açıklığı 2 cm miş gittiğinde. Çok detay veremedi , düzelince gelcem dedi :):)
Sen nasılsın bebek nasıl? Toparlanabildiniz mi kuzum dikişlerin falan varmı?

Seyrini bozacağını sanmıyorum canım. Benimde öyle olup uzun sürdüğünde patates veya kahve yiyordum.

Epedural aldin yani gercekten rahatmi oluor pekii gercekten hafifliormu samci falan ikinmada kapattilarmi
Evet Can'ım Cidde'n sanci agrisi nerdeyse sıfıra dusuyor sanci yüz ama sen hissetmiyorsun benim Bebek nerdeyse cikiyordu çatala zor yetiştik sanci
Olmayınca Bebek çıkacakmış nerdeyse baskıyı hissettim Aa geliyor
Sanirim yaa dedim
İnşallah seninki gibi kolay bi doğum olur canım sağolasın...
Sende sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. Normaldir bence kakası
Aminn CNm Sagolasin bugun daha iyi normale donmuş kakamızın yenidoğan siyah rengi de iyice acildi artık dun aksamdan beri
Ben de doğum yaptım
Darısı bekleyenlerin başına :)
Hayırlı uğurlu
Olsun gozunuz aydın :)

Kızlar normal dogum
Yapan hatunlar Korseye kacinci gun başladınız kullanmaya ? Dogum
Yapalı 4. Gun karnim 4/5 aylık hamile gibi hala yaa ikincilerde gec iniyor sanirim oglumda da vardı ama 40
Çıkarken hic bisey kalmamıştı ins buda gider biran once. Halbuki hamileyken dogru duzgun kilo da almamıştım

Ben hep 3.-4. Günde başlamıştım ama öyle sıkı bi korse değil. Hem sıcak tutması için hem toparlamasi icin takmistim. Brincide kalmadiysa göbeğin bundan kalmaz. Kendi vücut yapinla alakali birazda. . İki cocuklu üç cocuklu hayatta gobekle kalmaz kilo da kalmaz merak etme..

Aiii neguzell yaa insaAllah benimde öle olur agri hizetmem ciktiginidaa fark etmem.oldu bitti olsun Rabbim.var yaaaaa inaniorumm bennn bide teknolojiye kullanmak lauim deme ama ikinmadada yani hizetmedim iyimis

Kullan canım , rahatsız olmuyorsan , gün içinde hareketlerini kısıtlamıyorsa , bebek uyurken falan alıştıra alıştıra kullanabilirsin. Bebeğin bakımını yaparken zor olabiliyor daha öncesinden biliyorum :)
Sen de suni sancı almıştın demi kuzum? Suni sancıda ıkınma hissi olmuyor deniliyor ama sen hissetmişin bak ne güzel kişiden kişiye değişiyor heralde . Toplam kaç saat sancı çekmiiştin ?

Bende inşallah kalmaz göbüş diye dua ediyorum canım. Deri fazlası gibi duruyor ya. Ben doğumun ertesi günü dr.dan onay alıp takmıştım korseyi. Sadece beli saranlardandı. Kilotlu olanların giyilmesine izin vermiyordu.
Hımm kahve aklıma gelmemişti. . Kahvede içeyim. Sagolasin
Ben genelde tatlı kaşığının yarısına kadar türk kahvesi koyup 3 4 damla limon damlatıp yiyorum canım. Üstünede bir iki yudum su. Öylede deneyebilirsin.

Kızlar bi saate yakın duş aldım. Göğüsleri göbüşü filan sabunlayıp ovaladım. Yarın sabah kontrole dipçik gibi gitmem lazım bakarsınız gece sancılanır sabah doğuma girerim. Ne güzel senaryolar bunlar 
A Albeni7 Eşimi de kandıramadım zaten. Yoksa senaryolar gerçeğe dönecekti

Hahha bende diom esime ama yok dio korkuorlarmi ne hahahhah

Durduk durduk bacım , sabaha kadar daha durun bakalım :):)
Benimde planda bu gece sabaha karşı , sancılanıp mesai saatinde doğurmak var ama dur bakalım :):)
İnşallah , herşey gönlünce olur herşey...

Ay kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Başlayalim mı acaba cocuk doktoruma randevumuza var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…