-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.741
Canım neden bi hafta daha beklemiyorsun? Benim 40+1 de geldi gelmese bekleyecektik. Hatta doktorum eskiden 43.haftalara kadar beklerdik dedi yani riskli bi durum yoksa bekle bence.Dün doğurmuş papatya evet canım
Benimki kendi gelmezse salı sabahı suyumu patlatcak doktor... O da olmazsa suni alıcam bakalım hayrlısı
Niye kan aliorlar anlamiommm benden almadilarYok canım almıycam epidural diye düşünüyorum. Ama bakalım o an şartlar ne gösterir. Epidural için kan testi istemişlerdi , sorun çıkmamış ama kanım düşük çıkmış 10 bilmiyorum sorun olurmu.
Oda normalde 21 yasinda.deme.masallah yaaa neguzelllIns bi skınti olmassa bu da normal olacak cnm oyle istiyorum bu arada yasim 39 ilk cocugumda 21 yasinda yasliyim yaniii
Hiç bilmiyorum ki o anki ruh haliylede sormayı unuttum. Sadece ilk gebeliklerde bekliyoruz dedi 40 tan sonra. Bende artık stres oluyorum zaten , ya kakasını yaparsa ya kordon falan dolaşırsa ya suyu biterse diye ondan dolayı kabul ettim sanırım...Canım neden bi hafta daha beklemiyorsun? Benim 40+1 de geldi gelmese bekleyecektik. Hatta doktorum eskiden 43.haftalara kadar beklerdik dedi yani riskli bi durum yoksa bekle bence.
Kan değerlerinde bakmaları gereken şeuler varmış epidural alabilir mi alamaz mı diye.Niye kan aliorlar anlamiommm benden almadilar
hayırlıolsun canım iyi misiniz ikinizde:)nasil oldu doğumunBen de doğum yaptım
Darısı bekleyenlerin başına :)
Benim de cumartesi günü epidural sezaryen olacak inşallah kanım 10 doktor sıkıntı olmaz dediYok canım almıycam epidural diye düşünüyorum. Ama bakalım o an şartlar ne gösterir. Epidural için kan testi istemişlerdi , sorun çıkmamış ama kanım düşük çıkmış 10 bilmiyorum sorun olurmu.
Bilmiomki sorarim bi sali ama sanmiom.öle almiorlar burdaKan değerlerinde bakmaları gereken şeuler varmış epidural alabilir mi alamaz mı diye.
Senin haftan küçük ondan dolayı bakmamış olabilirler. Bikaç hafta sonra senden de isteyecektir kan testi doktorun.
Gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)Ben de doğum yaptım
Darısı bekleyenlerin başına :)
Ins bi skınti olmassa bu da normal olacak cnm oyle istiyorum bu arada yasim 39 ilk cocugumda 21 yasinda yasliyim yaniii
Ya ne guzel yaa kalabalik aileAy dur bende varım. . Yaş 37 olup 4.yu doğurann.
Canım benim inşallah en kısa sürede biter bu bekleyiş. Doktoruna güveniyorsan sorun yok senin doğumların kolay oluyordu hatırladığım kadarıyla inşallah bunda da zorlanmazsın :)Hiç bilmiyorum ki o anki ruh haliylede sormayı unuttum. Sadece ilk gebeliklerde bekliyoruz dedi 40 tan sonra. Bende artık stres oluyorum zaten , ya kakasını yaparsa ya kordon falan dolaşırsa ya suyu biterse diye ondan dolayı kabul ettim sanırım...
İkinci doğumumda da aynı senaryoyla karşılaştım , gebelik şekeri vardı , artık riske atmayalım dedi aynı sıralamayı seçmişti tam 40 haftalık olunca ...
Hem stres , hem heyecan , hem gerginlik hepsini yaşıyorum valla şu ikü gündür. İçim dışım hurma oldu yiye yiye gelesi yok sanırım :):)
Ya ne guzel yaa kalabalik aile
Bak 4duncu egerki kendi kendime telkin ediom digun sancisi unutulmassa sizlerde 4duncuye yapmazdinuz deme
Aldigun annnn herkes dio merak ediomm yaa nasil birsey ama.haklisinnn bak karnimsa bilee nasil aglatiooo birsey olmasin sonra neler alinioo ki biz tasiyoruz Rabbim bizi yarattii biz evladimizi kiyamioruz Rabbim bizi kiyarmii tm vezaamiz gunahimizi cekeriz evlatlarilizi bile cezalandirioriz meselaaa aonra kiyamirouz Rabbimin buyukluyu aiii varyaaa seviorummEvet unutuluyoo. Bebeğini aldığın an bitiyor hersey
Ay inşallah arkadaşım sağolasın , kısmry bakalım , diğerleri gibi olursa umutluyum :)Canım benim inşallah en kısa sürede biter bu bekleyiş. Doktoruna güveniyorsan sorun yok senin doğumların kolay oluyordu hatırladığım kadarıyla inşallah bunda da zorlanmazsın :)
Olsun canm hayrlısyla kavşta darısı sana inşallah.Papatyann sancıları mı geldiDün doğurmuş papatya evet canım
Benimki kendi gelmezse salı sabahı suyumu patlatcak doktor... O da olmazsa suni alıcam bakalım hayrlısı