2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya neguzel bi dogum olmus demek epedurale karsi ikinmayi hizettin o guzelmis iste mesela dikis olsaydi hizetmiyecektin takiliya daha epedural kapatmadilarsa tabi hahha
Dikişim var CNm doktor iki dikiş ama ince ince diktim 4 oldu Dedi . Fakat ben zerre kadar hissetmedim dikişi halbuki bak ayni epidurali
Oglumda da aldım ama resmen dikişlerde hopluyordum. Hastane farkı anestezi uzman farkı varmis baya iki
Dogumda da epidural
Aldım ama ikisi cooook farklıydı kesinlikle dogru yere acilmali epidralin verileceği yer bence benim
Birinci de tam yerine yapılmadı kesmedi Ağrı'mı tam anlamıyla.doktorum bu doğumum da kı hastanenin bur tane anestezi uzmanının cok cok ısının ehli oldugunu soyledi hastane de 4 uzman vardı bana ozellikle bir bey sezeryan doguma
Girecekken çağırıldı vurdu gitti epiduralimi eger yaptıracagim yerde ki uzman iyiyse emin ol sahane bir dogum yasarsın

Yendim cnm burdakilerin sayesinde sende almistin deme yaniii sancii olmuor acilmaya rahat beklenioor yaniii egerkii gec kalmazsam 7 cm de de vurmuorlarrr
Evet canım bende 5 cm de epidural istedim, daha fazla sancıyı çekemedim aç acına.. Epidurali bir bağladılar, ne ağrı kaldı ne sızı
Canım benim çok sağolasın, valla sizlerin destekleriyle de yalnızlığımı da bıraktım, yorgunluğumu da.. Hiç birbirimizi görmesek de ne iyi kalpli insanlar varmış dedim hep, Allah razı olsun Evet çok tuvaletini yapıyor, inşallah atlatır kuzum, yarın yine kan aldırmaya gidicez, ben inşallah hemşire katili olmam Yapamazlarsa yine dışarıdan laboratuara götürcem çocuğumu, dayanamıyorum çnkü artık bu saçmalığa.. Sizler nasılsınız bakalım? Herkesler doğurdu mu kavuştuk mu meleklerimize ?

Kızlar göğüslerimi saydığım halde neden sert hala yanları ? İci sut doluyken tikaniyor mi anlamiyorum cekse bile cabuk birakiyor tekrar tekrar uyanarak emmek istiyor acaba gücü yetmiyor mi sütun göğus ucundan çıkmasına sağarak biberonla verirsem de alışacak diye korkuyorum yaa bu sefer hic yormaz kendini memeyi boşaltmak icin ne yapsam bilemedim
Goguslerimin sisinden uyuyamadım kalktim şagdim uyandi şırıngayla verdim daldı ama şırıngayı memenin yanımdan sokamadım ben becerip

Canım bende bir kaç gün böyle uyudum uyandım ama şimdi 10. gün baya düzeldi geçti, sık sık emdir. Sağmak enim canımı çok acıttı, pompayı daha bugün iade ettim. Sıcak su ile duş al ve sıcak havlu ile tampon yap ama en çok emzir, yoksa şişlik inmiyor. Süt kanalları süt doldduğu için şişiyormuş böyle..

Burdada uzman ama bakalim bana agrinyok ama hiz olur diorlar hani disci gibi agri yok ama elledigini hiz edionya öle diorya bakalim
Ilk dogumda deseydin keske agrim var daha diyedaha diye

Oh buna denir iste prenses dogum diye bence iste banada 4 cm da vurcaz diorlarya hayirlisi bakalim insaAllah ise yarar

Gece tam yatıcakken gazı bezi emmesi hepsi aynı anda tekrar edip duruyor. Üstünede hıçkırık tutuyor sinirden deliriyor küçük hanımefendi :)
Ayyy dimi Minnak kuslar yaa​

Bende deneye deneye başarmııştım canım. Şuan bebişin hem çabuk yoruluyodur hemde ilk gelen süt yoğun oluyor birkaç gün. Ondan tam çekemiyordur. Sıcak duş o sütün yoğunluğuna iyi geliyor ama göğsün doluyken girersen sütü daha fazla indirip iyice şişirebilir göğsünü. Sağdıktan ya da okabildiğince emzirdikten sonra girip masaj yapabilirsin

Oh buna denir iste prenses dogum diye bence iste banada 4 cm da vurcaz diorlarya hayirlisi bakalim insaAllah ise yarar
Epidural cennetten çıkma bence yaa, çok rahat oldu sonrası. Epidural almadan önce sancılarım 156'ya çıkıyordu artık bağırmaktan boğazlarım parçalanmıştı, dedim yok olmayacak bana verin epidurali, verdiler hemen, anında kesildi. Bir yandan da ekstra suni vrdiler daha hızlı açılsın diye, hiç bişey hissetmedim. Herkes de işe yarıyor da sende mi yaramayacak kuzum, yarar tabi ki, şüphen olmasın.

Yook daha doğuramayanlarda üç dört kişi ancak kaldık. Bende yarın inşallah doğum yapıcam bugün kendi gelmezse benim sıpa , yarına aksiyon var :):):)
Güle güle büyüt canım, gazsız geceler...

Cnm sendin deme 21 yasinda ilk dogun ettigin yoksa baska arkadasmi neguzel yaa kucuk yasta cesaret ben utanayim 28 yasindayim Allah var la havle...
İlk doğum 19 yaşında canım.
Şuan 26 yım. Hayırlısı öyle düşünme , Allah demekki böylesini nasip etmiş... O yaştaki annelikle büyüdükçeki olgunluk arasında çook fark var.
Oturup oğlumla ağlıyodum mesela , ne demek istediğini anlayamadıkça :)

Aii bi rahataltzin valla iyiki varsinizz vallaaaaha eh ikinmadaa ne yaptilar pekiii aiii ins bende 4cm cok agri olmazdaa dayanirimm vurulurkenn nasildi agri oldumu önceden ama bence uyusturuorlarr avrupada bu yaggin herkes yapior birdada

Demekki happyyane 21 di masallah 19 ve normal yani neguzell yaa olsun yaa evlat baskaaa Ama sukurku Rabbim verdi yaaa banadaaa ins koklarim buyuturummm o gunlerde gelir

Aynen öyle hayaller hayatlar :) :) yarın belki eşim şehir dışına çıkmak zorunda kalacak bugün geleceksen gel kuzum bak yarın Babişko yokken gelmeye kalkarsan büyük curcuna yaşarız diyorum :/ kontrol filan yok artık kuzum çarşambaya kadar geldi geldi perşembe sabah 8.30 da nst sonrasında yatış yapıcaz yicez sunniyi herhalde

Allahım gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin inşallah da sabaha hayırlı haberlerinizi alalım inşallah :)

15 günlükken 3 damla ile başla demişlerdi bizede

Günaydın bacım geceden gelen bi haber yok :)) biz kapanışı tam kapanış olarak yapıcaz 40 olmadan doğurmak yok artık kızlar lütfen bak vallahi hatrım kalır

Genç anne olmakta ayrı güzeldir mutlaka.. Ama ben 19 da baslasaydimm sonu gelmezdi heralde
F Fatmae20 yok arkadaşım o ben digil im. Nisan anneleri nden biriydi o.

40 da bişey kalmadı zaten.. doğdu doğacak derken 40 İda bitiririz bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…