2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dün doğurmuş papatya evet canım
Benimki kendi gelmezse salı sabahı suyumu patlatcak doktor... O da olmazsa suni alıcam bakalım hayrlısı :KK43:
Canım neden bi hafta daha beklemiyorsun? Benim 40+1 de geldi gelmese bekleyecektik. Hatta doktorum eskiden 43.haftalara kadar beklerdik dedi yani riskli bi durum yoksa bekle bence.

Canım neden bi hafta daha beklemiyorsun? Benim 40+1 de geldi gelmese bekleyecektik. Hatta doktorum eskiden 43.haftalara kadar beklerdik dedi yani riskli bi durum yoksa bekle bence.
Hiç bilmiyorum ki o anki ruh haliylede sormayı unuttum. Sadece ilk gebeliklerde bekliyoruz dedi 40 tan sonra. Bende artık stres oluyorum zaten , ya kakasını yaparsa ya kordon falan dolaşırsa ya suyu biterse diye ondan dolayı kabul ettim sanırım...
İkinci doğumumda da aynı senaryoyla karşılaştım , gebelik şekeri vardı , artık riske atmayalım dedi aynı sıralamayı seçmişti tam 40 haftalık olunca ...
Hem stres , hem heyecan , hem gerginlik hepsini yaşıyorum valla şu ikü gündür. İçim dışım hurma oldu yiye yiye gelesi yok sanırım :):)

Yok canım almıycam epidural diye düşünüyorum. Ama bakalım o an şartlar ne gösterir. Epidural için kan testi istemişlerdi , sorun çıkmamış ama kanım düşük çıkmış 10 bilmiyorum sorun olurmu.
Benim de cumartesi günü epidural sezaryen olacak inşallah kanım 10 doktor sıkıntı olmaz dedi

Hiç bilmiyorum ki o anki ruh haliylede sormayı unuttum. Sadece ilk gebeliklerde bekliyoruz dedi 40 tan sonra. Bende artık stres oluyorum zaten , ya kakasını yaparsa ya kordon falan dolaşırsa ya suyu biterse diye ondan dolayı kabul ettim sanırım...
İkinci doğumumda da aynı senaryoyla karşılaştım , gebelik şekeri vardı , artık riske atmayalım dedi aynı sıralamayı seçmişti tam 40 haftalık olunca ...
Hem stres , hem heyecan , hem gerginlik hepsini yaşıyorum valla şu ikü gündür. İçim dışım hurma oldu yiye yiye gelesi yok sanırım :):)
Canım benim inşallah en kısa sürede biter bu bekleyiş. Doktoruna güveniyorsan sorun yok senin doğumların kolay oluyordu hatırladığım kadarıyla inşallah bunda da zorlanmazsın :)

Evet unutuluyoo. Bebeğini aldığın an bitiyor hersey:anne::anne:
Aldigun annnn herkes dio merak ediomm yaa nasil birsey ama.haklisinnn bak karnimsa bilee nasil aglatiooo birsey olmasin sonra neler alinioo ki biz tasiyoruz Rabbim bizi yarattii biz evladimizi kiyamioruz Rabbim bizi kiyarmii tm vezaamiz gunahimizi cekeriz evlatlarilizi bile cezalandirioriz meselaaa aonra kiyamirouz Rabbimin buyukluyu aiii varyaaa seviorumm
Bu duyguyu bendeee aii yarin 38 sim insaAllah dua edin banadaa

Üç gündür felaket bagirsaklarim. Lavaboya zor yetisiyorum. Bu çok çalışma değil ishalim :110::110: bu kadarı normal mi kii. Şimdiye kadar müdahele etmekde istemedim.. normal seyrini bozarim diye. patates falann yiyeyim barii. :hamarat::hamarat:

X