- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.781
Kullandirtmam aiii guldum bayaa bunlarr bizden nazli yaaa hahahhh ve korkakKorkarım ben dedi. Bi de kendmi kullandıttırmam dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandirtmam aiii guldum bayaa bunlarr bizden nazli yaaa hahahhh ve korkakKorkarım ben dedi. Bi de kendmi kullandıttırmam dedi
Hemen başlanıyo canım. Topuk kanı vermeye götürdüğünüzde sağlık ocağından söylerler :)Ay kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Başlayalim mı acaba cocuk doktoruma randevumuza var daha
Agliorlar deme burda.hemen hastanede yapiorlarr yazikk aiiHemen başlanıyo canım. Topuk kanı vermeye götürdüğünüzde sağlık ocağından söylerler :)
Ayyy nasıl kıyacağız o kan verilirken yaa , çok can yakıcı anneler için...
Hastanede yapılan ayrı canım :):)Agliorlar deme burda.hemen hastanede yapiorlarr yazikk aii
Burda hollandada 8 gun ebe gelio en fasla 8 sast ama ben 3 saat istedim o bakior bize ögretiooo almanyada yok ama burda öleymus salu gelio konusmays ebeeHastanede yapılan ayrı canım :):)
Birde eve gelince doğumdan 3-5 gün sonrasında sağlık ocaklarında yeniden alıyorlar bakamıyorum ben . Bebekten daha çok ağlıyorum kan alınorken bebekten ve aşı zamanlarında
Ben de varımGel bi sarılalım :):) beş kişi ancak ya varız ya yoğuz hadi hayırlısı bakalım . Sıra kimde ??
Ben evdeki bütün hurma lari bitirdim...Hurma da yedim 7-8tane unutmuşum
Korkarım ben dedi. Bi de kendmi kullandıttırmam dedi
biz 7.günde saglik ocagina gittigimizde verdiler gunde 3damla ile başlayin dedilerAy kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Sağlık ocağından verdiler 15. günden sonra başla dedi. günde 3 damla olcak şekilde kullanıyoruz şimdilikAy kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Sağlık ocağından verdiler 15. günden sonra başla dedi. günde 3 damla olcak şekilde kullanıyoruz şimdilikAy kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Evet dimi kalmaz umarım bu sefer cok gözüme battı bu göbek hamile kaldığımda sıfır göbektim bakalım yine olur insaallah oyle :)Ben hep 3.-4. Günde başlamıştım ama öyle sıkı bi korse değil. Hem sıcak tutması için hem toparlamasi icin takmistim. Brincide kalmadiysa göbeğin bundan kalmaz. Kendi vücut yapinla alakali birazda. . İki cocuklu üç cocuklu hayatta gobekle kalmaz kilo da kalmaz merak etme..
Kullan canım , rahatsız olmuyorsan , gün içinde hareketlerini kısıtlamıyorsa , bebek uyurken falan alıştıra alıştıra kullanabilirsin. Bebeğin bakımını yaparken zor olabiliyor daha öncesinden biliyorum :)
Sen de suni sancı almıştın demi kuzum? Suni sancıda ıkınma hissi olmuyor deniliyor ama sen hissetmişin bak ne güzel kişiden kişiye değişiyor heralde . Toplam kaç saat sancı çekmiiştin ?
Sagol CNm Taktım bile evde bir kac çeşit vardı biraz daha rahat olan vardı onu taktım simdilik bir iki hafta sonra daha dar olanını takarım o zmn . Evet suni sancı aldım olmaz mi yaa epidurale ragmen ıkınma bir geldi açılmam en son 6 cm si aradan 15 dk gecti geçmedi anam ikiniykrumHemen başlanıyo canım. Topuk kanı vermeye götürdüğünüzde sağlık ocağından söylerler :)
Ayyy nasıl kıyacağız o kan verilirken yaa , çok can yakıcı anneler için...
Maşallah barekallah , harika olmuş valla herşey... Tşk ederim açıklamaların için , Allah ağız tadıyla büyütmenizi nasip etsin , darısıda biz bekleyen annelere...Evet dimi kalmaz umarım bu sefer cok gözüme battı bu göbek hamile kaldığımda sıfır göbektim bakalım yine olur insaallah oyle :)
Sagol CNm Taktım bile evde bir kac çeşit vardı biraz daha rahat olan vardı onu taktım simdilik bir iki hafta sonra daha dar olanını takarım o zmn . Evet suni sancı aldım olmaz mi yaa epidurale ragmen ıkınma bir geldi açılmam en son 6 cm si aradan 15 dk gecti geçmedi anam ikiniykrum
Ben vajinamda bir baskı yanımda esim
Ve arkadasım vardı muhabbet ediyorduk ayyy doktoru ebeyi
Koşun çağırın Bebek cikiyor dedim ama
Ne panik hemen geldiler
Kontrol bile etmediler direk çatala gittik Can'ım biliyorsun bir gun once yazdım bne sancılarım düzensiz 40/50 ama
Açıklığım 2/3 cm
Civariymis gittim 8.15 sanci serumu takıldı 10.04 de kızım göğsümdeydi epidral aldığım
Halde cok hızlı ilerledi cok sukur doktorum
Bne uc dort saati sürer demistim daha bile
Erken oldu sahane Dedi he bu arada Bebek hala
Tam kanalda değilmiş Dedi doktorum sancılar
Esma'sında Nasıl beceriyorlar bilmiyorum fkt bebegi kanala
Oturtuyorum Dedi üstten göbeğime bir miktar bastırıyor
Bazi bölgelere alttan da parmaklarini sokuyor cok enteresan geldi bana.
Offff deme o asilari kanları yavru kuşumu hastanede her alıyorlar geliyor
Bir yeri bantlanmis.allahım icim
Paramparça o bantlara baktıkça ne olur aglatmayın diyerek veriyorum
Her defasında :) Hemsire de bebegi getirince artık beni rahatlatmak icin mi bilmiyorum annesi hemen sustu hic aglamadı diyordu ) simdi diğeri topuk kanı var ben girmem esim girer belki odaya ya hic kıyamıyorum
Ben bu kuşuma oglum da daha cesurdum sanki
Hayaller hayatlar :):)Mesela şu an sancılar başlasaaaa
düzene girseeeee
açılmalar olsaaaaaa
Sabaha yağışımız yapılsaaaaa
Gider gitmez doğuruverseekkk
oohhhhh
Zaten şurda bi avuç hamiş kaldık
Hadi hayırlısı inşallah
Durduk durduk bacım , sabaha kadar daha durun bakalım :):)
Benimde planda bu gece sabaha karşı , sancılanıp mesai saatinde doğurmak var ama dur bakalım :):)
İnşallah , herşey gönlünce olur herşey...
Allahım gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin inşallah da sabaha hayırlı haberlerinizi alalım inşallah :)Mesela şu an sancılar başlasaaaa
düzene girseeeee
açılmalar olsaaaaaa
Sabaha yağışımız yapılsaaaaa
Gider gitmez doğuruverseekkk
oohhhhh
Zaten şurda bi avuç hamiş kaldık
Hadi hayırlısı inşallah
15 günlükken 3 damla ile başla demişlerdi bizedeAy kızlar birde bize hastaneden çıkarken reçeteye Bebek icn devit yaZmislar ne zmn başlayacağız sanki hemen başlanmıyordu Anlamadim
Cnm sendin deme 21 yasinda ilk dogun ettigin yoksa baska arkadasmi neguzel yaa kucuk yasta cesaret ben utanayim 28 yasindayim Allah var la havle...Maşallah barekallah , harika olmuş valla herşey... Tşk ederim açıklamaların için , Allah ağız tadıyla büyütmenizi nasip etsin , darısıda biz bekleyen annelere...
Ya neguzel bi dogum olmus demek epedurale karsi ikinmayi hizettin o guzelmis iste mesela dikis olsaydi hizetmiyecektin takiliya daha epedural kapatmadilarsa tabi hahhaEvet dimi kalmaz umarım bu sefer cok gözüme battı bu göbek hamile kaldığımda sıfır göbektim bakalım yine olur insaallah oyle :)
Sagol CNm Taktım bile evde bir kac çeşit vardı biraz daha rahat olan vardı onu taktım simdilik bir iki hafta sonra daha dar olanını takarım o zmn . Evet suni sancı aldım olmaz mi yaa epidurale ragmen ıkınma bir geldi açılmam en son 6 cm si aradan 15 dk gecti geçmedi anam ikiniykrum
Ben vajinamda bir baskı yanımda esim
Ve arkadasım vardı muhabbet ediyorduk ayyy doktoru ebeyi
Koşun çağırın Bebek cikiyor dedim ama
Ne panik hemen geldiler
Kontrol bile etmediler direk çatala gittik Can'ım biliyorsun bir gun once yazdım bne sancılarım düzensiz 40/50 ama
Açıklığım 2/3 cm
Civariymis gittim 8.15 sanci serumu takıldı 10.04 de kızım göğsümdeydi epidral aldığım
Halde cok hızlı ilerledi cok sukur doktorum
Bne uc dort saati sürer demistim daha bile
Erken oldu sahane Dedi he bu arada Bebek hala
Tam kanalda değilmiş Dedi doktorum sancılar
Esma'sında Nasıl beceriyorlar bilmiyorum fkt bebegi kanala
Oturtuyorum Dedi üstten göbeğime bir miktar bastırıyor
Bazi bölgelere alttan da parmaklarini sokuyor cok enteresan geldi bana.
Offff deme o asilari kanları yavru kuşumu hastanede her alıyorlar geliyor
Bir yeri bantlanmis.allahım icim
Paramparça o bantlara baktıkça ne olur aglatmayın diyerek veriyorum
Her defasında :) Hemsire de bebegi getirince artık beni rahatlatmak icin mi bilmiyorum annesi hemen sustu hic aglamadı diyordu ) simdi diğeri topuk kanı var ben girmem esim girer belki odaya ya hic kıyamıyorum
Ben bu kuşuma oglum da daha cesurdum sanki