2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Canm Allah razı olsn sennkinide Allahm analı babalı büyütsün hepimznkinide.Oy nasıl bi duyguymuş böyle.Annelern büyün dedklerine hak verdim çok zor ama çok güzel o nası olur derdim.Şükür yaşadık

İnşallah seninki gibi kolay bi doğum olur canım sağolasın...
Sende sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. Normaldir bence kakası

Azaldı diyodu doğum yapan anneler , bende çözemedim ama gün içinde bir durgun bi coşuyo benim kızda.
O işte kendimi fil gibi hissederken pek tat vermiyo yaa zaten , durduk durduk birkaç gün daha duralım bakalım :)

Kakasını sancılanmadığı sürece 7-8 güne kadar yapmaması normal diyor canım doktorlar.
Belli eder zaten bebek zorlanırsa ,ağlamalarıyla :):)
Gazını uyudu diye çıkarmamazlık yapma ama sonra daha zor oluyor. Aslında doğru olanı emme işi hemen bittikten sonra bebeği yere bile koymadan göğse yatırıp gaz çıkarma işine geçmekmiş. Dün bir ebenin sitesinde izlemiştim. O zaman gaz inmeden çıkarmış oluyomuşuz...

Huuhhuu maşallah bakk herşeyi tek başına başarmış bir anne var şuan karşımızda :):)
Atlatır inşallah canım kısa sürede beslenmesi ve dışkılaması iyi diyosun çünkü
Az kalmış yaaa gelmenizede , sizin adınıza sevindim . Güzel günleriniz olsun inşallah...

Valla ben biri zor yaptım üçe nasıl dayanılır düşünemiyorum. Ben olsam kocayı boşardım garanti korunma yöntemi şaka bi yana allah bağışlasın dr lar en iyisi kondom der her zaman
Kız bana garantili bisey lazım . Hani Onuda kullanırız ama . Et ete değmen olmuyor bakalım doktor ne diyecek ona göre karar verecem

Canm sen ne yaptn takip edemedm doğurmadn mı papatyada doğurmuş deil mi

Canım bende uyursa çıkarmıyorum gazını, sıkışırsa zaten uyanıyor ya da hiç dalamıyor. Kaka yapmaması normal canım birkaç gün bekleyebilirsin. Oğlumdayken dr bir haftaya kadar normal demişti. Arada poposunu uyar varsa yapar ve doğru ıkınmayı öğrenir demişti. Uyardığımda yapıp rahatlıyordu. Şimdi bebişimede yapıyorum çok huzursuz olduğunda. Hiçbir bebek hiçbir kurala uymuyor kuzum, içgüdülerin çevredekilerden daha kuvvetli inan :)
Çatlak varmı kii.. Rabbim kolaylik versin. Göğüs acisida ayrı zor..
Yok canım, ilk zamanlar oldu ucunda ama sütümle masaj yaparak geçti. Valla hergün yeni bişey öğreniyoruz, hayırlısı artık :)
Canım süt depolanan bisey değil ki eksisin,bebek emdikce onun ihtiyacına göre üretiliyor böyle bisey mümkün değil,sen bakma soylenenlere
Bencede öyle canım, bi de içim içimi yedi ya, en sob tadına baktım bişey yoktu şükür
Seninde mi durduk yere başlıyor ağrısı canım? Tek taraflı ve göğsüm sert olmasada ağrıyor. Çok zor bişeymiş ya.. Biberona çabuk alışıyolar ben oğlumda çok çektim, emmedikçe sağıp verdim. Ama sütünü sağıp göğsünü emzirirken şırınga ile yan tarafından sıkabilirsin. Ben ilk ağız sütünü çekerken ağlamasın ve göğsüm uyarılsın diye öyle yapmıştım.

Ben ağrıya raziyim ya hiç biberon şırınga vs şeylere girmeyeyim canım,ilk günler biberon verdim diye çok pişman oldum zaten, benim her iki göğsümde kahverengi kısmı komple sizliyo ve sızı hiç geçmiyor

Aynen canım hiçbir hesabım yok malesef. Bu saatte burdan başka sorabileceğim bir yerde yok, eşimde kendi havasında sinirlerim bozuldu iyice
Merhaba cnm ben de nisan annelerindeyim 4 bebisimi bekliyorum ins. Anne sutu bi mucize diyerek baslamak istiyorum asla eksimez bayatlamaz cunku sen emzirmeye basladiginda damarlardan glir ohle gunlerce memede beklemez yani sirkulasyonlu gibi dusun surekli yer degistirdigini bohle seyler dusunme gozsundeki aci sizi ilk ahlarda normal cunku damar kanal vs daralma gebisleme sut toplama gibi isler yaptigi icin ilk zamanlar bu tarz sanci sizi oluyo gule hule buyut bebisini

Neguzel 4duncumu normalmi dogum olcak peki

Kesinlikle öyle canım, amin inşallah :)
Şırıngayı göğsünü emerken göğüs ucunun yanından sıkıyosun canım sadece şırıngadan beslemediğin için sıkıntı olmuyor. Farketmiyor bebişler. Zorda kalırsan aklında olsun sadece. Bunda öyle yaptım bende. Süt geldikçe daha da istekli emdi :) Keşke oğlumdayken de bunu biliyor olsaydım belki daha uzun süre anne sütü alabilirdi. Biberon bazı bebeklerde direkt alışkanlık haline geliyor malesef.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, Allah sağlıcakla kavustursun inşallah:) ilkinde sağarak verdiğimden mi bilmiyorum ama hiç böyle olmamıştı. Dünden beri bu ağrı mahvetti. Az önce sıcak duşa girdim belki rahatlar diye ama halen ağrıyor sol taraf. Kas ağrısı gibi değişik bir ağrı var. İnşallah çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…