2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen şu haftasonunu bir atlatsaydık hayırlısıyla

Aynen öyle bende mesai saatinde olsun istiyorum hafta sonu olmasın :/ benim sarı nişan devam ediyor parça parça gelmeye 5 oldu geldiği azıcık azıcık. Kendi sancımızla gitsek ne güzel olur ama hayırlısı işte yazılı olanı yaşıcaz eninde sonunda, yaptıklarımız hep boşa telaş :)) yapmadan da olmuyor :)))

Beklemeyecek misin canım hemen salı başlatacak mı, neden bu kadar acele ediyor ki dt
40 hafta oluyor tam o gün. Diğer doğumlardan kalma bile olsa açıklığın vardır dedi. Benim doktor ilk gebeliklerde bekliyomuş 40 tan sonra valla bende sormayı akıl edemedim o an :) niye doğurmam lazım o gün diye. Bakalım ne bekliyor

Hahah zaten doktor yanında bişi sormuyorsun ki aklına gelmiyor. Bakalım pzt bize ne diyecek. Çok heyecanlıyım

ay canım sagol ya icimi rahatlattin bende de bazenleri iliskide aci yanma oluyorduama hamilelikte baya bi azaldi zaten bendeki libido nirvanalardaydi:)inşallah bende de güzel olur cok tesekkurederim:)
İnşallah gönlünce olur canım. Olumlu yönde etki gören de çok, inşallah seninde öyle olur.
Hayırlı olsun canım, Allahın izniyle kendi sancın başlarda gidersin inşallah..
Mart anneleride sezonu kapatıyor yavaştan desene :) hep bizden önceki ayların annelerini takip ediyordum, şimdi bizden de geçti doğumlar, zaman su gibi gerçekten :)
Hayırlısıyla sağlıcakla bir avazda kurtulun inşallah hepinizde :)

A Albeni7 once suyun patlatilmasi bana daha avantajli gorundu direkt suni sancidansa.
Ben de bunu bir sorayim doktora.
Ay Allahim kendiliginden gelseler dogal dogal ne hos olur.
İkinci doğumunda da öyle olmuştu canımda sancım artmadı , bebeğin kalp atışı yavaşladı o yüzden suni sancı almıştım. Bunda umarım kendi sancımızla olur . Bende sizin gibi düşünüyorum...

Amin kardeşim çok sağol... İnşallah öule olur...
Mart annelerinde 3-4 kişi ancak kaldık büyüdü bile maşallah sizin bebekler :):)

A Albeni7 once suyun patlatilmasi bana daha avantajli gorundu direkt suni sancidansa.
Ben de bunu bir sorayim doktora.
Ay Allahim kendiliginden gelseler dogal dogal ne hos olur.
Ben suni sancidan korkuyordum ama 120deki sancilari yatakta fazla zotlanmadim korkmayin bence ama aculma olmadi sezeryan oldu bana su avantaji oldu hemen sut geldi

Kızlar son günlerinizin tadını çıkarın.ben 3 çocuktan sonra başka olmasını istemiyoruz.korunmak için siz olsanız neyi seçerdiniz ?

Sütüm geldi çok şükür spinal anestezinin avantajını yaşadım yani. Hemen emzirdim. Ama tabi hemen duş alamadığım için çok gelmiyordu. Bugün duşa başladım. İndi göğsüme sütler:)hepimizin bol sütlü günleri olsun inşallahhh:))

O bizdede en büyük sorun.. napicazz..
Diyorum adamı birakicam kesin cozumm..
Spiralle hamile kalıp , doğurmak üzere olan bir kadın olarak önermem kızlar :):) fsrklı yöntemler deneyeceğiz artık...
Hep biz kadınlar korunuyo , kaygıya kalıyo yaaa azcıkda adamlar korksun dimi ama...
Emzirirken kullanılabilecek doğum kontrol haplarıda varmış canım doktorun bilgilendirir, o zamana kadarda prezervatif kullanılacak sanırım... Başka napılabilir bilmiyorum valla. Şimdiden kaygısındayım ben de , aklım oynuyo ya bidaha hamile kalırsam diye. jtaime020626

Ben suni sancidan korkuyordum ama 120deki sancilari yatakta fazla zotlanmadim korkmayin bence ama aculma olmadi sezeryan oldu bana su avantaji oldu hemen sut geldi
Sizdemi gününüz dolduğundan suni sancı almıştınız ki ?
Açıklık olmadan mı başladılar , suni sancıya

Oyyy severim sizi yaaa , tatlanmaya başladı bile desenee :):) ele geliyodur artık miniğimiZz
Hemde nasılll tatlı maşallah :) 2950 doğdu zaten, bir de ilk doğduklarında ayakları kolları hep karınlarına çekerek top gibi duruyolar ya daha da minik görünüyolar :) şimdi açıldık azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…