-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.621
canım z.yagi sürsene pamuga dokup onden arkaya dogru yagla ben oyle yapiyorum keske usenmeyip onceden yapmaya baslasaydim
Son hazirliklari yap bence cbm sen bak bi böle ai heycanli suyu patlaticiak deyince irkici gelio nasil yapacakBen daha doğurmadım :):)
Nst de sancılar 40 ı geçmedi ve düzensizdi herzamanki gibi
Fırsat bu fırsat bugün bollca gezeyim dedim. Salıya kadar kendi gelmezse kızım , Allah ın izni ile önce suyumu patlatıcak doktor , sancı bekliycez sonra olmazsa suni sancı alacağım.
Salı günü kavuşacağım bende inşallah ... Şuan için rahatı yerinde küçük hanımın , bende heyecan yaptım sanki iki günümün kaldığını öğrenince...
Allah hepimizi sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah , teyzeler ...
Merhaba açılma var mıydı neye göre suyu patlatıcak ben de düşündüm o yöntemi ama açılmam hiç yok sıfır olmaz diyorlarBen daha doğurmadım :):)
Fırsat bu fırsat bugün bollca gezeyim dedim. Salıya kadar kendi gelmezse kızım , Allah ın izni ile önce suyumu patlatıcak doktor , sancı bekliycez sonra olmazsa suni sancı alacağım.
Salı günü kavuşacağım bende inşallah ... Şuan için rahatı yerinde küçük hanımın , bende heyecan yaptım sanki iki günümün kaldığını öğrenince...
Canım herhangi gibi bişey Yok yapacak.zaten dikiş’te yapısal bisey benim etim yumuşak olduğu icin çok şükür dikişim olmadı.3 doğumumda güzeldi yani çok şükür Rabbime.maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadece
Yok Canim. Korkmana gerek Yok.ıkınacagın zaman ebeler söylüyor bebeğin kafası çıktığı an zaten artık ıkınmıyorsun.ebeler çekip çıkarıyor.Masallah ya tabikide Rabbim.var o yardim edioo ama epedursl.almadiniz özeniom yaaa
Ama o cikis ani o samci kadar degildir galiba ben alabilirdem.epedural kapatilcakk ta ikinmada ondannnn yapamassam diye korkuom
Saol canım darısı sizlere inşallah.Hahahahaha çok güldüm yaaa :)) Hadi bakalım :)) doğur da gel kız, özensin bizim kuzular da :))) bak diyelim gördünüz mü arkadaş nasılda geldi ne güzel de geldi :)))
Oyyy maşallah :) canım beniimmm çok sevindim :) sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün kuzucuk maşallah :) hayırlı evlat olsun inşallah :) bakalım bizimde Perşembe’ye kadar vaktimiz var geldi geldi gelmedi popişe yicez sunniyi bi aksilik olmazsa normal görünüyor hala ama nasıl sağlıkla gelecekse :) o yüzden bu konforu duyduğum iyi oldu :)) sütün geldi mi alışabildiniz mi kuzucukla?? Bol sütlü gazsız sıkıntısız günleriniz olsun :)
Son zamanlar geçmiyormuş hiç günler, elbet gelecek tabiki :)
jtaime020626 canımm maşallah size nasıl güzel olmuş doğumun:) güzel sağlıklı musmutlu günleriniz olsun artık minik prensesle yeni evinizde yeni hayatınızda :))
masaji yapmadim ben hic niyetim vardi ama cok zor olur sanki doktor yaglasan da olur demisti bide iliski oluyosa masaja gerek yok demistiSadece yağ sürmek yeter mi masaja gerek yok mu bilmemedim ki insan ulaşamıyor zaten pek oralara
Ben daha doğurmadım :):)
Acaba hindistan cevizi yağı da olur mu marketten alınan zeytinyağ var komilimasaji yapmadim ben hic niyetim vardi ama cok zor olur sanki doktor yaglasan da olur demisti bide iliski oluyosa masaja gerek yok demisti
Farketmiyosun canım suyu patşattığını , daha önceki doğumda da patlatmışlardı. Ağrı sızı yok su patlatmadaSon hazirliklari yap bence cbm sen bak bi böle ai heycanli suyu patlaticiak deyince irkici gelio nasil yapacak
bana has diye belirtmedi canım evde vardi yani ne kadar has bilemiyorum ama kullaniyorum ben onu sende evdekini sur ya nolacak hindistan cevizide olur belki ama tahris edebikir mi ki z.yağı bisey yapmaz ama fabrikasyonda olsa maksat yunusatmak icine yapmicaksin zaten iliskiye devam edebiliyoudun ben catidan sonra korkuyorumAcaba hindistan cevizi yağı da olur mu marketten alınan zeytinyağ var komilio olmaz sanırım
Açılmaya bakmadı canım bugün , salı günü bakacakmış. 40 tan sonra bekletmiyormuş benim doktorum sadece ilk gebeliklerde bekliyorum dediMerhaba açılma var mıydı neye göre suyu patlatıcak ben de düşündüm o yöntemi ama açılmam hiç yok sıfır olmaz diyorlar
Geçse mi iyi geçmese mi bilemedim kuzum , bi stres panik falan oldum :):)
İnşallah kardeşim , inşallah...Az kaldı ınsallahh ben bile heyecan yaptım senin adına. .. bir avazda doguralim hepimiz inş. .
İnşallah kardeşim , inşallah...
Sezeryan doğum bekleyen anneler gibi oldum , ağrı yok sancı yok. salı gel doğur diyo nasıl olacaksa :):):)
Gerçekten çok yorucu olur ama çok tatlı değer uğraşa =)canim bizbunu dun yaptik halasiyla ama cook yorucuydu
bana has diye belirtmedi canım evde vardi yani ne kadar has bilemiyorum ama kullaniyorum ben onu sende evdekini sur ya nolacak hindistan cevizide olur belki ama tahris edebikir mi ki z.yağı bisey yapmaz ama fabrikasyonda olsa maksat yunusatmak icine yapmicaksin zaten iliskiye devam edebiliyoudun ben catidan sonra korkuyorum
Hadi hayırlısı kolay sağlıklı bir doğum olur inş kurtuluyorsun işte bi yandan :)Açılmaya bakmadı canım bugün , salı günü bakacakmış. 40 tan sonra bekletmiyormuş benim doktorum sadece ilk gebeliklerde bekliyorum dedi
Benim bu üçüncü , vardır açılman deyip o yöntemi seçti. Valla bende şaşkınım ağrı sızı olmadan nasıl olacak bakalım :):)
Beklemeyecek misin canım hemen salı başlatacak mı, neden bu kadar acele ediyor ki dtİnşallah kardeşim , inşallah...
Sezeryan doğum bekleyen anneler gibi oldum , ağrı yok sancı yok. salı gel doğur diyo nasıl olacaksa :):):)