- 7 Şubat 2016
- 257
- 207
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.661
Bende 15 gün önce spinal anesteziyle dogum yaptım. Acıkcası korkulacak bişey yok. Arada midem falan bulandı ama hemen müdehale ediyorlar oksijen falan verip. Dikildiğini hissetmiyorsun direk. Ne oldugunu anlamıyorsun zaten
Spiralle hamile kalıp , doğurmak üzere olan bir kadın olarak önermem kızlar :):) fsrklı yöntemler deneyeceğiz artık...
Hep biz kadınlar korunuyo , kaygıya kalıyo yaaa azcıkda adamlar korksun dimi ama...
Emzirirken kullanılabilecek doğum kontrol haplarıda varmış canım doktorun bilgilendirir, o zamana kadarda prezervatif kullanılacak sanırım... Başka napılabilir bilmiyorum valla. Şimdiden kaygısındayım ben de , aklım oynuyo ya bidaha hamile kalırsam diye.@jtaime020626
Kızlar son günlerinizin tadını çıkarın.ben 3 çocuktan sonra başka olmasını istemiyoruz.korunmak için siz olsanız neyi seçerdiniz ?
Rabbim dileyene versin.. bize vermesin artikSpiralle de kaldıysan vay halimize. . Ben ilaclada Spiralle de kalırım gibi geliyoo.. korkuyorum gerçekten. Kordon baglatmak nasıl olur acaba. Bir sürü hükmü var. Kimi eşin izin verdirten sonra caiz diyo. Kimi kesinlikle caiz değil diyo..
Senin bedenin senin kararın eşine 3 çocuk vermişsin kararı sen vericeksin tabiki caiz mi değil mi düşünme bence
Ben onu sordum canım doktorumada , yaşın küçük daha bağlayamayız dedi. Türkiyede sanırım 30 veya 35 yaş altı olmuyo... Birde onun için sezeryan doğum veya ayrı bir ameliyat lazımmış...Rabbim dileyene versin.. bize vermesin artikSpiralle de kaldıysan vay halimize. . Ben ilaclada Spiralle de kalırım gibi geliyoo.. korkuyorum gerçekten. Kordon baglatmak nasıl olur acaba. Bir sürü hükmü var. Kimi eşin izin verdirten sonra caiz diyo. Kimi kesinlikle caiz değil diyo..
Yok henüz biri belirtiS
Sizin nişanınız falan geldimi?
Ben onu sordum canım doktorumada , yaşın küçük daha bağlayamayız dedi. Türkiyede sanırım 30 veya 35 yaş altı olmuyo... Birde onun için sezeryan doğum veya ayrı bir ameliyat lazımmış...
Sen yurtdışındasın , orada şartlar farklı olabilir isteğe bağlı falan ama dediğin gibi birde işin dini boyutu var , kimileri üç çocuktan sonra bağlanabilr diyor , kimisi hiç olmaz caiz değil diyor. Valla napcaz bende bilmiyorum :) diğerleride tek atış benim hamileliklerin . :):)
Rabbim isteyenlere nasip etsin , bizimkilerede hayırlı uzun ömür inşallah...
Sen ne ile korunmayı düşünüyosun canım?
Şap atalım yemeklereBenim hamileliklerimde oyle. İlk ay kalmadıysam ikinci ay hamileydim.. sonuncusu supriz di zaten.. şimdi korkuyorum haliyle.. bende bilmiyorum. İlacı unuturum ben kendimi biliyorum. Spirallede kalanlar biliyorum bir sürü.. ne yapacağız
Kesin çözüm adamları birakicaz
Hayırlısı cnm hakkında bilmiyorum o yöntemi ama sağlıklıdır inşKız ben 4.yu doğuruyorum. . 9.5 yılda 4 çocuk yoruldumm.. artık inziva ya çekileyim dogurma konusunda. Kordon olayını ciddi ciddi düşünüyorum ama.. en garantilisi gibi geliyo..
Şap atalım yemeklere
Noldunu anlayamasınlar en iyisi... Ben sanırım hap kullanıcam çünkü condom da bana riskli geliyor , patlar , delinir Allah muhafaza.
Happyanne ve @albeni07 yasiniz kacki
Ya bu bebek vajinami yirtacak bu normalmi canim aciorr agliommm
Kordon için Sezeryan olman lazımKız ben 4.yu doğuruyorum. . 9.5 yılda 4 çocuk yoruldumm.. artık inziva ya çekileyim dogurma konusunda. Kordon olayını ciddi ciddi düşünüyorum ama.. en garantilisi gibi geliyo..
Ayy sen ciddimisiin :):):)Kızlar doğum yaptım bugün şükür katinanin dediği gibi herkes bu gece iliskiye girsin bende dün girdim zorla kandirdik kocayi
Canim sabahduzenli sanci olunca geldim açıklık 2 olmasina ragmen birakmadilar yine dayadilar suniyi açıklık içinAyy sen ciddimisiin :):):)
Ne ara doğrdun bacım maşallah gözün aydınn