-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.601
D Deli_manya kuzum nasılsın , doğum yaptın inşallah . sende bebekte iyisinizdir...
Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım 2710 doğdu seninki kaç kiloCnm buyur buyur aii mis kokulu nekadar dogdu kilosu benimkide minik ama.olsun
Benimde ilki geneldi ikinci epidural oldu ve şuan diyorumki ben anneligi o hissi duyguyu yeni tatmisim inanılmaz güzel ağlama sesini duyman göğsüne koymaları bende tedirgindim ama diyorumki iyi ki boyle olmuş eminim sende ayni şeyleri hissedeceksinHerkese merhaba. Bende çarşamba günü sezeryanla kızımı dünyaya getircem allah izin verirse..
İlk doğumumda genel anestezi olmuştum,oğlumu hemen emziremedim. Sütüm gelmedi sarılık olduk.
Bu sefer epidural olacak ama çok korkuyorum o bebeğin çekilmesi falan hissediliyormuş ya.. acı değil ama o dokunulma hissi falan.
Ben 37 kene 2403 gr di cnm bilmiom 40 haftada dogarsa 3 olur diorlar ama bakalimCanım 2710 doğdu seninki kaç kilo
Canim aramızda 1 gün var :) bende de hiç belirti yok ki bu zamana kadar hiç ağrım bile olmadı :) bende bekliyorum ama bakalım hayırlısı :)Merhaba
bu forum da çok heyecanlıymış herkesin son günleri ve bekliyor benim gibi hiç açılma yok belirti yok neyi bekliyorum bilmiyorum ama allahtan ümit kesilmez
Bende 38 haftada doğum yaptım ultrasyonda 2900 çıkıyordu 2700 doğduBen 37 kene 2403 gr di cnm bilmiom 40 haftada dogarsa 3 olur diorlar ama bakalim
Sen de mi normal düşünüyorsun? Çatı muayenesi oldun mu nasıl dedi dr olduysanCanim aramızda 1 gün var :) bende de hiç belirti yok ki bu zamana kadar hiç ağrım bile olmadı :) bende bekliyorum ama bakalım hayırlısı :)
Peki öüsadenizle birşey sorsam.. şimdi iğne yapıp omuza kadar bir şey takıyorlarmış. O nasıl çıkarılıyor? Ben sonda takılacağında bile ortalığı yıkıyorum da.. bir de o dokunulma hissi nasıl bir şey? Yani acı hissetmeden dikildiğini hissetmek falan?Benimde ilki geneldi ikinci epidural oldu ve şuan diyorumki ben anneligi o hissi duyguyu yeni tatmisim inanılmaz güzel ağlama sesini duyman göğsüne koymaları bende tedirgindim ama diyorumki iyi ki boyle olmuş eminim sende ayni şeyleri hissedeceksin
Canım herkesin bünyesi farklı. Ben o yönde olumlu etkilenen taraftayım. İlişkide ve adette şiddetli ağrı vs yaşıyodum ama doğum sonrası ağrı sancı kalmadı, tadını alabildim. İz zaten belli belirsiz kalmıştı. Bazıları gerçekten sorun yaşasada kimiside çok abartı geliyor bana. Herkeste bir olmaz. Belki kesi bile olmayacak sende, doğum anında belli olur o.canım dikisten sonraki iliskiler icin korkuyorum cok okumamaya calissamda insanlar yasadiklarini paylasonca olumsuz seyler okudum o da tedirgin ediyor beni
Oyy gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)Canım evet dün sabah 9.30 da normal doğumla kavuştuk meleğimize.Darısı size.
Evet canim ama çatı muayanesi olmadım devlette sancı olunca yapıyorlar . Sen oldun mu acaba? Bide yürüyüş falan yapıyor musun ? Ben ne yapsam boş hiç bir yerim agrimiyof bile bi guc geldi bana masAllah :))Sen de mi normal düşünüyorsun? Çatı muayenesi oldun mu nasıl dedi dr olduysan
ay canım sagol ya icimi rahatlattin bende de bazenleri iliskide aci yanma oluyorduama hamilelikte baya bi azaldi zaten bendeki libido nirvanalardaydi:)inşallah bende de güzel olur cok tesekkurederim:)Canım herkesin bünyesi farklı. Ben o yönde olumlu etkilenen taraftayım. İlişkide ve adette şiddetli ağrı vs yaşıyodum ama doğum sonrası ağrı sancı kalmadı, tadını alabildim. İz zaten belli belirsiz kalmıştı. Bazıları gerçekten sorun yaşasada kimiside çok abartı geliyor bana. Herkeste bir olmaz. Belki kesi bile olmayacak sende, doğum anında belli olur o.
Oyy gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)
canim bizbunu dun yaptik halasiyla ama cook yorucuyduKızlar bekledim kızın geleceği yok. Çıktım ben gezmeye gidiyorum =) şeker yaptıran var mı aranızda, normalde 40ımda mevlütte yaptırım diyordm. Sıkıldım beklemekten. Bari gideyim de şeker yaptram, doğumdan sonra gelenlere de veririz dedim. Bebek belki şekerlerini görünce heyecan yapar, daha fazla beklemez. Daha neler göreceğiz
Takvimim de gitmiş. Oh maşallahhhhh
Evet canim ama çatı muayanesi olmadım devlette sancı olunca yapıyorlar . Sen oldun mu acaba? Bide yürüyüş falan yapıyor musun ? Ben ne yapsam boş hiç bir yerim agrimiyof bile bi guc geldi bana masAllah :))
canım z.yagi sürsene pamuga dokup onden arkaya dogru yagla ben oyle yapiyorum keske usenmeyip onceden yapmaya baslasaydimDün yaptı evet ama ondan sonra biraz biraz ağrılarım arttı benim bir de moralimi bozdu doğumum çok uzun olurmuş yırtığım olurmuş diye çok müsait değilmişim falan
Bende 15 gün önce spinal anesteziyle dogum yaptım. Acıkcası korkulacak bişey yok. Arada midem falan bulandı ama hemen müdehale ediyorlar oksijen falan verip. Dikildiğini hissetmiyorsun direk. Ne oldugunu anlamıyorsun zatenPeki öüsadenizle birşey sorsam.. şimdi iğne yapıp omuza kadar bir şey takıyorlarmış. O nasıl çıkarılıyor? Ben sonda takılacağında bile ortalığı yıkıyorum da.. bir de o dokunulma hissi nasıl bir şey? Yani acı hissetmeden dikildiğini hissetmek falan?