2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben daha doğurmadım :):)
Nst de sancılar 40 ı geçmedi ve düzensizdi herzamanki gibi :halay:
Fırsat bu fırsat bugün bollca gezeyim dedim. Salıya kadar kendi gelmezse kızım , Allah ın izni ile önce suyumu patlatıcak doktor , sancı bekliycez sonra olmazsa suni sancı alacağım.
Salı günü kavuşacağım bende inşallah ... Şuan için rahatı yerinde küçük hanımın , bende heyecan yaptım sanki iki günümün kaldığını öğrenince...

Allah hepimizi sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah , teyzeler ...:KK200:
Son hazirliklari yap bence cbm sen bak bi böle ai heycanli suyu patlaticiak deyince irkici gelio nasil yapacak

Fırsat bu fırsat bugün bollca gezeyim dedim. Salıya kadar kendi gelmezse kızım , Allah ın izni ile önce suyumu patlatıcak doktor , sancı bekliycez sonra olmazsa suni sancı alacağım.
Salı günü kavuşacağım bende inşallah ... Şuan için rahatı yerinde küçük hanımın , bende heyecan yaptım sanki iki günümün kaldığını öğrenince...

Merhaba açılma var mıydı neye göre suyu patlatıcak ben de düşündüm o yöntemi ama açılmam hiç yok sıfır olmaz diyorlar

maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadece
Canım herhangi gibi bişey Yok yapacak.zaten dikiş’te yapısal bisey benim etim yumuşak olduğu icin çok şükür dikişim olmadı.3 doğumumda güzeldi yani çok şükür Rabbime.

Masallah ya tabikide Rabbim.var o yardim edioo ama epedursl.almadiniz özeniom yaaa
Ama o cikis ani o samci kadar degildir galiba ben alabilirdem.epedural kapatilcakk ta ikinmada ondannnn yapamassam diye korkuom
Yok Canim. Korkmana gerek Yok.ıkınacagın zaman ebeler söylüyor bebeğin kafası çıktığı an zaten artık ıkınmıyorsun.ebeler çekip çıkarıyor.

Hahahahaha çok güldüm yaaa :)) Hadi bakalım :)) doğur da gel kız, özensin bizim kuzular da :))) bak diyelim gördünüz mü arkadaş nasılda geldi ne güzel de geldi :)))

Oyyy maşallah :) canım beniimmm çok sevindim :) sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün kuzucuk maşallah :) hayırlı evlat olsun inşallah :) bakalım bizimde Perşembe’ye kadar vaktimiz var geldi geldi gelmedi popişe yicez sunniyi bi aksilik olmazsa normal görünüyor hala ama nasıl sağlıkla gelecekse :) o yüzden bu konforu duyduğum iyi oldu :)) sütün geldi mi alışabildiniz mi kuzucukla?? Bol sütlü gazsız sıkıntısız günleriniz olsun :)

Son zamanlar geçmiyormuş hiç günler, elbet gelecek tabiki :)
jtaime020626 jtaime020626 canımm maşallah size nasıl güzel olmuş doğumun:) güzel sağlıklı musmutlu günleriniz olsun artık minik prensesle yeni evinizde yeni hayatınızda :))
Saol canım darısı sizlere inşallah.

Az kaldı ınsallahh ben bile heyecan yaptım senin adına. .. bir avazda doguralim hepimiz inş. .

Acaba hindistan cevizi yağı da olur mu marketten alınan zeytinyağ var komili :KK70: o olmaz sanırım
bana has diye belirtmedi canım evde vardi yani ne kadar has bilemiyorum ama kullaniyorum ben onu sende evdekini sur ya nolacak hindistan cevizide olur belki ama tahris edebikir mi ki z.yağı bisey yapmaz ama fabrikasyonda olsa maksat yunusatmak icine yapmicaksin zaten iliskiye devam edebiliyoudun ben catidan sonra korkuyorum

A Albeni7 wuhhuuuuuuu sen en geç salı ben en geç perşembe kavuşuyoruz artık geldik yolun sonuna desene :)) sağ Salim gelsinler inşallah hayırlısıyla bi avazda alalım kucağımıza :) şimdi günler iyice geçmek bilmez :KK48:

Merhaba açılma var mıydı neye göre suyu patlatıcak ben de düşündüm o yöntemi ama açılmam hiç yok sıfır olmaz diyorlar
Açılmaya bakmadı canım bugün , salı günü bakacakmış. 40 tan sonra bekletmiyormuş benim doktorum sadece ilk gebeliklerde bekliyorum dedi
Benim bu üçüncü , vardır açılman deyip o yöntemi seçti. Valla bende şaşkınım ağrı sızı olmadan nasıl olacak bakalım :):)

A Albeni7 wuhhuuuuuuu sen en geç salı ben en geç perşembe kavuşuyoruz artık geldik yolun sonuna desene :)) sağ Salim gelsinler inşallah hayırlısıyla bi avazda alalım kucağımıza :) şimdi günler iyice geçmek bilmez :KK48:
Geçse mi iyi geçmese mi bilemedim kuzum , bi stres panik falan oldum :):)
Hayırlısı inşallaah. Belki belli olmaz kendi sancımızla da gidebiliriz :)
Bugün akıntım çok arttı , sarı nişanım daha yeni geliyor anladığım kadarıyla . Eskiye oranla kıyasladığımda anladımki onlar akntıymış bugünkü nişan :):) çok yoğun ve pelte kıvamlı.
Mesai saatinde doğurmak istiyom ben yaa :KK43: doktor beklemekten korkuyorum

İnşallah kardeşim , inşallah...
Sezeryan doğum bekleyen anneler gibi oldum , ağrı yok sancı yok. salı gel doğur diyo nasıl olacaksa :):):)

Aniden kendi sanci gelir hicbirseye gerek kalmaz belkide.. bende her akşam bi hevesleniyorum.. Bugün dogurcam galiba diye.. kalkıp evi topluyorum çamaşır varsa yikiyorum. Mutfağı topla derken. . Vakit geciyoo. Sonra gocuyorum tabii. Ama ne gelen var ne giden.. Bendede akıntı çoğaldı ama nisan değil galiba sanırım heralde.. vallahi oynatmaya az kaldii :KK76::KK76:
Artık ben kapatır kapıları ışıkları cikarim burdan:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bana has diye belirtmedi canım evde vardi yani ne kadar has bilemiyorum ama kullaniyorum ben onu sende evdekini sur ya nolacak hindistan cevizide olur belki ama tahris edebikir mi ki z.yağı bisey yapmaz ama fabrikasyonda olsa maksat yunusatmak icine yapmicaksin zaten iliskiye devam edebiliyoudun ben catidan sonra korkuyorum

Ben de yapamıyorum malesef :KK43:

Açılmaya bakmadı canım bugün , salı günü bakacakmış. 40 tan sonra bekletmiyormuş benim doktorum sadece ilk gebeliklerde bekliyorum dedi
Benim bu üçüncü , vardır açılman deyip o yöntemi seçti. Valla bende şaşkınım ağrı sızı olmadan nasıl olacak bakalım :):)
Hadi hayırlısı kolay sağlıklı bir doğum olur inş kurtuluyorsun işte bi yandan :)
Ağrı hiç mi yok benim hfif haff var acaba açılmama yrdımcı oluyor mudur dersin sen deneyimlisin ilklerde nasıldı mesela

X