-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.481
Senin ilk degil deme bebis kayinvaluden tutar kafasindan hihiKızlar otlara kaldık iyi mi
Bu bebişler bizi ne hallere soktu yaa.
Sabahtan beri ayaktayım ütü filan yaptım. Bana sadece bacak/kalça arası giren kramplar oluyor ayaktayken. Onun dışında bişi yok =) şimdi oturdum hıçkırıyor gibi. Pıt pıt =) yarın kayınvalidem geliyor haftasonu doğum olması ihtimaline karşın eşim çağırmış sanki ne yapacak doğum olsa tutup o açacak
Biraz dinleneyim de kalkıp tatlı filan yapayım, belki tatlıyı görünce gelir bizim kız
Senin ilk degil deme bebis kayinvaluden tutar kafasindan hihi
Bugun negibi ibadetler edeceniz kizlar
Canımm gözünaydın sağlıcakla büyüt inşallah :) çok sevindim gönlüne göre oldu ne güzel :) Minnak felan ama çabuk toparlıyorlar kuzum. Bizimde 2950 gr 48 cm di :) Sağlıklı ya gerisi önemli değil :)Can'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Bir kus teyzeleri hepinizi opuyorum ayrıntılı hikayemi de yazacagim
İnsaallah .. Bu arada sunu soyleyeyim ben bunda da epidural
Aldım fkr oglumda bana agri kesici vermemişler
Dedim bunda kı cok daha rahattı
Cnm cok sevindim cok guzel demee sukurrr masallah aldin epedural iyidi yaniiCan'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Ayyy maşallaah canım gözünüz aydın olsun... Çok güzel olmuş herşey , sağlıkla hayırla büyüt inşallah güzel kızını.Can'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Maşallah canım. Sağlıkla büyüsün inşallah mübarek kızımız =)Can'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Oyy maşallah canım benim ya çok sevindim :) sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun, bu mübarek günde geldi kuzucuk hayırlı evlat olsun inşallah :) minnak kızını kokla bizim yerimize de :) hikayeni bekliyoruz canımCan'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Can'larım bende doğurdum sukurler olsunsabah 7 de hastaneye geldim yatis işlemleri vs derKen 8.15 sanci serumum verildi 10.04 de minik kızım HÜSNA kucağımdaydi sukurler olsun binlerce minnakiz ama saglıgımız iyi cok sukur 2840
Gram 46 cm bal
Canım ne güzel ne mutlu sabırlı bi bebeğin varDOĞUM YAPAN BAYANLAR SANCILARINIZI YAPTIGINIZ BISEY TETIKLEDIMI BANA FİKİR VERINNASIL DOGACAK BU NE YAPABILIRIM GELMESİ İÇİN BU GECE GELSEYDI BU MÜBAREK GÜNDE
Ai ins.yakinda bizde öle oluruz mis kokumuz minikimizleSiz doğuramayanlarda diye başlıyosunuz ya güne, bende özendim :))
Doğum yapmış annelerde bu gece..
- Göz kapaklarıma kiprit çöpü tutturacak kıvama geldim :))
Siz doğuramayanlarda diye başlıyosunuz ya güne, bende özendim :))
Doğum yapmış annelerde bu gece..
- Göz kapaklarıma kiprit çöpü tutturacak kıvama geldim :))
Hahah bugun nasilsin peki agri su buYok ben daha burdayim