2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kandil gününüde tutturamadik@y4zy4qmurum sen takvimde 3 gün kalami dogurdun@Albeni7 yle bende senle Y Yeni ben lazim gibi takvimimiz silinmeden dogursaydik bari dün biri instagramda paylasmis 39+5 haftalik gebeymis sancisi tutmus gitmiş demişler bebek ölu 2 gün önce kontrolde hersey yolundaydi diyoçok etkilendimyaSuni sanciyla dogurmus

allah korusunn... gec olsunda guc olmasin. hepimiz saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza..

Canım hayırlısı olsun sağlık sıhhat versin Rabbim en basta sonuçta orda kalamazlar birgün dogacaklar
y4zy4qmurum inan ben bugün kaç kere kalktım bilmiyorum çok kereydı onu biliyorum..Okadar dünyadan bir haberler kı çok üzülüyorum dünya kırlı dünya kotu dünya acımasız kızım özür dilerim demek istiyorum...tek dertleri gazlarını çıkarmak karınlarını doyurmak ..

Kızlar karnimin sol tarafına 20 dakikadir çok siddetli bi ağrı kramp girmis gecmiyor çok çok ağrı veriyor niye olabilir tehlikeli biseymidir evde tekim korkuyorum

Öyle olsa Allah korusun aniden kanaman başlar canım. Korkma o değildir
Bilmiyorum canım beklemekten başka çarem yok eşimde ilçede gelemez gecmezse ambulansa kaldık hiç işte yapmadim sabah belli uzaniyorum niye oldu bilmiyorum ama agriyan yere ayaklarini dayamis ondanda olabilir

Ai ins.yakinda bizde öle oluruz mis kokumuz minikimizle
İnşallah canım az kaldı Allahın izniyle
Allah kolaylik versin.. gazsız derin uykular versin minigine. ..
Amin canım sağolasın
3 gün kala sancılandım, 2 gün kala doğurdum canım 39+4 te. İlkide 39+6 idi. Bizde @mutlumuyum ki ile çok strese girmiştik son günler diye :) O yüzden içini ferah tut gelicek annesi Allahın izniyle. Moralini bozacak herseyden uzak durmaya çalış çünkü tamda hassaslığımızın tavan yaptığı zamandasın :)
Oyy kuzum deme böyle, içim gidiyo
Hep lohusalıktan bunlar. Dün gece bende oğlumu uyuturken ağladım düşüncelere dalıp. Ama şükürler olsun sağlıkları yerinde, Rabbim kaderlerini bahtlarını hayırlı etsin iyilerle karşılaştırsın inşallah, acılarını görmeyelim, bizleride başlarından eksik etmesin Allah.
Dünyanın düzeni bu kardeşcim, büyüyüp gidecekler tadını cıkaralım biz.. varlıklarına şükürler olsun. Veren Rabbimede..

Ja olamaz okumayin öle seyi Allah korusun

Kızlar Doğumun yaklaştığını en çok hangi belirtilerden anlarım? Geceleri tuvalete çıkmaktan uyku uyuyamıyorum. Belimde sürekli ağrı oluyor, kasığımda arada sancı. Benim 35. Haftada nst de sancılarım çıktı. Ciğer geliştirici vuruldum. Çatı ağrım bazen kitliyor beni. Altım bazen ıslak gibi oluyor

Bende doğurmadım daha. Kontrolüm vardı bugün az önce geldik. Doktor da bi doğuramadın gitti diyor :)) İlk defa nst de sancılarım çıktı 60 70 arası. Sancıların var ama Doğum için yeterli değil daha dedi. Bebişe baktık yüzünü göstermedi nasıl olsa gelicem ben artık gelince seversiniz diyor bence dedi ve bize bir yumurta kafa resmî verdi doktorcuğumuz :)) bi sıkıntı yok çok şükür suyu filan herşeyi normal kuzumun 3500 olmuş teyzeleri bi maşallahınızı alırız :) her şey yolunda günümüz de dolmadı kendi sancınla başlarsa Doğum daha rahat açılman olur bekleyebiliriz dedi. Çarşamba günü 40 hafta doluyor. O zamana kadar gelmezse perşembe sabahtan yatış yapılacakmış gibi gel duruma göre karar verelim dedi. Sağlıkla gelsin inşallah bütün kuzular :) artık bıraktım ben ha bugün ha yarın derken 40 a girdik de geçiyor bile bundan sonra rahatım ne zaman istersen gel yavrum nasıl olsa senin dediğin olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…