- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.501
yok hic bisey... tepiniyo midemle..Hahah bugun nasilsin peki agri su bu
Kandil gününüde tutturamadik@y4zy4qmurum sen takvimde 3 gün kalami dogurdun @Albeni7 yle bende senle Y Yeni ben lazim gibi takvimimiz silinmeden dogursaydik bari dün biri instagramda paylasmis 39+5 haftalik gebeymis sancisi tutmus gitmiş demişler bebek ölu 2 gün önce kontrolde hersey yolundaydi diyo çok etkilendimya Suni sanciyla dogurmus
Canım hayırlısı olsun sağlık sıhhat versin Rabbim en basta sonuçta orda kalamazlar birgün dogacaklarKandil gününüde tutturamadik@y4zy4qmurum sen takvimde 3 gün kalami dogurdun @Albeni7 yle bende senle Y Yeni ben lazim gibi takvimimiz silinmeden dogursaydik bari dün biri instagramda paylasmis 39+5 haftalik gebeymis sancisi tutmus gitmiş demişler bebek ölu 2 gün önce kontrolde hersey yolundaydi diyo çok etkilendimya Suni sanciyla dogurmus
Arada banada oluyor ama o kadar uzun sürmüyor canım.
Yok sancı değil kramp gibi tuhaf bi ağrı ya plasenta falan mı ayrildi acabaArada banada oluyor ama o kadar uzun sürmüyor canım.
Gaz sancısı olabilir mi?
Öyle olsa Allah korusun aniden kanaman başlar canım. Korkma o değildirYok sancı değil kramp gibi tuhaf bi ağrı ya plasenta falan mı ayrildi acaba
Bilmiyorum canım beklemekten başka çarem yok eşimde ilçede gelemez gecmezse ambulansa kaldıkÖyle olsa Allah korusun aniden kanaman başlar canım. Korkma o değildir
İnşallah canım az kaldı Allahın izniyleAi ins.yakinda bizde öle oluruz mis kokumuz minikimizle
Amin canım sağolasınAllah kolaylik versin.. gazsız derin uykular versin minigine. ..
3 gün kala sancılandım, 2 gün kala doğurdum canım 39+4 te. İlkide 39+6 idi. Bizde @mutlumuyum ki ile çok strese girmiştik son günler diye :) O yüzden içini ferah tut gelicek annesi Allahın izniyle. Moralini bozacak herseyden uzak durmaya çalış çünkü tamda hassaslığımızın tavan yaptığı zamandasın :)Kandil gününüde tutturamadik@y4zy4qmurum sen takvimde 3 gün kalami dogurdun @Albeni7 yle bende senle Y Yeni ben lazim gibi takvimimiz silinmeden dogursaydik bari dün biri instagramda paylasmis 39+5 haftalik gebeymis sancisi tutmus gitmiş demişler bebek ölu 2 gün önce kontrolde hersey yolundaydi diyo çok etkilendimya Suni sanciyla dogurmus
Oyy kuzum deme böyle, içim gidiyoCanım hayırlısı olsun sağlık sıhhat versin Rabbim en basta sonuçta orda kalamazlar birgün dogacaklar
y4zy4qmurum inan ben bugün kaç kere kalktım bilmiyorum çok kereydı onu biliyorum..Okadar dünyadan bir haberler kı çok üzülüyorum dünya kırlı dünya kotu dünya acımasız kızım özür dilerim demek istiyorum...tek dertleri gazlarını çıkarmak karınlarını doyurmak ..
Ja olamaz okumayin öle seyi Allah korusunKandil gününüde tutturamadik@y4zy4qmurum sen takvimde 3 gün kalami dogurdun @Albeni7 yle bende senle Y Yeni ben lazim gibi takvimimiz silinmeden dogursaydik bari dün biri instagramda paylasmis 39+5 haftalik gebeymis sancisi tutmus gitmiş demişler bebek ölu 2 gün önce kontrolde hersey yolundaydi diyo çok etkilendimya Suni sanciyla dogurmus
Geçmedi mi daha ? Şimdi nasıl oldunBilmiyorum canım beklemekten başka çarem yok eşimde ilçede gelemez gecmezse ambulansa kaldıkhiç işte yapmadim sabah belli uzaniyorum niye oldu bilmiyorum ama agriyan yere ayaklarini dayamis ondanda olabilir
Geçti biraz canım ağrı sanki kasiklarima doğru indi gibi orda biraz rahatsizlik hissi var .Geçmedi mi daha ? Şimdi nasıl oldun
Hayır olsun inşallah...Geçti biraz canım ağrı sanki kasiklarima doğru indi gibi orda biraz rahatsizlik hissi var .
Yok tutmaz benim sancı alıştım artıkHayır olsun inşallah...
Belki ilerledikçe doğumun başlayacak. Bilemiyoruzki nerden tutacak sancılar