2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Suni de yemek iyi değil ama 40 tan sonrada kaldikca riskli olacakstres olcaz bilmiyorum yaa yarin kandil günü ikimizde dogursak ne güzel olurdu

Cnm aradim konustumm sukur virus yokmus kansa eskiden emfeksion varmismis ama gecmis suan virus yokkk cokk mutluyum Allahima sukur
Ayyy canım yaa gördün mü bakk Rabbim büyük , maşallah size.
Tamamına erdirsin rabbim , sağlıkla sıhhatle. Kendini yok yere üzdün bak kaç gün ağlaya ağlaya...

Zaten 2 cmye açıklık gozuyle bakmiyolar canım .eski dogumlardan kalan diyolar4 cmyle doğuma yatış yapiyolarmissendede vardır açıklık

Zaten 2 cmye açıklık gozuyle bakmiyolar canım .eski dogumlardan kalan diyolar4 cmyle doğuma yatış yapiyolarmissendede vardır açıklık
Çömelip kalkıyorum ikigündür sık sık. Belki faydası olur diye dur bakalım :):)
Bendeki nişan sarı olandan kanlı değil ama farkettim ki ara ara atıldı bendeki. Halâ da devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak , artık ya kanlı nişanı yada pat diye sancıları bekliyeceğiz.

Neyse sonu normal doğum olsunda ben beklerimuzerimde ameliyat dusuncesininde gerginligi var bi sorun olurda Sezeryan olursam diye

Neyse sonu normal doğum olsunda ben beklerimuzerimde ameliyat dusuncesininde gerginligi var bi sorun olurda Sezeryan olursam diye
Sen hic istemion deme sezaryan o dahami kötu normalden
Haftaya blki hepimiz dogururuz burda 41 de suni verip normal deniorlar eskiden 42 di simdi nyie 41 bilmiom

A Albeni7 saol cnm yaa evett yokmus virus enfeksionda o herkesde oluor gidio yani kendiligindenn aii sukur Rabbime

Kızlar... 23 gün oldu dogum yapali sezeryan ile .sur3kli bir gaz cikarma sorunu yaşıyorum. Artık insan içine çıkmaya utanır oldum. oturup muhabbet etmek nede yol da yurumek mümkün değil neredeyse. Sizd3 de aynı problem yaşayan, bi çözüm bilen var mı ??

Sezeryanla mı doğum yaptınız.
Sezeryanlı annelerden daha çok duyuyorum bu gaz çıkarma sorununu...
Çıksın yaa boşver :):) içinde kalıp bebişe gitmesinden iyidir. güle güle bütütün inşallah...

Kızlar kızlar napıyorsunuz
Uyumayan uyusuda uykuya dalamayan bir kız yapmışlar adınıda zumra koymuşlar ...
Dun benim için çok zordu küçük oğlum rahatsızlandı kuştu bir kaç yere .temizlik yemek bulaşık zumra dun yattığımda baya yoruldugumu hissettim ve kızım ne olur uyanma diye gozümü kapattım..
Gece ne sız sorun ne ben soyleyım ama sağolsun 5 e kadar çok da kotu degıldı.. Oğluna kalkamadım kahvaltı hazırlayamadım tek sıkıntımız o...çocuk poğaça yı ye yiye poğaça oğlan olacak..
Zumra hanım da vıy vıy ağlıyor basında nobetteyız

Üşütmemeye ve soğuk yiyip içmemeye gayret canım bende de ağrılı oluyor bi süre sonra geçer merak etme

Slm cnm kaç günlük oldu bebeğin biz 18 günlük olduk 3 gündür falan bizim miniğinde uykusu değişti birden bi bağırıyor sen sanırsın biri çimdikledi.

Kuzum ben su azalmaya başladı diye gidiyodum hergün kontrole. O günde gittim nst de sancılar çıkmış ve bebeğin kalp atışıda sancılara göre değişmiş. Doğum başlamış olabilir düşüncesiyle açıklığa baktı 2 cm.di. sende sadece açıklık var galiba dimi, kasılma sancı vs yok ?
Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallah. Bende de bi oğluş var sabah inat gibi erken kalkıyor bu aralar. Hamileyken erkende kalksa yanıma yatar geri uyurdu. Şimdi kızı uyutuyorum o kalkıyo geri yatmıyo sersem oluyorum bazen.

D Deli_manya ne yaptın canım yatisini yaptinizmi?
Yaptk canım.ebe öuayene etti çok az bi açlma varmş ama çok az dedi.o bile umut yeşertti bende ne kdr etkili olur bilmiyorm.Gece ilcı verip başlatıcaz dedi doktorm.Saytotec diye bi ilaçmi canm ağızdan vercklermiş.Sabah epidural.o ilaçtan başka bişey verilcekmi dedim yok ağrıları o artırıcak dedi.Aydnlatın beni yaaa

Sancida oluyo canım dün nstde yine iki kere 50 60 oldu sancı .Dr sancin var ama ara ara yokluyor heralde dedi düzenli olsa doğum başlar dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…