• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım cihazları bine kadar olan yerde tahlil yaptırmışsın.sonucun tam değil.binden büyük demiş.bence tahlil yaptıracağın yere önce sor değer binden sonraysa ölçüyormu makineniz diye.çünkü böyle net bir sonuç olmaz.
Ayyy ne bileyim devlet hastanesinde yaptırdım acilde.baska özel hastanede yok burda.18 temmuzda 288.7 çıkmıştı.20 temmuzda 757.6 ciktı.(bu baska bir ilcede)22 temmuzda da dev has.acilde 1000.0 çıktı.cuma günü dr gidecegim.insallah hersey yolundadır.Allaha emanetiz.sürekli kan vermek de strese sokuyor insanı

Ayyy ne bileyim devlet hastanesinde yaptırdım acilde.baska özel hastanede yok burda.18 temmuzda 288.7 çıkmıştı.20 temmuzda 757.6 ciktı.(bu baska bir ilcede)22 temmuzda da dev has.acilde 1000.0 çıktı.cuma günü dr gidecegim.insallah hersey yolundadır.Allaha emanetiz.sürekli kan vermek de strese sokuyor insanı
Canım binden yukarı çıkmış.demekki sağlıklı bir artış var iki günde iki kat arttığını düşünürsek 22 temmuzda senin 1500 gibi çıkmış olmalı yani binden yüksek neticede için rahat olsun.

Kızlaaaar mutlu pazarlar hepinize.
Baş dönmesi ve bütün gece beni uyutmayan mantarın yanması dışında şimdilik iyiz. Yarın yeğenimin doğumu var dua edin sezeryan olacak. dularınızı esirgemeyin .
keyifli pazarlarınız olsun inşallah.

Günaydın kızlar,bulantısı olanlar ne zaman kaçıncı haftada başladı? Aniden mi başladı? Ben de sadece yemek pişerken kokusu rahatsız ediyor, ilerleyen günlerde bulantı da olacak mı merak ediyorum.
Oğlumda bir anda başlamıştı et türü balık yiyememiştim sürekli bulantı halindeydim, yemek kokularından, dışarda restaurantların olduğu yerlerden kaçıyordum,şimdi öyle değil yiyorum koksa da. Yine önceki gibi olacak diye korkuyorum çok zor günlerdi.

Günaydın kızlar,bulantısı olanlar ne zaman kaçıncı haftada başladı? Aniden mi başladı? Ben de sadece yemek pişerken kokusu rahatsız ediyor, ilerleyen günlerde bulantı da olacak mı merak ediyorum.
Oğlumda bir anda başlamıştı et türü balık yiyememiştim sürekli bulantı halindeydim, yemek kokularından, dışarda restaurantların olduğu yerlerden kaçıyordum,şimdi öyle değil yiyorum koksa da. Yine önceki gibi olacak diye korkuyorum çok zor günlerdi.
Benim 6. Haftada başlamıştı ilk zamanlar bulantı vardı sadece kusma yoktu ama 3 gün içinde şiddetlendi ve şuan hala sürekli ne yesem çıkıyor özellikle sabahları çok kötü 8.haftada tavan yaptığını okumuştum benim de öyle oldu 8. Hafta kabus gibi geçiyor. Bazılarında hiç olmuyor umarım sende olmaz.

Kızlaaaar mutlu pazarlar hepinize.
Baş dönmesi ve bütün gece beni uyutmayan mantarın yanması dışında şimdilik iyiz. Yarın yeğenimin doğumu var dua edin sezeryan olacak. dularınızı esirgemeyin .
keyifli pazarlarınız olsun inşallah.
Sağlıklı sıhhatli doğar inşallah canım Rabbim sana da şifa, kolaylıklar versin..

Hanımlar whatsapp grubu kurmak yasakmı acaba bilgisi olan varmı? Eğer değilse iyi olabilir belki diye düşünüyorum ama bi bilgim yok açıkcasıo_O

ay kızlar dün öğürmekten bir hal oldum boş boş mide özsuyu kusuyordum ki altımda bi ıslaklık hissettim, bide baktım ne göreyim el ayası kadar kıpkırmızı kan. hemen koştuk doktora. baktı bebek iyi dedi çok şükür. nasıl ağladım bişey oldu sandım. hastaneye yatırdı 2 tane mide bulantısı için serum yedim. kalçadanda progestan iğne yaptılar. günde 3 progestan fitil verdi. az az kanama hala var. yüzde 90 bi tehlike yok dedi dr. ama çok korktum yaaa.. dua edin şu kanamada kesilsin. mide bulantısı için ilaç verdi dramamine. midem düzeldi biraz

Aci ve eksi yiyen kimse bende oyleyim normalde aci ve baharat sevmem ve maalesef bugün yataktan hic cikasim yok cok halsizim yarin nasil ise gidicem bilmiyorum

Back