- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.041
Canım sen ne yaptın bugün bakindim yazmismisindir diye ama yazmamisin sanırım Dr a gittin mi ne dedi canimÇok sevindimmm sıra bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne yaptın bugün bakindim yazmismisindir diye ama yazmamisin sanırım Dr a gittin mi ne dedi canimÇok sevindimmm sıra bende
Bennn.. ilkinde de böyle başlamıştım ve 7.aya girene kadar hiç tatlı yemeden geçmişti. Şimdide acayip ekşi yiyorum arada da acı..Benim gibi tatlıdan hoşlanmayıp ekşi yiyen acı yemek isteyen var mi ...
Ayy hakkaten ya duşa girene kadar işkence resmen girince de çıkası gelmiyo insanınO dusa biri beni soksa 1 saat girerken düşünüyorum 1 saat cikarken .1 film izliyorum bitsin oyle gireyim diyorum ustunden 3 film gecti hala oturuyorum
Canım ikiside fena gerçekten.. Ama çok şiddetliyse enfeksiyonun felan da olabilir. Nasılsın şuan herhangi birşey yaptın mı?Kızlar ölüyorum mide bulantısına Ve baş dönmesine
Ahh ben canım hiç tatlı yemek istemiyordu ekşi veya ferahlatıcı şeyler istiyordum ama bu sıralar adet dönemim tatlı istiyor canım :)Benim gibi tatlıdan hoşlanmayıp ekşi yiyen acı yemek isteyen var mi ...
Canım ikiside fena gerçekten.. Ama çok şiddetliyse enfeksiyonun felan da olabilir. Nasılsın şuan herhangi birşey yaptın mı?
Allah razı olsun herşeyi tek tek yazmışsın denicem hepsiniYaşamayan bilmez cok geçmiş olsun bende çok ama çok kötüydüm 3 şişe serum yedikten sonra bugün ayaktayım yine bulantım var ama yatağa düşürmüyor beni bugünüme şükür. İnternette iyi geliyor yazan herşeyi yaptım. Havuç iyi geliyor yazmışlardı gerçekten iyi geliyor ,naneli şeker bulantıya iyi geliyor, sabahları çubuk kraker iyi geliyor ,yemekler boğazımdan çıkıcak gibi olduğunda soda içtim bir nebze rahatlattı,onun haricinde dramamine yazmıştı doktor günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yarım yarım günde 3 defa alıyorum işe yarıyor. Umarım sana da yardımcı olur bunlar
Benim olabilir canim bir kişi daha var aramızda onun ki kesinKızlar merhaba ikiz bebek bekleyen var mı aranızda?
Kızın mi var canimBennn.. ilkinde de böyle başlamıştım ve 7.aya girene kadar hiç tatlı yemeden geçmişti. Şimdide acayip ekşi yiyorum arada da acı..
Ayy hakkaten ya duşa girene kadar işkence resmen girince de çıkası gelmiyo insanın
Ben bekliyorum canım :)Kızlar merhaba ikiz bebek bekleyen var mı aranızda?
Yiyecek.ismi vermeyelim lutfen benim de uzun zamandir istio ama firsat bulamadim :) afiyet olsun cnm yarasib bebisiKızlar şu saatte kalktım kısır yaptım kendime yeşillikte yoktu evde ne bulduysam koydum artık nasıl sinir oluyorum gündüz istese canım yaptıracağım bi dünya insan varken benim hep canım gecenin bi vakti istiyo ve kendim yapıyorum
Immm afiyet olsun halim olsa ve mideme guvensem ben de yapardim ama yarin artik. Bebişe ve sana yarasinKızlar şu saatte kalktım kısır yaptım kendime yeşillikte yoktu evde ne bulduysam koydum artık nasıl sinir oluyorum gündüz istese canım yaptıracağım bi dünya insan varken benim hep canım gecenin bi vakti istiyo ve kendim yapıyorum
Ayyy yol arkadaşım var artık oley :) haftamız da aynıymış süper ben artık senin sık sık rahatsız ederim :)Ben bekliyorum canım :)
Yazdı sağolsun inşallah sen de katılırsın aramıza :)Benim olabilir canim bir kişi daha var aramızda onun ki kesin
Canım cihazları bine kadar olan yerde tahlil yaptırmışsın.sonucun tam değil.binden büyük demiş.bence tahlil yaptıracağın yere önce sor değer binden sonraysa ölçüyormu makineniz diye.çünkü böyle net bir sonuç olmaz.Kızlar kafamda deli sorular.benim sat 20 haziran.bugünkü cikan hcg degerim 1000.0.sat gore 4 hafta 4 günlük diyor.betahcg degeri 5 haftalık diyor.insallah her sey yolundadır.dr gidip geleyim insallah şuraya rahat rahat yazarım artık