• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim gibi tatlıdan hoşlanmayıp ekşi yiyen acı yemek isteyen var mi ...
Bennn.. ilkinde de böyle başlamıştım ve 7.aya girene kadar hiç tatlı yemeden geçmişti. Şimdide acayip ekşi yiyorum arada da acı..
O dusa biri beni soksa 1 saat girerken düşünüyorum 1 saat cikarken .1 film izliyorum bitsin oyle gireyim diyorum ustunden 3 film gecti hala oturuyorum
Ayy hakkaten ya duşa girene kadar işkence resmen girince de çıkası gelmiyo insanın

iyi aksamlar kızlar.mide bulantısından cok cekenlerdenim.şu an köydeyiz ev yapımı ekşili yoğurt üzerine şeker serptim yedim öğle üzeri inanın öýle rahatlattı ki anlatamam.akşam hamile kaldım kalalı ilk defa tıka basa yemek yedim yemek sonrasi da rahatsız olmadim.tavsiye ederim imkanınız varsa deneyin.yogurttaki bakteriler iyi geldi zannimca

Yaşamayan bilmez cok geçmiş olsun bende çok ama çok kötüydüm 3 şişe serum yedikten sonra bugün ayaktayım yine bulantım var ama yatağa düşürmüyor beni bugünüme şükür. İnternette iyi geliyor yazan herşeyi yaptım. Havuç iyi geliyor yazmışlardı gerçekten iyi geliyor ,naneli şeker bulantıya iyi geliyor, sabahları çubuk kraker iyi geliyor ,yemekler boğazımdan çıkıcak gibi olduğunda soda içtim bir nebze rahatlattı,onun haricinde dramamine yazmıştı doktor günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yarım yarım günde 3 defa alıyorum işe yarıyor. Umarım sana da yardımcı olur bunlarHoppa
Allah razı olsun herşeyi tek tek yazmışsın denicem hepsini:KK19:

Kızlar şu saatte kalktım kısır yaptım kendime :kk77: yeşillikte yoktu evde ne bulduysam koydum artık :olamaz: nasıl sinir oluyorum gündüz istese canım yaptıracağım bi dünya insan varken benim hep canım gecenin bi vakti istiyo ve kendim yapıyorum :sinirli:

Kızlar şu saatte kalktım kısır yaptım kendime :kk77: yeşillikte yoktu evde ne bulduysam koydum artık :olamaz: nasıl sinir oluyorum gündüz istese canım yaptıracağım bi dünya insan varken benim hep canım gecenin bi vakti istiyo ve kendim yapıyorum :sinirli:
Yiyecek.ismi vermeyelim lutfen :D benim de uzun zamandir istio ama firsat bulamadim :) afiyet olsun cnm yarasib bebisi ;)

Immm afiyet olsun :KK69: halim olsa ve mideme guvensem ben de yapardim ama yarin artik. Bebişe ve sana yarasin :KK36:

Kızlar kafamda deli sorular.benim sat 20 haziran.bugünkü cikan hcg degerim 1000.0.sat gore 4 hafta 4 günlük diyor.betahcg degeri 5 haftalık diyor.insallah her sey yolundadır.dr gidip geleyim insallah şuraya rahat rahat yazarım artık
Canım cihazları bine kadar olan yerde tahlil yaptırmışsın.sonucun tam değil.binden büyük demiş.bence tahlil yaptıracağın yere önce sor değer binden sonraysa ölçüyormu makineniz diye.çünkü böyle net bir sonuç olmaz.

Günaydın hanımlar nasılsınız ben inşallah bugün aksama ewime gidebilcem anneme kalıyordu kaç gündür ama migdem de felaket Allahım yardımcımız olsun

Back