- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.081
kızlar miğde bulantıları kaçıncı haftada bitiyodu kızımdan unutmuşum bunu ne zaman bittiğini tam olarak hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz oğlumda face grubu dahi kurmustuk hatta hala da arkadasliğımız devam ediyorHanımlar whatsapp grubu kurmak yasakmı acaba bilgisi olan varmı? Eğer değilse iyi olabilir belki diye düşünüyorum ama bi bilgim yok açıkcası
20li haftalara kadar sürmüştü benimkızlar miğde bulantıları kaçıncı haftada bitiyodu kızımdan unutmuşum bunu ne zaman bittiğini tam olarak hatırlamıyorum
kızlar miğde bulantıları kaçıncı haftada bitiyodu kızımdan unutmuşum bunu ne zaman bittiğini tam olarak hatırlamıyorum
Genel anlamda 9 ay zor bir süreç zaten ve her bir surecin ayri sıkıntısıvarNankörlük etmiyim ama hamilelik biraz sıkıcı özellikle ilk haftalar geçmek kontrol günleri gelmek bilmiyor. Bebeğim nasıl kalbi atıyor mu diye düşünüyorum sürekli. Havaya giremiyorum hayal kuramıyorum. İlk ve zor olan bir gebelik böyle geçiyor işte :/ sizi de sıkmak istemezdim kızlar öyle bir içimi dökmek istedim
Aslında su var ben ilk dede ikinci de de Hic birsey bilmedim cunku hic bu tür şeyler aklıma gelmedi bu tur olaylari daha once hic duymamistim bunda 1 aydır düşünmekten yoruldum herşey olacağına varır bazen bilmemek ve hazırlıksız olmak daha iyi..Nankörlük etmiyim ama hamilelik biraz sıkıcı özellikle ilk haftalar geçmek kontrol günleri gelmek bilmiyor. Bebeğim nasıl kalbi atıyor mu diye düşünüyorum sürekli. Havaya gire
Genel anlamda 9 ay zor bir süreç zaten ve her bir surecin ayri sıkıntısıvar
miyorum hayal kuramıyorum. İlk ve zor olan bir gebelik böyle geçiyor işte :/ sizi de sıkmak istemezdim kızlar öyle bir içimi dökmek istedim
Bende et balıktan tiksindim bilmiyorum ne olacak böyle en önemli besinler sonuçta... 9. Haftadayım kusmam yok sadece yiyeceklerden tiksinme var ...Günaydın kızlar,bulantısı olanlar ne zaman kaçıncı haftada başladı? Aniden mi başladı? Ben de sadece yemek pişerken kokusu rahatsız ediyor, ilerleyen günlerde bulantı da olacak mı merak ediyorum.
Oğlumda bir anda başlamıştı et türü balık yiyememiştim sürekli bulantı halindeydim, yemek kokularından, dışarda restaurantların olduğu yerlerden kaçıyordum,şimdi öyle değil yiyorum koksa da. Yine önceki gibi olacak diye korkuyorum çok zor günlerdi.
Genel anlamda 9 ay zor bir süreç zaten ve her bir surecin ayri sıkıntısıvar
Aynen ruhumu okudunuz. İkili üçlü testleri nasıl çıkacak erken mi doğacak derken 9 ay cidden zor geçecek. Teyzemin torunu otizmli. İlk zamanlarda bir de çocuğu gözlemlerim sürekli ismine bakıyor mu yüzümüze anlamlı bakıyor mu vs diye. Haftaya cuma 6+2 olucam doktor kalp atışı için çağırdı içim içimi yiyor duyulmazsa diye.. zaman da geçmiyor çünkü canim hiçbir sey yapmak istemiyor hep uyuyasim var. Hava cok sicak ve keyifsizim poff :/Aslında su var ben ilk dede ikinci de de Hic birsey bilmedim cunku hic bu tür şeyler aklıma gelmedi bu tur olaylari daha once hic duymamistim bunda 1 aydır düşünmekten yoruldum herşey olacağına varır bazen bilmemek ve hazırlıksız olmak daha iyi..
Korku peşinde imtihanı getirir bu tur dusunceler vesvese kesinlikle ben artık bıraktım bütün siteleri alt üst etsem bile ulturasyon günü gelmeden hicbirsey açığa cikmiycak o yuzden bıraktım. Düşük tehlikem vardı kanamam açıkçası dinlenemedim iki çocuğum var küçük bana ihtiyaçları var elzem olan işlerin hepsini yaptim iki gun önce doktora gittiğimde kanama alanı yok olmuş dedi doktor ben göremedim dedi ...yani ne yaparsak yapalım bizim elimizde olan birsey yokAynen ruhumu okudunuz. İkili üçlü testleri nasıl çıkacak erken mi doğacak derken 9 ay cidden zor geçecek. Teyzemin torunu otizmli. İlk zamanlarda bir de çocuğu gözlemlerim sürekli ismine bakıyor mu yüzümüze anlamlı bakıyor mu vs diye. Haftaya cuma 6+2 olucam doktor kalp atışı için çağırdı içim içimi yiyor duyulmazsa diye.. zaman da geçmiyor çünkü canim hiçbir sey yapmak istemiyor hep uyuyasim var. Hava cok sicak ve keyifsizim poff :/
Canım teşekkür biraz olsun içim rahatladı.sag olasinCanım binden yukarı çıkmış.demekki sağlıklı bir artış var iki günde iki kat arttığını düşünürsek 22 temmuzda senin 1500 gibi çıkmış olmalı yani binden yüksek neticede için rahat olsun.
İnternetin varlığı en büyük endişe ve vesvese sebebi. İnfertilite sorunu yaşarken de dayanamaz okur moralimi bozardım. Üstelik burada parfüm ve deodorantlardaki kimyasalların zararından konuşulurken elimizde baş ucumuzda ve kucağımızdaki telefon ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu kimse hesaplamıyor. Sözün özü Allah yavrularimizi saglikla kucagimiza aldırmayı nasip etsinKorku peşinde imtihanı getirir bu tur dusunceler vesvese kesinlikle ben artık bıraktım bütün siteleri alt üst etsem bile ulturasyon günü gelmeden hicbirsey açığa cikmiycak o yuzden bıraktım. Düşük tehlikem vardı kanamam açıkçası dinlenemedim iki çocuğum var küçük bana ihtiyaçları var elzem olan işlerin hepsini yaptim iki gun önce doktora gittiğimde kanama alanı yok olmuş dedi doktor ben göremedim dedi ...yani ne yaparsak yapalım bizim elimizde olan birsey yok
Benim bulantım geçtikten sonra da balık yiyememiştim,köfte filan yemiştim sanırım son zamanlar bebeğe güzel kilo aldırıyordu ordan hatırlıyorum. Şimdi yiyorum ama pişerken kokusunu duymak istemem.Bende et balıktan tiksindim bilmiyorum ne olacak böyle en önemli besinler sonuçta... 9. Haftadayım kusmam yok sadece yiyeceklerden tiksinme var ...
Ne kadar guzel ve dogru yazmissin. Ben de kotu tecrubelerimden sonra anladim ki bizim elimizde olan hicbirsey yok. Allah nasibini verdiyse gelir. Dua edip bekleyip gorucez. Herseye dikkat etmeye calisiyoruz aman zararlidir falan diye ama hem bize hem bebeklere en cok zarari veren sey stres, korku, endise. Kotu dusunce kotuyu cagirir.Korku peşinde imtihanı getirir bu tur dusunceler vesvese kesinlikle ben artık bıraktım bütün siteleri alt üst etsem bile ulturasyon günü gelmeden hicbirsey açığa cikmiycak o yuzden bıraktım. Düşük tehlikem vardı kanamam açıkçası dinlenemedim iki çocuğum var küçük bana ihtiyaçları var elzem olan işlerin hepsini yaptim iki gun önce doktora gittiğimde kanama alanı yok olmuş dedi doktor ben göremedim dedi ...yani ne yaparsak yapalım bizim elimizde olan birsey yok
Çok haklısınız.Allahıma şükürler olsun.bu ıkıncı hamileliğim.kızımda bıle. Bı kez olsun yeter demedım.Herkes neden keyifsiz yaa tadını çıkarın mideniz bulansa bile tadını çıkarın bu duyguyu yaşamak isteyen o kadar çok kadın vardır ki, bence güzel şeyler bnm ilk olacak inşallah birincisi kaybetmiştim kalbi durmuştu şimdi herşey yolunda diye öyle çok seviniyorum ki mide bulantısı baş dönmesi tiksinme hepsine şükrediyorum. Bence güzel enerji verelim birbirimize Sonuçta hepsi geçici evet zor ama hepsi anneliğin şanından demiş eskiler
Bende seni takibe aldım canım :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur benim sat 2 haziran senin ne zamandıAyyy yol arkadaşım var artık oley :) haftamız da aynıymış süper ben artık senin sık sık rahatsız ederim :)