2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Onu bi arastirayim. Tesekkur ederim canim

Kızlar benim hala karnım adet olacak gibi çok ağrıyor bu normal mi ?
Benimde ara ara oluyor ya, gaz gibi mi regl gibi mi diyim bilemedim. Böyle sancılanıp geçiyor. Kontrole yeni gittim daha gebelikle ilgisi olsa dr bişey söylerdi mutlaka. Sanırım şişkinlikten dolayı oluyor. Seninde var mı şişkinliğin?
Çok iyi ya darısı başıma inşallah Çarşamba akşam gidiyorum bende doktora
İnşallah canım, sende duyarsın büyük ihtimalle :)

Yok öyle şişkinliğim..ama bulantım var,ağrım var birde ağzımda kötü bir tat var..ilk gebeliğim de bişi sorabilir miyim ? Ben sadece keseyi gördüm Salı günü 10 gün sor a falan gel dedi kan testi yada başka test vermedim birde sağlık Ocağına falan gitmedim gitmem gerekiyor mu atladığım bişi var mı ?

Arkadslar birsey sorucam ilk hamileligim de tetenos asilarimi tam yaptim mi hatirlayamiyorum yani ucuncuyu oodugumu hatitlayamiyorum bunda hic olmasam bi sakincasi olur mu bilemedim

Arkadslar birsey sorucam ilk hamileligim de tetenos asilarimi tam yaptim mi hatirlayamiyorum yani ucuncuyu oodugumu hatitlayamiyorum bunda hic olmasam bi sakincasi olur mu bilemedim

Sağlık ocağına gidip form dolduruyosun canım, gebelik takibi için. Bir de dr.lar ilk kontrolde genellikle kan idrar tahlilleri istiyor. Ben ilkinde 2 yada 3 tüp kan vermiştim ama bunda 7 tüp istedi. Dr.a göre değişiyor sanırım

Canım bende sormuştum tetanos olmasa ne olur diye, hemşire doğum sırasında kullanılan araçlar ya da ani sezeryan durumunda bu aşıların yapılmış olması gerektiğini söylemişti. Ayrıca bebekte yenidoğan tetanozuna karşı ve gebelikte batma kesilme gibi durumlarda koruyuculuk sağlaması içinmiş

Sağlık ocağına bildirmek gerekiyor ama bende gitmedim aslında 3 hafta falan oluyar aradılar sağlık ocağından varmı bişey diye (daha önce 2 düşugum olduğu için kaydım var ) yok dedim meğer varmış haberim yokmuş

Allah`ın hikmeti, olacağı varmış demekki :) sağlıcakla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…