2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhabalar arkadaşlar Bende dün ıdrar testi ve kan tahlili yaptırdım.pozıtıf cıktı.2.bebegımı inş sağlıcakla kucağıma alıcam Hepımızi Allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsın.bizim 26.03.2018 gozukuyor ama sezeryan olduğu için ilki erken olacak gıbı bıraz.4 yas olacak kızımla araları.kızımda 2014 Nisa'n doğumlu

Merhaba bnimkide , 28-03-2018 görünüyor. Gittnizmi kontrole kalp atışı için ?

Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o zaman bende gidip kayıt açtırayım

Merhaba bnimkide , 28-03-2018 görünüyor. Gittnizmi kontrole kalp atışı için ?
Hayırlısı olsunDun akşam kanı da acilde verdim.salı günü gıdıcem inş.şuan tatildeyim annemlerdeyım.kızıma Doğum yaptıgım doktora gıdıcem ama buradada salı günü bı doktora gidicem.ama erken dıye düşünüyorum.

Kese göründü bizim , vajinal ultarsonda ama bizde beklemedeyiz kalp atışı içün haftayı. Nasıl gidiyor sizinki :) belirtiler varmı? Hayırlı uğurlu olsun sizinkide inşallah. Sorunsuz sağlıkla kavuşmanız dileğimle...

sizin 3.gebelin galiba az önce okudum.benım belırtım yok suan .ama 15 güne yada 1 aya kadar başlar dıye düşünüyorum.kzızmda öyle olmustu

Banada zofran 4 mg verdi ancak ben emin olamadım kanser hastalarına da veriyoruz bunu bulantı için dedi ve ben çok ağır olabileceğini düşündüm nedense bebeğe bişey olur mu korkusu beni öldürüyor
İlk baştan bende öyle düşündüm ve içmedim dayanırım dedim ama sonra vücudum susuz kalmış kusmaktan su içememekten idrarımda keton çıktı bol su içmem gerekiyormuş serum yiyorum şimdi hala düşmüyor mecburen içiyorum günde 1 tane ilacı içtikten sonra enazından su içebiliyorum metpamit iyi geliyorsa onuda içebilirsin o daha hafifi bana pek iyi gelmemişti

sizin 3.gebelin galiba az önce okudum.benım belırtım yok suan .ama 15 güne yada 1 aya kadar başlar dıye düşünüyorum.kzızmda öyle olmustu
Evet üçüncü, benim diğerlerin de belirgin şeyler olmadı baş ağrım dışında bakalım bunda neler bekliyor bizi...

Kızlar uzun süre giremedim....baya konuşmalar olmuş kalp atışları duyulmuş çok sevindim darisi bekleyenlerin başına...Bende iki gündür hastanede yatiyodum deprem oldunda bizde yazliktaydik o panik ve korkudan benim kanamam başladı böyle bi kanamaya dusmediyse rabbimin bir mucizesi acil hastane iğne serum kontrol altına aldılar bebegim kalbide yavaşlamış diycem deprem beni mahvetti .....hastaneden çıktık şimdide ishal agrisi gibi bir agri ama ortada bise yok mahvoldum elimi zor kaldiriyorum benim içinde dua edermisuniz

Geçmiş olsun kuzum üzüldüm sizin adınıza. Rabbim kuvvet versin , şifs vrrsin hem size hem meleğinize...

Allah şifa versin canım umarım en kısa zamanda toparlanırsın yaşadığınız kolay şeyler değil tabi
Bende 2hafta sonra marmarise tatile gidicem korkuyorum

Canım çok geçmiş olsun, bende bikaç gündür kötüyüm tv felanda bakmadım hiç. Bugün gazetede okudum depremi. Allahım beterlerinden korusun inşallah. O ağrın atamadığın strestende olabilir, inşallah sağlıcakla atlatırsınız bu sıkıntıyıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…