2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok gecmis olsun uzuntunu anlayabiliyorum Rabbim tekrardan saglikli bir sekildi hayirli bir zamanda yeniden nasip etsin .

doktordan yeni çıktim bebegimin kalp atislarini duydum ama duşuk tehlikem var proluton igne vurundum 2 gun sonra ucak yolculugu yapmam gerek cok tedirginim.Allah herseyin hayirlisini versin.umutla umutsuzluk arasinda gelip gidiyorum araftayim.Allaha emanetiz

Ne guzel kalp atisini duymussun canim. O sesleri duydugun ana yogunlas ve kendini olumsuz dusuncelerden uzak tutmaya calis. O minik kalp uzuuun yillar boyunca atsin insallah

canim inanir misin ilk cocugumda kalp atisi duydugumda sevinmistim bunda agladim onu kaybetme duygusu cok zor.iyi dileklerin için sagol Rabbim korusun hepimizin meleklerini.Korku yasatmasin bi daha.

Amin canım inşallah, sen hangi şehirdeydin?
doktoruma yeni ulastim simdi gidiyorum hastaneye duaya ihtiyacim var 2.de olsa insan birsey olacak diye cok uzuliyormus bunu anladim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıcakla geçer hiçbişi olmadan
Canım benim kendini bırakma, sağlıksız olmasındansa bunda da vardır bir hayır mutlaka. Allah hayırlısıyla yine nasip eder inşallah

canim inanir misin ilk cocugumda kalp atisi duydugumda sevinmistim bunda agladim onu kaybetme duygusu cok zor.iyi dileklerin için sagol Rabbim korusun hepimizin meleklerini.Korku yasatmasin bi daha.
Bende kizimda duyduğumda kalp atışlarını nasıl gülmeye başlamıştım o sevinçle :)

Amin canim. Cok iyi anliyorum seni korkulu gebelik nedir cok iyi bilirim. Ama kafani baska seylerle oyalamaya calis. Odak noktani degistir ki stresten uzak durabilesin

Canım gerçekten cok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayirli bir bebek nasip etsin

aaa (( zaten sağlıklı olmayan gebeliği vıcut atıyor inşallah bundan sonraki sıkıntısız olur cnm

Son düzenleme:
Canım üzülme demek işe yarar mı bilmiyorum. İcim acıdı benim de. Ama kendini toplamak icin elinden geleni yap lütfen. Her şey biz insanlar icin. En kısa sürede yeni haberlerle bizi sevindirecegine eminim canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…