2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
KIZINMI OLACAKKİ BABADA HAMİLLİK YAŞIYOR:)))
bilmemki canım. ne erkek ne kız olarak açıkcası bir beklentim yok :) çin takvimi erkek diyor ama. Allah sağlık ve hayırlı nasip etsin öncelikle.
Erkek olursa ; bu düzende gördüğümüz o pis erkeklere benzemesin diye , bir kadına müdahele etmenin ,karışmanın , ona bağırmanın ne kadar kötü birşey olduğunu , ev işi yapmanın kadınların görevi olmadığını , namusu bedende değil zihinde araması gerektiğini ve aynı şeyleri kendisininde barındırması gerektiğini , hiç bir kadının ona mecbur olmadığını , fikirlerini dikte etmemesi gerektiğini , dil din ırk cinsiyet gözetmeksizin insanları sevmesi gerektiğini , her zaman dünya insanı olması gerektiğini ona aşılayarak büyütücem :)
kız için de sonradan yazarım. işler beni bekliyor :)

Kızlar bugün doktora gidicem bakalım kalp atışı duyulacak mı? Bu arada benim midem berbat durumda bulantı, yanma ne ararsan var. Bulantıdan dolayı tam yemek yiyemiyorum sürekli açmış gibiyim. Tabi 5 gün önce 3-4 gün hiç birşey yiyemedim sürekli kustum o halime göre halime şükrediyorum. Benimle aynı durumda olan var mı?
Merhaba günlerimiz çok yakınmış bende cuma günü kalp atışı için gidicem çok merak ediyorum. Sen bugün duyarsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz:dua:

Kızlar dua edin. İki gün önce, adetime bir gün varken bhcg 21.13 çıkmıştı.. Bugünü zır ettim, kan verdim yine beklyrm. Dua edin iki katına hatta fazlasına yükselmiş olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.. Kasıklarım ve göbeğimin altında ince ince sızılar girip çıkıyo.. Heran adet olacakmışım gibi.. Normal di mi bunlar?
Normal canım inşallah 2 katı artmıştır değerin sağlıklı hamilelik olur.. sonuç çıkınca haber ver bize de..

Kendi doktoruna gittim bu sabah canım kanama alanı gözüküyor biraz ve kese assa doğru kaymış dedi kalp atışına bakmaya çalıştı hafiften kalp atışı war gibi c.tesi tekrardan gel yatıp diblen progestan akşamları iki tane fitil gibi alttan kullan dedi
İnşallah sağlıcakla atlatırsınız canım.cumartsi iyi haberlerini bekliyorum
Demek ki bircogumuzda sinir gerginlik var kizlar. Ben de gereksiz patlayip sonra mutsuz oluyorum. Uzuluyorum uzuyorum diye. Reklamlara agladim yaaa, kadin elinde testle anne oluyorum diyor ben kopuyorum iyi mi yani. Nasil bir ruh hali bu :)
Ben nelere nelere ağlıyorum bi bilsen:))

Kızlar dua edin. İki gün önce, adetime bir gün varken bhcg 21.13 çıkmıştı.. Bugünü zır ettim, kan verdim yine beklyrm. Dua edin iki katına hatta fazlasına yükselmiş olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.. Kasıklarım ve göbeğimin altında ince ince sızılar girip çıkıyo.. Heran adet olacakmışım gibi.. Normal di mi bunlar?
İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz güzel bir şekilde ilerler içini rahat tut korku yapma kendine saat kaçta belli olacak

Normal onlar canım, Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler alırız

Hamile kaldığım günden buyana deliksiz uykuyu unuttum hep uyanıyorum geceleri hiç uykumu almış uyanamıyorum
Ben oğlumda 2 sene boyunca hiç doğru düzgün uyku uyuyamadım, uykusu cok problemliydi. O zamanlardan kaldı bende deliksiz uyuyamamak. Şimdi hamile kalınca daha fena oldu, habire uyanıyorum dediğin gibi

Kendi doktoruna gittim bu sabah canım kanama alanı gözüküyor biraz ve kese assa doğru kaymış dedi kalp atışına bakmaya çalıştı hafiften kalp atışı war gibi c.tesi tekrardan gel yatıp diblen progestan akşamları iki tane fitil gibi alttan kullan dedi
Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, bol bol yat o zaman, bir yerlere uzanma, aniden egilme, dikkat et kendine

bilmemki canım. ne erkek ne kız olarak açıkcası bir beklentim yok :) çin takvimi erkek diyor ama. Allah sağlık ve hayırlı nasip etsin öncelikle.
Erkek olursa ; bu düzende gördüğümüz o pis erkeklere benzemesin diye , bir kadına müdahele etmenin ,karışmanın , ona bağırmanın ne kadar kötü birşey olduğunu , ev işi yapmanın kadınların görevi olmadığını , namusu bedende değil zihinde araması gerektiğini ve aynı şeyleri kendisininde barındırması gerektiğini , hiç bir kadının ona mecbur olmadığını , fikirlerini dikte etmemesi gerektiğini , dil din ırk cinsiyet gözetmeksizin insanları sevmesi gerektiğini , her zaman dünya insanı olması gerektiğini ona aşılayarak büyütücem :)
kız için de sonradan yazarım. işler beni bekliyor :)
Ne güzel yazmışsın canim ben de öyle düşünüyorum. Erkek çocuk yetistirmek cok güç. Sorumluluk sahibi, özgüvenli, sadece kadına degil tüm canlılara saygılı bir biry yetiştirmek bu ülkede biraz daha zor. Senin gibi düşünüyorum..

Selam kızlar nasıl gidiyor hepiniz iyisiniz inş? Benim kusmalar tam gaz devam ediyordün doktorumu değiştirdim idrar tahlili istedi su içemediğim için biraz mikrop çıkmış serum takıyorlar ama bebiş iyimiş hatta 1 hafta önden gidiyor dedi bu iyi bişeydir heralde

X